Крадена тройка в центъра на Пловдив - или неуспешен дрифт !?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Сеп 2008, 3:39

Transportera написа:Щом е заебана така колата значи има нещо :)

:kuku: ми маи и няма предно ляво колело :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Сеп 2008, 8:35

Не вярвам да се е качил той на бордюъра, защото по това време имаше опел омега и още някаква кола катастрофирали, като едната беше качена точно на този бордюр.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 24 Сеп 2008, 10:12

Деца алокохола не прощава на никого.
Като доидаха да я взимат със една платформа и я закачиха от зад, като я дръпнаха и отпраха предната броня, бати малоумниците бяха тези с платформата направо се чудех да се смея ли или да плача.

п.п. Случката е станала между 5:00 и 6:00 в неделя сутрин
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 24 Сеп 2008, 11:35

наистина ли Е92 е с пластмасови калници или ме лъжат очите :roll: :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 24 Сеп 2008, 11:51

Това е точно на обратния завой на Даяната. Всички знаете как се взима обратен завой със задно така че.... Може пича да е испуснал колата и да се е нахакал в трансформатора.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 24 Сеп 2008, 12:16

Ако удара е станал на "Даяната" то би следвадало да не е от обратния завой а да се е опитал да завие надясно покрай даяната посока "Авеню".
Но пък да му откъсне колето със се рейки и макферсони и само да е "счупен" калника е доста съмнителна работата
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

ок

Мнение от emiche » 24 Сеп 2008, 16:47

Незнам защо колата е в това състояние, но мога да ви кажа защо е без номера от личен опит. Когато преди 4 години се сдобих с първото ми БМВ с аверите правехме много простотии с колата по улиците - дрифтове, бърнаути и т.н. Но веднъж куките ни подгониха, ние им бягаме, а бяхме и пили (много тъпо), както и да е избягахме им, оставихме колата пред някакъв блок в квартала (доста далеч от домовете ни) и се прибрахме пеша. Отивам аз на другия ден свеж, свеж да си взема колата, но - МЪДУРИ - колата е там, но без номера. Просто куките знаят че съм бил аз, прибрали са номерата с протоколче, и ща не ща в рпу-то и от там знаете какво последва.
Та и тоя колега сигурно се е позабавлявал и му се е случило същото както и на мен, поне аз така мисля....
Изображение
Дизелите са мъртви души.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: ок

Мнение от hemicharger » 24 Сеп 2008, 16:55

emiche написа:Незнам защо колата е в това състояние, но мога да ви кажа защо е без номера от личен опит. Когато преди 4 години се сдобих с първото ми БМВ с аверите правехме много простотии с колата по улиците - дрифтове, бърнаути и т.н. Но веднъж куките ни подгониха, ние им бягаме, а бяхме и пили (много тъпо), както и да е избягахме им, оставихме колата пред някакъв блок в квартала (доста далеч от домовете ни) и се прибрахме пеша. Отивам аз на другия ден свеж, свеж да си взема колата, но - МЪДУРИ - колата е там, но без номера. Просто куките знаят че съм бил аз, прибрали са номерата с протоколче, и ща не ща в рпу-то и от там знаете какво последва.
Та и тоя колега сигурно се е позабавлявал и му се е случило същото както и на мен, поне аз така мисля....

Тва е така, ама има и друг вариянт като си вземеш номерата колата се води "непроследима" и са в правото да я вдигнат и преберат в РПУто
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 24 Сеп 2008, 17:14

sappa написа:наистина ли Е92 е с пластмасови калници или ме лъжат очите :roll: :confused:

Не те лъжат очите. Аз преди 1 седмица много се очудих когато на един приятел на е92-ката му се облегнах на калника и се оказа пластмасов...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ок

Мнение от Gosho.p » 24 Сеп 2008, 19:59

А гумата сигурно се е търкулнала някъде при удъра и някой дружелубен гражданин я е натварил в багажника по пътя за работа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S_GonzaLes » 24 Сеп 2008, 20:26

LizarD написа:Дано пича има каско, колата е вълшебна :(

Е тя ако беше вълшебна щеше да прелети над бордюра и щеше да се прибере сама до гаража.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 24 Сеп 2008, 20:32

emo_pld написа:
sappa написа:наистина ли Е92 е с пластмасови калници или ме лъжат очите :roll: :confused:

Не те лъжат очите. Аз преди 1 седмица много се очудих когато на един приятел на е92-ката му се облегнах на калника и се оказа пластмасов...

на къде отива този свят... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Кара: E34-M30/B35

Мнение от BUHALA » 25 Сеп 2008, 12:31

Мишу написа:ДЕ.... тия калници как се чупят нито салама нито калниците са като 1 време тенекеджиите гладни ще останат :mhihi:

Боли ма фара за тенекиджийте. Аз имам работилница за пластмасови заварки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 25 Сеп 2008, 13:02

BUHALA написа:
Мишу написа:ДЕ.... тия калници как се чупят нито салама нито калниците са като 1 време тенекеджиите гладни ще останат :mhihi:

Боли ма фара за тенекиджийте. Аз имам работилница за пластмасови заварки :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Оф Топик : Как е мотора ? ;) Андро май добре се е справил :)
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 25 Сеп 2008, 14:23

И кво се оказа в крайна сметка ?!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата