помощ, ше ми вземат книжката :(
Модератор: Общи модератори
Бе в, БГ, няма как да ти вземат книжката за превишена скорост, стига да си достатъчно убедителен
Аз винаги си държа скрити пари за такива случай и миналия път 2-ма ми се обесняват, дори на галено име ми викат, нямало как, било запаметено.. Викам недей бе господин полицай, гаджето ша ми са сърди
- Оня, ама то е запаметено бе младеж. Викам ай аз ви оставям паричките, вие се опрвяйте, бързам и се усмихвам такъв.
Вярно изгорях много 50лв супер гадно ми беше, ама по-добре от 250 и 3месеца без книжка, досега заради ушатите съм вътре с 80 лв и почнах да карам по-бавно, нямам излишни пари...

Вярно изгорях много 50лв супер гадно ми беше, ама по-добре от 250 и 3месеца без книжка, досега заради ушатите съм вътре с 80 лв и почнах да карам по-бавно, нямам излишни пари...
на запаметеното се вика бе линеика или пожарна е минала лошото е че има моменти дето викат бе луд ли си пожарна с 170км/ч
ма се оправят бе не ги мислете досега за превишена скорост и колан само във Варна не са ми взимали пари у сф е глад маика еи гледаите да имат бели шапки другите са ментета вади актовете и почва да мрънка в такъв случаиц не давам кинти ма на бела капа се отчитам 

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
абе да си ви питам, тия камери къде сега ги рекламират нашите полицай, че не можело да се трие, полицаите ли ги пускат когато им скефне или винаги са пуснати..., щото слушах, че всичко е на хард и нямало да могат да трият те, ама ако те си го пускат кога им е кеф няма страшно.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- pandev22
- младши ентусиаст
-
На мен един наглец направо си ме запо4на ще пи6еме,сяда в патрулката,вади актовете,ухилва се до уши и ми вика,,ако искаш може и да не пишеме"и аз му викам,,маи така ще е най-добре много ще съм благодарен"и тои с мазен поглед вика,,ама трябва да по4ерпиш"позеленях от яд ама му дадох 10ка щот нямаше на4ин.А ина4е не е страшно 3 месеца 6е тунинговаш колата

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Като ти изтече месеца и излезе наказателното постановление го обжалвай (за целта имаш 7 дневен срок). В този случай може да се отървеш само с глоба и отнемане на точки които ще са 7 на брой, но и ще трябва да платиш и на адвокат, така че сам си направи сметката. Успех!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Бахти ПАРОДИЯТА. ************ ********************** *************************** ************************** ************ ************* ************** ************* ******* ******* ******
Написах едни работи ама реших че дълго ше се храним и ги махам. Помислете само дали сте прави!!!!!!
Написах едни работи ама реших че дълго ше се храним и ги махам. Помислете само дали сте прави!!!!!!
ре
По-добре си потърси вариант да не се стига до взимане на книжката. Провери как са нещата с обжалване на акта! Успех
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
За 3 години да ти я вземат. На никого не му хрумна изобщо, че тия ограничения са, за да се спазват или поне да се превишават с малко без значение с каква кола и колко голям гъзар си, ама съветите как да се изкръшка, след като си се посрал, валят един след друг 

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
AceMF написа:За 3 години да ти я вземат. На никого не му хрумна изобщо, че тия ограничения са, за да се спазват или поне да се превишават с малко без значение с каква кола и колко голям гъзар си, ама съветите как да се изкръшка, след като си се посрал, валят един след друг
Е аз го бях написал доста по-нецензурно и меко казано доста хора щяха да се сърдят (ме хранят) ама се намери някои да го каже културно