Заслужавали си?
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
///vlado написа:vladye написа:Да не подхващаме тая тема, ма нали се сещаш газта като е 1,8 колко ще е бенза и нафтата тогава
Същата
колеги.. Ще караме ли на ракия ?

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
uricatoli написа:///vlado написа:vladye написа:Да не подхващаме тая тема, ма нали се сещаш газта като е 1,8 колко ще е бенза и нафтата тогава
Същата
На 5 ракии

По темата на колегата да кажа, че ТДС-а едва ли ще е по икономичен от бензиновия 2-литров двигател, но пък ако е здрав дизела е по добър като динамика.
А с БМВ да говориш за икономия е излишно малко

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
ja написа:uricatoli написа:///vlado написа:vladye написа:Да не подхващаме тая тема, ма нали се сещаш газта като е 1,8 колко ще е бенза и нафтата тогава
Същата
На 5 ракии![]()
![]()
![]()
По темата на колегата да кажа, че ТДС-а едва ли ще е по икономичен от бензиновия 2-литров двигател, но пък ако е здрав дизела е по добър като динамика.
за икономия ли ? гледай сега: на баща ми ТДС-а отиване и връщане до Варна от Русе с обикаляне - 70лв
с моето 1.6 м40 - същото ми струваше 100лв
ето разликата

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
ja написа:Абе аз карам ТДС и не съм усетил да е икономиченВ София винаги ми е над 12-13 извън града пада до 9 понякога но обикновенно 10/100. Двулитровия бензин пак е там някъде, така че едва ли с дизела ще направиш голяма икономия.
1.8 tds тдс 2.5tds ?

uricatoli написа:По темата на колегата да кажа, че ТДС-а едва ли ще е по икономичен от бензиновия 2-литров двигател, но пък ако е здрав дизела е по добър като динамика.
за икономия ли ? гледай сега: на баща ми ТДС-а отиване и връщане до Варна от Русе с обикаляне - 70лв
с моето 1.6 м40 - същото ми струваше 100лв
ето разликата

ми купи си 320 или 325

Както каза някой по-добре инвестирай в газов инжекцион,газта винаги ще струва по-малко с около 30-40% което всъщност си е разлика.Само си направи сметката колко караш и докога смяташ да я караш тая кола,защото ГИ за този мотор, добър и без да ти прави проблеми струва между 1600 и 2000лв.Аз примерно въртя около 8хил. на година и смятам да я карам тази кола макс още година и половина и съм си направил сметката,че не ми е изгодно или поне ще е едно и също.Имам приятел със същия двигател който си сложи ГИ,но той върти по 15-18хил. годишно и за една година избива цената,а и смята да я кара още доста.Тези които разправят,че е срамно БМВ на газ не ги слушай,защото ако бяха големи баровци нямаше да карат 10-15 годишни коли.За мен разликата във вървенето с хубав ГИ не е повече от 5-10% .
Успех с избора!!!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: Заслужавали си?
inseCT написа:Заслужавали си да си продам 320ката за да я сменя с 325тдс?
Главната ми причина е заради разхода!
Понякога, колега, привидно евтиното излиза много по-скъпо!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Gosho.p написа:ja написа:А с БМВ да говориш за икономия е излишно малко
верно е така ... Второ 2.5tds е двигателя който мразя няй много и за надеждност дума да не става ... Истинските дизели се раждат след 1996 година според мен ...
Да...найстина си прав тука...карах е46 320д...ио тря да кажа че ми достави доста удоволствие...(136к)като за тия коне момчето вика макс 8 градско...то според мен...е това вече си заслужава...

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3