жената или колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 11 Окт 2008, 4:20

Е30 Forever :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 11 Окт 2008, 4:45

Може би жена ти ще е една от най-простите в света ако не ти даде да си купиш Е30, вземи й обясни за какво става въпрос, ако има поне малко мозък ще се осъзнае(ако няма и толкова, какво правиш с нея изобщо :mhihi: ), че не е права и ти ще се окажеш щастлив собственик на Е30-ка. Това е мечта на много хора. Аз искам много повече една читава Е30-ка, отколкото примерно едно Е46 или който и да е модел на БМВ.
Е30 Forever! (както каза колегата) :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 11 Окт 2008, 6:50

е това си е дилема колега,но болесно неболесно.семейството е поважно от един автомобил,така мисля аз но не 4е нямах немалко скандали заради моя :mhihi: с малко овъртане ще измислиш нещо.

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 11 Окт 2008, 10:52

7к за е30 са си доста , ама като се замислиш дали ще дадеш 7 к и ще я вземеш без забележки или ще я вземеш за 3 и ще дадеш още 4 к по ремонти все излиза еднакво. Ама 15 к за КУХНЯ :shock: :shock: :shock: Некфи извънземни суми виждам тука. Поне готви ли хубаво ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Окт 2008, 11:26

Не са извънземни хич......ако тъгнеш да правиш кухня, която да съответства на Е30 за 7к, вервай ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Направи й кухнята и си взимай колата, това е решението :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Окт 2008, 11:32

пич, излез изпод чехъла за малко :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 11 Окт 2008, 11:41

vin_diesel написа:много 4есто си задавам вапроса тва на6то болестно састоиание ли е или просто маниа :(

Болестно състояние е :mhihi: И досега е трябвало жена ти да свикне с тая мисъл,защото това не е нещо моментно,а трае цял живот.Едва ли ще те спре да си купиш Е30,но със сигурност и тя няма да се откаже от кухнята
;)
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Окт 2008, 11:58

mim3 написа:Може би жена ти ще е една от най-простите в света ако не ти даде да си купиш Е30, вземи й обясни за какво става въпрос, ако има поне малко мозък ще се осъзнае(ако няма и толкова, какво правиш с нея изобщо :mhihi: ), че не е права и ти ще се окажеш щастлив собственик на Е30-ка. Това е мечта на много хора. Аз искам много повече една читава Е30-ка, отколкото примерно едно Е46 или който и да е модел на БМВ.

Ма да ти кажа пА може и да не е "проста"... не знам кво се втурна веднага да разсъждаваш кой къв е!? За повечето жени, които принципно не знаят що е то е е30, а знаят само че е "някво БМВ" (уаааау!!!), реакцията е следната като го видят "Малееееее, ква е тая щайга бе ууууууу? И тоя моя в това ще ме вози?! Абсурд! :idea: "... така чее.... аз и ти може да ги харесаме, ма мнозинството - в никакъв случай..
и тЕ така тЕ... ит кен би дон, взимай си е30та и да не се притесняваш много много...
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 11 Окт 2008, 12:17

mim3 написа:вземи й обясни за какво става въпрос, ако има поне малко мозък ще се осъзнае(ако няма и толкова, какво правиш с нея изобщо :mhihi: )

Той си знае защо си е с нея и едва ли ти си човека,който може да му дава съвети да се разведе с жена си - освен ако не си нещо брачен консултант вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Турбо малолитражки
Мечтае да кара: AC COBRA

Мнение от vin_diesel » 11 Окт 2008, 13:03

M2PR написа:
mim3 написа:Може би жена ти ще е една от най-простите в света ако не ти даде да си купиш Е30, вземи й обясни за какво става въпрос, ако има поне малко мозък ще се осъзнае(ако няма и толкова, какво правиш с нея изобщо :mhihi: ), че не е права и ти ще се окажеш щастлив собственик на Е30-ка. Това е мечта на много хора. Аз искам много повече една читава Е30-ка, отколкото примерно едно Е46 или който и да е модел на БМВ.

Ма да ти кажа пА може и да не е "проста"... не знам кво се втурна веднага да разсъждаваш кой къв е!? За повечето жени, които принципно не знаят що е то е е30, а знаят само че е "някво БМВ" (уаааау!!!), реакцията е следната като го видят "Малееееее, ква е тая щайга бе ууууууу? И тоя моя в това ще ме вози?! Абсурд! :idea: "... така чее.... аз и ти може да ги харесаме, ма мнозинството - в никакъв случай..
и тЕ така тЕ... ит кен би дон, взимай си е30та и да не се притесняваш много много...
то4но така се полу4ава в слу4аиа моита гледа Е30 и ми вика как аз 6те се ка4а в таа кола на 20 години а аз и обесниавам 4е тва е класика и всеки по улиците се радва на този втомобил и ,4е това е лицето на BMW-to и 6те е модерно и след о6те 20 години а тиа си знае неината 6тиало да е срам да се ка4ва в таа кола и искала Е46 или парва сериа bmw
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 11 Окт 2008, 13:11

пак ще ти кажа една истина:
като ти каже как ще се кача в тази кола, дай й 80 стотинки да ходи с рейса ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 11 Окт 2008, 13:20

Stanchev написа:пак ще ти кажа една истина:
:ahah: :ahah: :ahah:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Окт 2008, 13:33

stef-- написа:
Stanchev написа:пак ще ти кажа една истина:
:ahah: :ahah: :ahah:
тва що го написа и ти не знаеш-стеф :?:
а за колегата вин дизел,ако аз имам такава жена дет да ми каже 4е е срам да се ка4и в е30-ската ще и напукам шамарите и да ходи си тарси друг с е46,ебати материалиските :puke:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 11 Окт 2008, 14:38

bavareca_86 написа:тва що го написа и ти не знаеш-стеф :?:

представих си реакцията й :mhihi: :uups:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 11 Окт 2008, 14:49

Аз може би, защото съм по млад, не ме кефи Е30. Любимото ми БМВ е Е34.... Има много по агресивен вид, по голяма е. Но Е30 е някък мъничка с високо купе и.. грозно ми е лично на мен.
Изображение Не ви ли харесва повече?
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата