1-вия който пробва новия А96 на Петрол нека сподели ...
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
cable написа:Сега чух, ще го заредя обичам да опитвам новите горива, освен на shell, защот съм върл противник!
Аз пък вече почти 10 години сипвам само тяхно гориво и то все от една и съща бензиностанция и нямам оплаквания. Опитвал съм да зареждам и на други места но само от ЛукОйл (бензин) и Ромпетрол (нафта) съм оставал доволен. Обикновения 95 и на Шела е гаден но V-Power-a е добър. Служебните ни автомобили също са на Шел-ски горива и работят на часовник. На повечето километражите показват от 270 000 км нагоре.
По темата: При следващото ми зареждане ако имам Петрол-ска бензиностанция на близо ще го пробвам.
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз ще го пробвам. Дано да е по добър от Карера95 на ОМВ
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
V-max написа:от висок октан няма смисъл ако сте със стандартен софтуер....
естествено, че има смисъл.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
agent smit написа:Едно време го имаше този А96 по бензиностанциите на Петрол (единствените по онова време), беше син на цвят и полския фиат много бягаше с негоСега едва ли ще е същият хубав бензин.
Да не би да имаш предвид 86?
аз си купих чосто нова кола и сипвах само ОМВ и след 5 месеца ползване получих нагар на някакъв клапан и почнаха да ми играят оборотите...сипвах само карера 100.След ремонта сипвам само Випауар Реисинг 100 и за сега съм много доволен.Мисля повече да не сипя от ОМВ ако не е последната бензиностанция преди да угасна
За другите бензиностации немога да кажа мнение със старата кола сипвах кадето ми падне и нямам мнение.

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
като ходих на Търново на среща на клуба една неделя заредих от стотачката на ОМВ и направо бях очарован, невероятно гориво, даже незнам аз ли си внуших но маторя бучеше още по здраво... 

- agent smit
- младши ентусиаст
-
someone написа:agent smit написа:Едно време го имаше този А96 по бензиностанциите на Петрол (единствените по онова време), беше син на цвят и полския фиат много бягаше с негоСега едва ли ще е същият хубав бензин.
Да не би да имаш предвид 86?
Имам предвид точно това, което съм написал.
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
искам да попитам ако сложа на моя скутер 50 кубиков от А96 може ли да му стане нещо ?! защото ме предупредиха да не слагам карера100 и ся само 95 слагам ... и се чудя дали е здравословно 

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: ре
Znajko написа:Това сигурно е рекламен трик. Нещо като 95+
Не, бе колега, просто водата му е по-малко...или просто е минерална

Иначе сериозно - нещо не им разбирам финта на тия хора! С какво този бензин трябва да е по-добър от 100-ците на другите бензиностанции?
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
А за дизел някой да сподели, че съм нов в сипването му
Може и да си втълпявам, но ми се стори положителен ефекта от Shell V-power diesel, преди това бях с нафта от Лукойл-а.

BMW only!
За мен това си е рекламен трик.Иначе моите впечатления за горивата са: на Еко е най-доброто гориво /и бензинджии са ми го казвали/,между 95 и 100 си има осезаема разлика, а и имам още една кола която имаше проблем с някакъв клапан за горивото и отказваше /буквално/ да върви с друг бензин.Лошото е,че ми гореше колата с литър повече спрямо другите бензиностанции.Разбрах от какво е след като един път ми сипаха с 5л. повече отколкото събира резервоара.Другото което ми е правило впечатление е,че между две различни бензиностанции на Шел има разлика в качеството на горивото.На Петрол ги хванах да ме лъжат с газта и то с доста,така че и там не зареждам.Единствено на Лукойл не съм забелязвал за проблеми,гори си нормално и си върви нормално.
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4