Естекади в София - облекчават трафика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Окт 2008, 16:05

ми не е нормално да се заемат 2 платна па незнам 1 в едната посока и 1 в обратната и после ставало задръстване естествено като се блокират ленти :help:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 14 Окт 2008, 16:10

Тази информация беше излизала пак преди поне 6 месеца. Тогава покрай всичките писания беше станало ясно, че става въпрос за метални естакади. Такива имало в Испания. И всичко до тук добре, ама тука като хване зимата, не знам как ще се качваме по естакадите...щото нашия климат май се явява леко по хладничък от испанския ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Окт 2008, 16:12

Както казах, да вземат да оправят светофарите, да видите тогава :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Stormblast » 14 Окт 2008, 16:15

someone написа: ...не знам как ще се качваме по естакадите...щото нашия климат май се явява леко по хладничък от испанския ;)

Инженерите си знаят как и защо, не се притеснявай...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Окт 2008, 16:17

чекайте вие естакади.....!!! дотогава вече с хеликоптери ше се движим и само ше си кацаме по тия естакади...!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Окт 2008, 16:17

Apassionata написа:
Мишел написа:
deyan-enchev написа:То като идея е идеално, ма от друга страна по времето на строежа им какви задръствания ще име не моа си представя. А и колко улици ще бъдат отбити и за колко време само да гадаем :roll:

А и до тогава още колко софиянци ще са се заселили......

Аре бе, дано и около поне 100 хиляди дет накупиха апартаменти с кредити, не могат да ги плащат и се изселят :mhihi: Мечти, мечтииии...

Няма да се изселят, просто ще отидат в други ръце на безценица. Но това няма да реши проблема със задръстването.
Според мен трябва да се построят паркинги, подземни, надземни на 100 етажа, както си искат, защото сега на много места цяла лента се заема от паркирали коли, уж синя зона. Посинявам като ги видя :evil: И онези мижитурки с боклукчийските електрикови елечета, дето се мислят за някои, ще си счупят краката да тичат с бележките за по левче!Нали трябва пари да се прибират. :twisted: :twisted:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 14 Окт 2008, 16:22

Stormblast написа:Инженерите си знаят как и защо, не се притеснявай...

Абе притеснявам се аз...имам един приятел дето успя да завърши ТУ и има диплома за инженер и сега точно заради това си постижение не ще да се качва в асансьори :)

А сега сериозно - хубаво, инженерите може би са го измислили как точно ще става като падне снега...ама как ще го построи и колко рационализации и побългаряване и свински опашки ще му вкара родния технически гений, не се знае...така че - продължавам да се притеснявам ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 14 Окт 2008, 16:26

решението на задръстванията е елементарно- в София се спират всички светофари за един месец, след което софийското поле се превръща в най-голявото автогробище на планетата. по улиците няма да има останала читава кола да се движи и няма да има задръствания...елементарно Уотсън!

тоя град просто не е проектиран за такова пренаселване! всеки строи МОЛ-ове, блокове, бензиностанции, никой не прави гаражи и пътища- после що улицита са задръстени? ми как няма да са- къде да се сложат всички тия коли???? като аз се преместих в новото ми жилище- около мен имаше само къщи! пред блока- място за паркиране бол! махнаха къщите, направиха блокове (уж с гаражи) и място вече за МИНАВАНЕ няма, какво остава за паркиране!

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Окт 2008, 16:34

не ща да съм лош пророк ,ма нали ви казах за мостовете на витиня-25г!
ако и тука така ги правят....

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 14 Окт 2008, 16:40

аз незнам за Витиня. Кажи пак ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Окт 2008, 16:42

майка ми е проектирала железа там....! за мостовете!малко след като завършила....!са е на 63г! те ги пуснаха преди 20г -праи сметка кога са ги почнали и кога ги пуснаха....

младши ентусиаст
Аватар

Re: Естекади в София - облекчават трафика

Мнение от pesho » 14 Окт 2008, 16:52

xterminat0r написа: ...ще облекчат трафика през 2009 г. ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 14 Окт 2008, 16:56

Не го вярвам някак си.
Звучи ми предизборно :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 14 Окт 2008, 16:58

Тия естакади да ги видя,няма да повярвам,че са ги направили!Камоли 2009г!!!От колко години покриват коритото на перловската река от НДК до "Театър София"???!!!Нали щеше да се паркира отгоре.А според мен е каде каде по-евтино и лесно за изпълнение.Какво остава за грандиозни пътни възли :confused: .Ако евентуално приемат тоя проект и бат ви Бойко стане премиер ще отебе и естакади и околовръстно и све....А София ще продължи да се пренаселва и ще си се дръстиме по-нависоко просто ако евентуално ги направят:evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 14 Окт 2008, 23:05

vld написа:Не го вярвам някак си.
Звучи ми предизборно :roll:

То тая предизборна кампания е започната, откакто е на влас г-н Борисов. Вероятно, и след изборите, пак ще има предизборно.
Смятам, че просто някой е започнал да си върши работата и като кореняк софиянец го оценявам.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата