Естекади в София - облекчават трафика
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Тази информация беше излизала пак преди поне 6 месеца. Тогава покрай всичките писания беше станало ясно, че става въпрос за метални естакади. Такива имало в Испания. И всичко до тук добре, ама тука като хване зимата, не знам как ще се качваме по естакадите...щото нашия климат май се явява леко по хладничък от испанския 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Stormblast
- Потребител
-
someone написа: ...не знам как ще се качваме по естакадите...щото нашия климат май се явява леко по хладничък от испанския
Инженерите си знаят как и защо, не се притеснявай...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
чекайте вие естакади.....!!! дотогава вече с хеликоптери ше се движим и само ше си кацаме по тия естакади...!!!
Apassionata написа:Мишел написа:deyan-enchev написа:То като идея е идеално, ма от друга страна по времето на строежа им какви задръствания ще име не моа си представя. А и колко улици ще бъдат отбити и за колко време само да гадаем
А и до тогава още колко софиянци ще са се заселили......
Аре бе, дано и около поне 100 хиляди дет накупиха апартаменти с кредити, не могат да ги плащат и се изселятМечти, мечтииии...
Няма да се изселят, просто ще отидат в други ръце на безценица. Но това няма да реши проблема със задръстването.
Според мен трябва да се построят паркинги, подземни, надземни на 100 етажа, както си искат, защото сега на много места цяла лента се заема от паркирали коли, уж синя зона. Посинявам като ги видя

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Stormblast написа:Инженерите си знаят как и защо, не се притеснявай...
Абе притеснявам се аз...имам един приятел дето успя да завърши ТУ и има диплома за инженер и сега точно заради това си постижение не ще да се качва в асансьори

А сега сериозно - хубаво, инженерите може би са го измислили как точно ще става като падне снега...ама как ще го построи и колко рационализации и побългаряване и свински опашки ще му вкара родния технически гений, не се знае...така че - продължавам да се притеснявам

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
решението на задръстванията е елементарно- в София се спират всички светофари за един месец, след което софийското поле се превръща в най-голявото автогробище на планетата. по улиците няма да има останала читава кола да се движи и няма да има задръствания...елементарно Уотсън!
тоя град просто не е проектиран за такова пренаселване! всеки строи МОЛ-ове, блокове, бензиностанции, никой не прави гаражи и пътища- после що улицита са задръстени? ми как няма да са- къде да се сложат всички тия коли???? като аз се преместих в новото ми жилище- около мен имаше само къщи! пред блока- място за паркиране бол! махнаха къщите, направиха блокове (уж с гаражи) и място вече за МИНАВАНЕ няма, какво остава за паркиране!
тоя град просто не е проектиран за такова пренаселване! всеки строи МОЛ-ове, блокове, бензиностанции, никой не прави гаражи и пътища- после що улицита са задръстени? ми как няма да са- къде да се сложат всички тия коли???? като аз се преместих в новото ми жилище- около мен имаше само къщи! пред блока- място за паркиране бол! махнаха къщите, направиха блокове (уж с гаражи) и място вече за МИНАВАНЕ няма, какво остава за паркиране!
- SKISA
-
-
- SKISA
-
-
майка ми е проектирала железа там....! за мостовете!малко след като завършила....!са е на 63г! те ги пуснаха преди 20г -праи сметка кога са ги почнали и кога ги пуснаха....
Re: Естекади в София - облекчават трафика
xterminat0r написа: ...ще облекчат трафика през 2009 г. ...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Тия естакади да ги видя,няма да повярвам,че са ги направили!Камоли 2009г!!!От колко години покриват коритото на перловската река от НДК до "Театър София"???!!!Нали щеше да се паркира отгоре.А според мен е каде каде по-евтино и лесно за изпълнение.Какво остава за грандиозни пътни възли
.Ако евентуално приемат тоя проект и бат ви Бойко стане премиер ще отебе и естакади и околовръстно и све....А София ще продължи да се пренаселва и ще си се дръстиме по-нависоко просто ако евентуално ги направят:evil:

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3