Търся БГ филм "ДЗИФТ"
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Филмчето и на ме ми хареса-доста добро,браво!
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
The 5th element написа:Филмчето и на ме ми хареса-доста добро,браво!
Хммм, само на мен ли не ми хареса филма? Може би от толкова реклама очаквахме повече... Филма само започва добре, после... някак разводнено, сценария като идея е Ок, но неразвит някак... Опитали са се ... приоми на Костурица, Тарантино, но слабоооо... И духът на Соц-а някак не е хванат, на излизане имах усещането, че филма или е правен от някой 20 годишен режисьор, който идея си няма от миналото ни или от някой завършил и живял... в Щатите. Бил съчетание на сатира с екшън... нито много се смях, нито пък имаше напрежение. Повече хумор трябваше...Не знам какви награди е печелил, но ако това е най-добрия български филм в последно време, значи нямаме НИКАКВО кино... Филма е пълна боза, като замисъл и идея ОК, но...
Е, подкрепихме българското кино!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Филма има някак си дълбок замисъл или с две думи - не е за всеки. И зависи от чувството ти за хумор, поне на мен на моменти ми беше смешен. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Филма е наистина добър, гледах го на кино още на примиерата му.
Евала на режисьора, евала и че се наляха пари в някой обещаващ български филм от miramar. Наистина както се говори най-добрия от 10ти насам...
А колежката дето говори, че филма е копие на Тарантино - кво му е копираното? Това, че и Sin City е черно-бял ли? А пък според мене достатъчно хора са го оценили на високо ниво(кино фестивала в Москва, изпълнителни директори на miramax и universal, както и факта, че филма може да бъде номиниран за оскар...)
Филма според мен жъне толкова успех, защото е супер натуралистичен, заедно с невероятния сценарий го прави много силен, чакаме с нетърпение новия проект на Явор Гърдев. Α до тогава да го пуснат на торентче(не, че нещо не искам да си купя двд-то ама нещо плеърчето ми се счупи ахах и за тва ще го караме така)
Евала на режисьора, евала и че се наляха пари в някой обещаващ български филм от miramar. Наистина както се говори най-добрия от 10ти насам...
А колежката дето говори, че филма е копие на Тарантино - кво му е копираното? Това, че и Sin City е черно-бял ли? А пък според мене достатъчно хора са го оценили на високо ниво(кино фестивала в Москва, изпълнителни директори на miramax и universal, както и факта, че филма може да бъде номиниран за оскар...)
Филма според мен жъне толкова успех, защото е супер натуралистичен, заедно с невероятния сценарий го прави много силен, чакаме с нетърпение новия проект на Явор Гърдев. Α до тогава да го пуснат на торентче(не, че нещо не искам да си купя двд-то ама нещо плеърчето ми се счупи ахах и за тва ще го караме така)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Apassionata написа:The 5th element написа:Филмчето и на ме ми хареса-доста добро,браво!
Хммм, само на мен ли не ми хареса филма? Може би от толкова реклама очаквахме повече... Филма само започва добре, после... някак разводнено, сценария като идея е Ок, но неразвит някак... Опитали са се ... приоми на Костурица, Тарантино, но слабоооо... И духът на Соц-а някак не е хванат, на излизане имах усещането, че филма или е правен от някой 20 годишен режисьор, който идея си няма от миналото ни или от някой завършил и живял... в Щатите. Бил съчетание на сатира с екшън... нито много се смях, нито пък имаше напрежение. Повече хумор трябваше...Не знам какви награди е печелил, но ако това е най-добрия български филм в последно време, значи нямаме НИКАКВО кино... Филма е пълна боза, като замисъл и идея ОК, но...
Е, подкрепихме българското кино!
Преди да се заговори в БГ за този филм той спечели международна награда в Москва! А там не дават нищо случайно. Все пак нормално е на някой хора да не им хареса, хора всякакви, вкусове още повече

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
alpina-ma6inata написа:Филма има някак си дълбок замисъл или с две думи - не е за всеки. И зависи от чувството ти за хумор, поне на мен на моменти ми беше смешен.
и аз съм на това мнение

има замисъла е доста дълбок, не всеки може да го разбере( дори и аз не го схванах напълно

п.с.: обаче лаофвете и простотийте направо цепат мрака

а историята с оня с лайнарката направо ме хвърли на земята от смях

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Аз ще го гледам на големия екран - да подкрепя българското кино - агитирам всички да направят същото.
THE ONE & ONLY E30
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2