Пичове, откраднаха ми колата преди няколко дни в Младост

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от rianmao » 26 Сеп 2008, 20:39

Здрасти.
Засега не ми се влиза в подробности къде е застрахована и пр., но ще пиша като има развитие по въпроса някакво (това май ще е 4-6 месеца...)
А по отношение на саморазправата... гледам да не се ядосвам, това няма да ми помогне никак. Даже ще направи нещата по-зле.
Ако яйце падне върху камък - язък за яйцето,
Ако камък падне върху яйце - горкото яйце.

Потребител
Аватар

Мнение от Va4etu » 02 Окт 2008, 17:51

Леле колега... много кофти кфи са тия хора бе баси... Пффф Разбирам да са ти зели нещо ами пък те.... пффф :shock:
Напрао немога да повярвам че и с застроховка... на къде отива тоя свят то да те е страх да си купиш по нова кола направо ... :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 03 Окт 2008, 0:12

то като е с каско нямат много фаида да ти я крадат ....

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 04 Окт 2008, 12:26

Ако ти цапнат колата пълно автокаско оправя ли те?
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от saint125 » 04 Окт 2008, 19:07

ПИЧОВЕ , АЗ СЪМ ПОЛИЦАИ И СЪМ РАБОТЕЛ В КРАЖБИ НА МПС ДОСТА ВРЕМЕ , ДАВАМ ВИ ЕДИН СЪВЕТ - НЕ ЗАСТРАХОВАИТЕ МАРКАТА БМВ В ДРУГА КОМПЯАНИЯ ОСВЕН БУЛ ИНС И АРМЕЕЦ , ВСИЧКО ДРУГО СИ Е ВСЕ ЕДНО НЕЗАСТРАХОВАНО КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА КРАЖБА НА ЦЯЛО МПС ПРИ НАС БИЛЕТИНА Е ПЪЛЕН САМО С ТАКИВА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ , ДОРИ СИ ПОЗВОЛИХА ДА ТУПНАТ КОЛАТА НА НАШ КОЛЕГА , А ЗА КОЛЕГАТА КОФТИ ЩЕ ПОГЛЕЖДАМ И АЗ КАТО ПАТРУЛИРАМЕ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 05 Окт 2008, 16:57

Съжалявам за колата. Моят съвет е да застраховате в ДЗИ. Стикерите на маркировката на ДЗИ и Бул Инс са едни и същи! И както се изразиха хората, които я маркират, самия стикер означава "не ме кради". От тази година ДЗИ дават и копие на каското което трябва да се остави в жабката или някъде на видимо място в колата, за да може ако все пак някой посмее да я открадне да си я върне. Определено цените на другите компании за каско са по - добри но пък при ДЗИ спите спокойно!

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 05 Окт 2008, 23:50

ENZO87 написа:Съжалявам за колата. Моят съвет е да застраховате в ДЗИ. Стикерите на маркировката на ДЗИ и Бул Инс са едни и същи! И както се изразиха хората, които я маркират, самия стикер означава "не ме кради". От тази година ДЗИ дават и копие на каското което трябва да се остави в жабката или някъде на видимо място в колата, за да може ако все пак някой посмее да я открадне да си я върне. Определено цените на другите компании за каско са по - добри но пък при ДЗИ спите спокойно!

дрън дрън, ДЗИ е най-най гадния възможен избор !!! Тотални аматьори , пенсионери и лелки не разбиращи и бъкел от автомобили , супер зле оценяват щетите, парите които дават не си струват дори загубеното време и нерви.... все такива неща ми се въртят в главата при споменаването на държавния застрахователен институт....хахахха , институт по преебване на клиента :mhihi: :mhihi:

виж колегата полицай добре го е казал. с АРМЕЕЦ няма никакви проблеми в София и Варна със сигурност , БУЛ Инс също се справят с истинската задача на застрахователя - опазването на колите ни...

да допълня днешната гледка - пак в Младост , видях черна Е46ца със свалени 2та фара и разбито стъкло на шофера - много ги барат, пазете си 3ките :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 12 Окт 2008, 3:52

съжалявам колега , като се сетя че и аз съм от младост1 и имам е46 комби направо ако някой ми гепи колата нз кво ще правя.. кво казаха от засстраховката ? мн коли се крадат вече в младост , обраха в нашия блок 9 апартамента , коли се разбиват нз вече кво става , мен не ме е яд да ми гепат колата и да ми дадат парите колкото съм похарчил примерно ,яд ме е че е мойта и че съм я избирал дълго време и т.н. толкова добра кола просто . колега нз кво да правим вече трябва да се пердприеме нещо , нз как да се предпазим вече

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 12 Окт 2008, 9:56

Пич, пожелавам ти като вземеш пари от каското, да имаш пари да си купиш Е90!С другото няма оправия.

Потребител
Аватар

Мнение от rianmao » 13 Окт 2008, 21:46

Хааха мерси за пожеланието... А иначе полицаите от студентско РПУ казват, че имало в момента някакъв канал от тук за Албания и Косово, почти съм сигурен, че натам се е запътила....
Дано се окаже сериозен застрахователя, ще пиша подробно като приключат нещата.
А по отношение на идеята на колегата да направим нещо съм вътре, само дайте резонно предложение някакво.
Ако яйце падне върху камък - язък за яйцето,
Ако камък падне върху яйце - горкото яйце.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

e46

Мнение от mitaka7 » 21 Окт 2008, 15:45

гадна работа,ако е мерна някаде ще ти се обадя веднага

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 LCI 523i

Мнение от Dani Dupeto » 22 Окт 2008, 21:32

rianmao написа:Хааха мерси за пожеланието... А иначе полицаите от студентско РПУ казват, че имало в момента някакъв канал от тук за Албания и Косово, почти съм сигурен, че натам се е запътила....
Дано се окаже сериозен застрахователя, ще пиша подробно като приключат нещата.
А по отношение на идеята на колегата да направим нещо съм вътре, само дайте резонно предложение някакво.

Ха ха Албания и Косово :mhihi: Куките просто си чешат езиците и търсят оправдание за това че не могат да се справят със ситуацията ;)
Искренно те съжалявам колега, защото колата изглежда много добре.
Успех в търсенето!
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pehata » 24 Окт 2008, 15:09

V-max написа: дрън дрън, ДЗИ е най-най гадния възможен избор !!! Тотални аматьори , пенсионери и лелки не разбиращи и бъкел от автомобили , супер зле оценяват щетите, парите които дават не си струват дори загубеното време и нерви.... все такива неща ми се въртят в главата при споменаването на държавния застрахователен институт....хахахха , институт по преебване на клиента :mhihi: :mhihi: :!:

Колега не навсякъде е така, както вие казвате ;) Мойта е застрахована в ДЗИ и мога да кажа ,че абсолютно всички щети ,които съм имал са били записани и оправени... друг е въпроса, кой точно прави оценката на щетите. Огледите ми ги правят при ДЗИ Военна рампа...

Потребител
Аватар

Мнение от Chochko » 27 Окт 2008, 18:48

Колега,я кажи изплатиха ли ти каското и цялата сума по полица ли ти я броиха кеш или....???
Не всеки селянин кара Голф,но всеки който кара Голф е селянин
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 31 Окт 2008, 11:29

Много кофти колега... съжалявам.. От младост 1 съм.. ще си отварям очите на 4.. ако я мерна веднага ще ти се обадя...
а и нали знаеш.. всяко зло за добро
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата