жена шофьор и негър скиор.....
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

И негрите са научиха да карат ски,обаче винаги съм се чудил на някой женки грам не може да кара пак се вре напред назад,аве нямат страх от нищо,въобще нямат идея каква могат да я свършат!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
В твоята ситуация най-правилният подход е бил следния (щом на колата нищо и е нямало)..
"Офф... ами аз сега бързам че ...(измисляш нещо в бързината).. дай си номера, ще се видим на по кафе да решим кво ще правим
"
Ама аз ли да ви уча не ми е ясно.. излагате се

"Офф... ами аз сега бързам че ...(измисляш нещо в бързината).. дай си номера, ще се видим на по кафе да решим кво ще правим

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...абе ние хубаво ще се видим после на по кафе, ама да не се окаже някоя мъжемелачка, че после цял форум ще ми ближете лютите рани и ще ви роня сълзи на рамото....леле какво стана, каква шаврантия излезе тая и прочие....утре ще чукне некое бентли на жълтите павета и тогава кво правим?!? ем аз бентлито ще плащам, ем оня ще си отебе на чуждо! (а чужда жене и чужда кола се не пазят, съм чувал....)
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Те арабите са си го направили хората! Жените нямат право да излизат от къщи
Трябваше да се запознаеш с нея, може пък да е едно страхотно гадже!

Трябваше да се запознаеш с нея, може пък да е едно страхотно гадже!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
горкото бмв....явно тия коли не са собственост на хората, които ги управляваха по време на снимките на клипа....
Nucl3arDru1D написа:Оня ден карам по малка уличка към нас и една варналийска колица дава назад да излиза. Викам - ще ме изчака и си карам, ама на - тя продължава. Добре - викам си - аз ще изчакам като не и е удобно тя да чака, и спирам зад нея (има достатъчно място да излезе и да тръгне напред. Да обаче мацката продължава назад и докато се усетя да клаксонирам - пуууф в бронята.Слизам аз и ми смешно
, а тя ме гледа лошо и вика "кво направи бе?".Онемявам, гледам тъпо и питам "аз ли какво направих?"
. Тя вика "ми аз излизам!", викам "хубу, ама не гледаш ли назад като излизаш?". Тя: "ми погледнах, аз от 15 минути съм в колата преди да тръгна". Викам - "ми не ти ли дойде на ум че някой може па да попремине за тия 15 минути?". Гледа тъпо и мига на парцали...
заеби. Накрая се поядосах даже, че те блъска, че и нагла и ти се кара.
Наистина ли ти го е казала това за 15-те минути? Не е реално просто

Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2