Какво имате да кажете по темата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Окт 2008, 11:45

Представам си гледката, големия бръмбар и "стадо" осички се напъват зад него :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 15 Окт 2008, 11:54

Gosho.p написа:Може да е S500 AMG но и аз не съм много по мерцедесите .. иначе не се учудвам от станалото но съм горд понеже съм 4wheel маниак .. учуди ме по скоро постъпката на мотористите .. после някой като се закопае ревът и обвиняват шофьорите че не можели да карат и не ги виждали .. "карахме се по осевата" и някой ако излезе да изпреварва ше ви прати в банска бистрица ...
Ти ми говориш все едно 318 М3.. имах предвид ,че АМГ-тата са S65 AMG E55 AMG със две цифри..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 15 Окт 2008, 18:39

MobbDeep написа:Ти ми говориш все едно 318 М3.. имах предвид ,че АМГ-тата са S65 AMG E55 AMG със две цифри..

Изображение --- ;)

Далеч си от истината AMG е спортен вариант на модели на мерцедес ... цифрите нямат никакво значение дали ше бъде AMG или не ... обикновено се правят на мощните мерцове .. и разбираш ли не можеш да сложиш в една категория S500 и 316-ка както се опита да направиш .. на теб ти е направило впечатление че повечето малки купета като CLK CL и така нататък са AMG, но трябва да знаеш че не са само те такива ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 15 Окт 2008, 19:09

Gosho.p написа:
MobbDeep написа:Ти ми говориш все едно 318 М3.. имах предвид ,че АМГ-тата са S65 AMG E55 AMG със две цифри..

Изображение --- ;)

Далеч си от истината AMG е спортен вариант на модели на мерцедес ... цифрите нямат никакво значение дали ше бъде AMG или не ... обикновено се правят на мощните мерцове .. и разбираш ли не можеш да сложиш в една категория S500 и 316-ка както се опита да направиш .. на теб ти е направило впечатление че повечето малки купета като CLK CL и така нататък са AMG, но трябва да знаеш че не са само те такива ;)

много правилно ти го е казал човекът, това горе е С500 с амг-пакет - джанти, спойлери и каквото там си е избрал човекът....малко като 316 с м-тех пакет и емблема //М отзад.....АМГ моделите с АМГ мотор са С55, С65 и т.н. и са доооста различни от нормалните.

иначе тази тема ме връща към един предишен спор за точките и биноклите по магистралата...сега чакам да видя mean machine какво ще измисли за да каже че 600 кубиковият му мотор върви..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: щото нали имаме познал верния отговор ;)
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 15 Окт 2008, 19:40

oxam написа:много правилно ти го е казал човекът, това горе е С500 с амг-пакет - джанти, спойлери и каквото там си е избрал човекът....малко като 316 с м-тех пакет и емблема //М отзад.....АМГ моделите с АМГ мотор са С55, С65 и т.н. и са доооста различни от нормалните.

Това по горе е S500 AMG ... И тук не става въпрос коя кола е с двигател AMG а на коя пише AMG отзад макар че мисля че на всички коли които има AMG отзад са си с такива двигатели .. но както и да е няма да спорим не е това темата :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 15 Окт 2008, 19:42

Gosho.p :shock: :shock: :shock:
Само не разбрах кой е в грешка и това С500 АМГ дето си ми го дал на снимката?То и на тоалетните пише ЖЕНИ ама отваряш и вътре кенеф..
http://www2.mercedes-benz.co.uk/content ... flash.html
Хубаво е малко да се обогатиш ,че си доста злееееее пък щом си мислел ,че всички кадето пише АМГ са с такива двигатели представям си колк о М3 М5-ци виждаш на ден
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна MobbDeep на 15 Окт 2008, 19:55, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 15 Окт 2008, 19:54

Нема такива S500 AMG ... как каза oxam тва е аmg пакет ;) А от S класите има само едно amg и то е 6300 кубика ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 15 Окт 2008, 19:56

///vlado написа:Нема такива S500 AMG ... как каза oxam тва е аmg пакет ;) А от S класите има само едно amg и то е 6300 кубика ;)
Ее намира се и S65 ама и ти явно не знаеш дадох един линк вижте го!..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 15 Окт 2008, 19:57

Ай да не се обиждаме само нали става ;) .. окей не съм прав тва е .. явно си твърде горд за да обясняваш като човек

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MobbDeep » 15 Окт 2008, 19:59

Gosho.p написа:Ай да не се обиждаме само нали става ;) .. окей не съм прав тва е .. явно си твърде горд за да обясняваш като човек
И все пак се извинявам ако съм те обидил с нещо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 15 Окт 2008, 20:07

MobbDeep написа:
Gosho.p написа:Ай да не се обиждаме само нали става ;) .. окей не съм прав тва е .. явно си твърде горд за да обясняваш като човек
И все пак се извинявам ако съм те обидил с нещо!

Видях ти линка и преди това прочетох за AMG малко и ми стана ясно каква е работата ... Също така като казах за всяка кола която има емблема AMG отзад имах предвид всяка кола която излиза с такава емблема от завода ;) А основното от което тръгна цялата работа е че моториста е видял нещо си 500 AMG отзад на колата, и аз просто се опитах да ти докажа че има такива мерцедеси с AMG на багажника

Айде no bad feelings

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 15 Окт 2008, 21:57

аве меан слагайте ги тия каски бе --- сичките мотористи мн сте настинали успокойте се малко
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mean » 16 Окт 2008, 17:40

oxam написа:
иначе тази тема ме връща към един предишен спор за точките и биноклите по магистралата...сега чакам да видя mean machine какво ще измисли за да каже че 600 кубиковият му мотор върви

Е да върви, да върви, колко па да върви?
Ти нали щеше да тестваш, клипчета да правиш :)
Айде следващото лято среща някъде по Алпите (как ми е мерак) и ще се тестваме по завоите...с т'ва задно и тоя обор под предния капак не можеш да зацепиш (шегичка)...
Между другото, не съм аз главния герой, аз по магистрала карам 1 на високосна :) и карам обикновено диапазона 160-220 км/ч. знаеш ги нашите магистрали в Бг. в какво състояние са :) Последният път като карах на магистрала имаше един пассат който изкара цялата от Стара З. до София с 200 (на прекъсвач дизелака хаха) та кат си се лепнах за него, почти по целия път...А и мойта 600-тка след 260 почва да влиза в лютеницата, та къде ще се меря с 500+ коня автомобил на магистралата...

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 16 Окт 2008, 17:46

Mean написа:
oxam написа:
иначе тази тема ме връща към един предишен спор за точките и биноклите по магистралата...сега чакам да видя mean machine какво ще измисли за да каже че 600 кубиковият му мотор върви

Е да върви, да върви, колко па да върви?
Ти нали щеше да тестваш, клипчета да правиш :)
Айде следващото лято среща някъде по Алпите (как ми е мерак) и ще се тестваме по завоите...с т'ва задно и тоя обор под предния капак не можеш да зацепиш (шегичка)...
Между другото, не съм аз главния герой, аз по магистрала карам 1 на високосна :) и карам обикновено диапазона 160-220 км/ч. знаеш ги нашите магистрали в Бг. в какво състояние са :) Последният път като карах на магистрала имаше един пассат който изкара цялата от Стара З. до София с 200 (на прекъсвач дизелака хаха) та кат си се лепнах за него, почти по целия път...А и мойта 600-тка след 260 почва да влиза в лютеницата, та къде ще се меря с 500+ коня автомобил на магистралата...

Пасатора 500+коня ли беше бре :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mean » 16 Окт 2008, 17:49

Луд ли си, пасатора беше 5-ца седан ТДИ с 2 червени букви и Червен номер (демек служебна) и държеше 190-200 км/ч. по моя километраж :)
А 500+ коня е AMG-то за което се говори :) или която и да е мощна кола от този ранг :)
Спорът е мега тъп кола и мотор на магистрала и един пич беше писал как някакво AMG го било минало с 260+ и оттам настана някакво надцакване, смях и тн :) ...та заплаших колегите от мото форума, че с тие глупости дето ги пишат, ще постна линка във по-големите авто-форуми, та да се посмеят хората :)
БТВ БМВ не е само Авто форум, защото БМВ правят доста читави моторетки, за съжаление не много популярни в Бг. поради високите цени :)
А с oxam имаме предишна закачка относно вървеж :) беше се изказал малко лееееееко изхвърлящо се :) ...но съм убеден, че не храни лоши чувства, просто всеки му се иска да е най :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата