Искам съвет!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 24 Сеп 2008, 3:31

кофти колега но това си е то родители мен до към 16 -17 неме пускаха много 23 наи късно да съм си в нас но след 17 нямам ядове а сега съм на 20 (пучти) и даже не казвам каде отивам :)
Просто имаш кофти рудители !!! тва е
///M
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 24 Сеп 2008, 9:22

Моите бяха големи коне с капаци, помня(не че съм много дърт де), а на мен като ми писна да си седя вкъщи по-често отколкото навън вечер и с доста караници и обсъждания, малко по малко ги приучих и си постигнах своето. Оттогава и те се отпуснаха и само каквото съм се сетил не съм го правил както и когато искам и така вече 5-6 години.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Сеп 2008, 10:01

ми това е на пълно нормално и зависи само от родители те ти тва 4е още не те пускат не грешно и в никакъф слу4аи не и лошо няма логика да мислиш 4е като навъшиш палнолетие ще си спукаш задника от илизане си4ко е вапрос на уважение кам семеиството просто родителите са караино притеснителни и те 4уват само лоши неща какво става на вънка и изкат да те предпазят и да ти дадат по добър старт за живота като те пазят от някои неща с времето си4ко ще си олегне и като витят 4е си стабилен и може да се раз4ита на тебе по4ти няма да те заниват с глупости и вси4ко ще си варви по нормалния на4ин мен примерно не са ме пускали да илизам на дискотеки и тем подобни збирания тва не озна4ава 4е сам супер задръстен зарди тва 4е сам изпусал зверските напивания просто саздаваш по разли4ни преорите ти за живота аз примерно рабрах 4е не газария се с4упиш от ба4кане цела седмица за да излезнеш в петак направиш една кръ4ма с4ипиш една торба пари и после събота и неделя тихо даверата така да се ориентираш кам живота работа интереси и не се караи стях и не ги наплашваи 4е като навършиш палнолетие нема и да с еприбираш защото тва няма ти помогне кои знае колко се пак те те гледат те ти плащат сметките и редно малко уважение и саобразяване кам тах ако изпуснеш момента с скандалите и раговорите един пат д апо4на ба4кане как 4е се изнесем и те не помагат бадете си в синхорн в къщи рабираите се както ти проявяваш рабиране кам тях така и те ще те разбират 4е си пораснал и ве4е имаш свои интереси и нужди палнолетие то не е фактор 4е можеш да си правиш квото си поизкаш а 4е закона ве4е може да те резне от зад и то без вазелин
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 24 Сеп 2008, 10:07

ако просто не те пускат ваще, теглиш им една майна и да се оправят ;) достатъчно голям си вече, пък и няма цял живот да те контролират ;) трябва да почнат да свикват че няма да ти виждат очите често ;)

а ако просто не ти дават да ходиш с колата ги послушай ;)
6 месеца не се толкова много време колкото си мислиш ;)

ей ше ми излезе ечемик накрая :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 24 Сеп 2008, 14:09

VesoPesa написа:ако просто не те пускат ваще, теглиш им една майна и да се оправят ;) достатъчно голям си вече, пък и няма цял живот да те контролират ;) трябва да почнат да свикват че няма да ти виждат очите често ;)

а ако просто не ти дават да ходиш с колата ги послушай ;)

ей ше ми излезе ечемик накрая :mhihi:
ти глеи не ти се набръ4ка 4елото :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Сеп 2008, 14:31

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 24 Сеп 2008, 16:28

VesoPesa написа:
Аз пък мисля че последните 6 месеца минават най-трудно и бавно :mhihi: ама по добре не рискувай щото простотиите бързо стават, аз лично съм си имал проблеми като бях по малък.Аз лично немисля че с 6 месеца ще поумнееш или ще пораснеш ама закона си е закон за всички.Бил съм в твойто положение и знам колко си нетърпелив(даже съм зимал и колата без наще да знаят) ама по добре почакай ;)
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 24 Сеп 2008, 17:20

Предишна

Назад към Извън Темата