помощ, ше ми вземат книжката :(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Окт 2008, 17:06

Бе в, БГ, няма как да ти вземат книжката за превишена скорост, стига да си достатъчно убедителен :mhihi: Аз винаги си държа скрити пари за такива случай и миналия път 2-ма ми се обесняват, дори на галено име ми викат, нямало как, било запаметено.. Викам недей бе господин полицай, гаджето ша ми са сърди :mhihi: - Оня, ама то е запаметено бе младеж. Викам ай аз ви оставям паричките, вие се опрвяйте, бързам и се усмихвам такъв. :mhihi:
Вярно изгорях много 50лв супер гадно ми беше, ама по-добре от 250 и 3месеца без книжка, досега заради ушатите съм вътре с 80 лв и почнах да карам по-бавно, нямам излишни пари...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Окт 2008, 17:17

на запаметеното се вика бе линеика или пожарна е минала лошото е че има моменти дето викат бе луд ли си пожарна с 170км/ч :mhihi: ма се оправят бе не ги мислете досега за превишена скорост и колан само във Варна не са ми взимали пари у сф е глад маика еи гледаите да имат бели шапки другите са ментета вади актовете и почва да мрънка в такъв случаиц не давам кинти ма на бела капа се отчитам :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 14 Окт 2008, 17:21

Мишу написа:лошото е че има моменти дето викат бе луд ли си пожарна с 170км/ч :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Окт 2008, 17:37

absix написа:
Мишу написа:лошото е че има моменти дето викат бе луд ли си пожарна с 170км/ч :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Стиа ве, нестига, че ма боли корема вие... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Окт 2008, 17:38

абе да си ви питам, тия камери къде сега ги рекламират нашите полицай, че не можело да се трие, полицаите ли ги пускат когато им скефне или винаги са пуснати..., щото слушах, че всичко е на хард и нямало да могат да трият те, ама ако те си го пускат кога им е кеф няма страшно.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 14 Окт 2008, 17:44

На мен един наглец направо си ме запо4на ще пи6еме,сяда в патрулката,вади актовете,ухилва се до уши и ми вика,,ако искаш може и да не пишеме"и аз му викам,,маи така ще е най-добре много ще съм благодарен"и тои с мазен поглед вика,,ама трябва да по4ерпиш"позеленях от яд ама му дадох 10ка щот нямаше на4ин.А ина4е не е страшно 3 месеца 6е тунинговаш колата :shock: :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от bundev » 14 Окт 2008, 17:52

Със 170 и нагоре винаги минават дипломатитеческите коли, а той катаджията докато види че е червен номера и радара е запомнил вече ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 14 Окт 2008, 17:53

хаха... преди 4 дена точно ми вирнаха СУМПС-а именно с такова наказание бях. :mhihi: . Ама си бях зеленичък още... :mhihi: .
Трябва да търсиш връзки в КАТ. Нз каква беше тарифата 1-2лв за всеки километър май.. така че, 100тина лв и си екстра.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 14 Окт 2008, 17:55

Като ти изтече месеца и излезе наказателното постановление го обжалвай (за целта имаш 7 дневен срок). В този случай може да се отървеш само с глоба и отнемане на точки които ще са 7 на брой, но и ще трябва да платиш и на адвокат, така че сам си направи сметката. Успех!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 14 Окт 2008, 18:47

Пък и аватар има много хубав "Книжката Отнета" щи ходи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от El_Loco » 14 Окт 2008, 19:12

То вчера и на мен ми прибраха отново талончето. За втори път на околовръстното не приемат пари, направо си мисля вече че са станали неподкупни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Окт 2008, 19:32

Бахти ПАРОДИЯТА. ************ ********************** *************************** ************************** ************ ************* ************** ************* ******* ******* ******

Написах едни работи ама реших че дълго ше се храним и ги махам. Помислете само дали сте прави!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 14 Окт 2008, 19:36

По-добре си потърси вариант да не се стига до взимане на книжката. Провери как са нещата с обжалване на акта! Успех
///M Club Member

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 14 Окт 2008, 19:51

За 3 години да ти я вземат. На никого не му хрумна изобщо, че тия ограничения са, за да се спазват или поне да се превишават с малко без значение с каква кола и колко голям гъзар си, ама съветите как да се изкръшка, след като си се посрал, валят един след друг :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 14 Окт 2008, 20:00

AceMF написа:За 3 години да ти я вземат. На никого не му хрумна изобщо, че тия ограничения са, за да се спазват или поне да се превишават с малко без значение с каква кола и колко голям гъзар си, ама съветите как да се изкръшка, след като си се посрал, валят един след друг :clap:

Е аз го бях написал доста по-нецензурно и меко казано доста хора щяха да се сърдят (ме хранят) ама се намери някои да го каже културно :) браво колега

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата