Въпрос за шофьорска книжка
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Я кой се е появил с нова тема? Ко ревете бе! SKISA сигурно си нанка! И аз май ще поспя,че с него сме стари хора!
Пич не се притеснявай за окото! Важното е да караш по-бавно от скороста с която виждаш!
Пич не се притеснявай за окото! Важното е да караш по-бавно от скороста с която виждаш!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
Виждам си добре , ще си спазвам всичко и ще е наред !
А за какво ви е толкова сиска ?
Немам ли право да правя нова тема която примерно ми трябва пък и на някой друг може да му потрябва
Какво толкова сте ми дигнали мерника , никой не съм обидил , мен ме обидиха но не се засегнах...
Хайде моля , кво ще ви стане да ме приемете във форума
Е дори помогнах на един пичага в една тема в раздел на бмв-тата
Хайде здраве да е!

А за какво ви е толкова сиска ?

Немам ли право да правя нова тема която примерно ми трябва пък и на някой друг може да му потрябва

Хайде моля , кво ще ви стане да ме приемете във форума

Хайде здраве да е!
Drifting strast
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Аз също имам един проблем писах до КАТ ама и на мен не ми отговориха..
Имам хемороид на ануса и постоянно съм притеснен да не се скупа докато карам ,че голяма бела ще станееее а от това притеснение немога да се концентрирам а камоли да гледам знаци

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Охх за кво ли питах по-добре да си траех знаех си,че така ще стане...
Айде заключвайте темата ,че не може да се здържат повечето хора
Чукайте на дърво да нямате такава болест... То бива шега ама това мина вече в ебавка !
Айде заключвайте темата ,че не може да се здържат повечето хора

Чукайте на дърво да нямате такава болест... То бива шега ама това мина вече в ебавка !
Drifting strast
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Абе кво му говорите не момчето,караи си,ти си знаеш колко си виждаш,преценил си си за себе си,пък като земеш книжка не означава че втоматично ставаш състезател.Има хора с акъл и с акъл!
тоя въпрос "къде е SKISA" стана като въпроса "Абе каде е батко"
тоя въпрос "къде е SKISA" стана като въпроса "Абе каде е батко"

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
jordanmilchev написа:А за какво ви е толкова сиска ?![]()
Аре честито! Вече си кръстника на СКИСА ! Дано ти купи костюм!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Туй да си спамиш форума не е работа?
А като се ебава оня по горе нека прочете:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BB%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0
То има работи с които биват шеги има и с които е не допустимо .
Drifting strast
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
понк.....!!!добър дееееннн...!казал любезният лос!
колега милчев-годжи! ако наистина не виждаш добре не е добре да караш! периферното зрение е важно за шофирането. не е въпроса дали ше ти дадат книжка-с неко йлев сигурно ше стане,ма отговорността не е само за тебе си ,а и за хората покрай теб на пътя. щото ако не видиш некой...откъм лошото око-може и беля да стане. иди си провери наистина хубаво зрението и ако не е наред работата недей да бързаш да се меташ в колата. или потърси компетентна помощ от лекари ако могат да те излекуват....!!!
а ако си праиш некъв майтап-нали наеш колко бързо ше пуснем печката и ше сготвим....
а за лоса: всички животни бягали из гората и заьо ги срещал и му викат-мани бегай има един любезен лос ,бате...!много ебе ! напрао празно у гората нема-фани бегай ,че ше те скъса! и заьо обаче ербап и си рекъл-я па тоя ше си тура една тапа в гъзъ и нема да може...!!турил тапата и си се разхожда сам в гората-кеф!нема некой! ма по едно време му се допишкало и са -нема начин! и се позавъртел ,поогледал се и се скрил в едни храсти в една долчинка и зад един бор под една липа и тамън сваля гащите и чува откъм дупето звук:пооонкк!като от товорено шампанско тапата!!!...силна болка.....!!! и глас: добъррр деееееенннн!!!!

колега милчев-годжи! ако наистина не виждаш добре не е добре да караш! периферното зрение е важно за шофирането. не е въпроса дали ше ти дадат книжка-с неко йлев сигурно ше стане,ма отговорността не е само за тебе си ,а и за хората покрай теб на пътя. щото ако не видиш некой...откъм лошото око-може и беля да стане. иди си провери наистина хубаво зрението и ако не е наред работата недей да бързаш да се меташ в колата. или потърси компетентна помощ от лекари ако могат да те излекуват....!!!
а ако си праиш некъв майтап-нали наеш колко бързо ше пуснем печката и ше сготвим....
а за лоса: всички животни бягали из гората и заьо ги срещал и му викат-мани бегай има един любезен лос ,бате...!много ебе ! напрао празно у гората нема-фани бегай ,че ше те скъса! и заьо обаче ербап и си рекъл-я па тоя ше си тура една тапа в гъзъ и нема да може...!!турил тапата и си се разхожда сам в гората-кеф!нема некой! ма по едно време му се допишкало и са -нема начин! и се позавъртел ,поогледал се и се скрил в едни храсти в една долчинка и зад един бор под една липа и тамън сваля гащите и чува откъм дупето звук:пооонкк!като от товорено шампанско тапата!!!...силна болка.....!!! и глас: добъррр деееееенннн!!!!
Последна промяна SKISA на 10 Окт 2008, 14:25, променена общо 3 пъти
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
jordanmilchev написа:Туй да си спамиш форума не е работа?
Виждаш, че има хора, които ти отговарят сериозно и такива, които се шегуват .. недей да приемаш всичко като чиста монета. Бтв тази тема ти е много по-сериозна от предната, за което имаш моите поздравления.
Разгледах линка за болестта и съм доста притеснен .. Дано успееш да се излекуваш някакси .. смятам, че това е по-важно от това да си купиш Пежо, БМВ или някаква материална вещ за сметка на зрението си!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Apassionata написа:absix написа:Totogada написа:Верно къде е SKISA![]()
![]()
![]()
SKISAАААААА![]()
Абе, некой нема ли му телефона?
Като го гледам това отгоре, айде да почнем да събираме кинти и да го назначим на заплата, че да ни радва по цял ден, щото сега му се налага и да работи пък той точно тогава най ни липсва.
Ся' да не кажете, че се гъбаркам, ей го на, почнах да събирам:

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Runnaway написа:
Виждаш, че има хора, които ти отговарят сериозно и такива, които се шегуват .. недей да приемаш всичко като чиста монета. Бтв тази тема ти е много по-сериозна от предната, за което имаш моите поздравления.
Разгледах линка за болестта и съм доста притеснен .. Дано успееш да се излекуваш някакси .. смятам, че това е по-важно от това да си купиш Пежо, БМВ или някаква материална вещ за сметка на зрението си![/quote]
Излекуван съм ,просто болестта ми е хваната от докторите в Разград в бая напреднал стадий и сега на дясното око не виждам с него демек нещо като само периферно.
Но макар и само с 1 око си виждам добре да чукна на дърво.
Ква е разликата дали си с две или едно ? Демек искам да каже ,че просто и с две виждаш почти едно и също както и аз с едно, разбирате нали . Виждам си добре и с едно така,че работата е наред,дори не съм рейсър квито са повечето като ги гледам, ми става жал за двигателите на колите

Още веднъж благодаря на сериозните хора които ми помогнаха и с това спирам да обсъждам вече ,че много стана спама.
Хайде благодаря и чао за сега , в неделя ще черпя ,че ставам пълнолетен!

Drifting strast
73 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5