Пичове, откраднаха ми колата преди няколко дни в Младост
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Здрасти.
Засега не ми се влиза в подробности къде е застрахована и пр., но ще пиша като има развитие по въпроса някакво (това май ще е 4-6 месеца...)
А по отношение на саморазправата... гледам да не се ядосвам, това няма да ми помогне никак. Даже ще направи нещата по-зле.
Засега не ми се влиза в подробности къде е застрахована и пр., но ще пиша като има развитие по въпроса някакво (това май ще е 4-6 месеца...)
А по отношение на саморазправата... гледам да не се ядосвам, това няма да ми помогне никак. Даже ще направи нещата по-зле.
Ако яйце падне върху камък - язък за яйцето,
Ако камък падне върху яйце - горкото яйце.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
ПИЧОВЕ , АЗ СЪМ ПОЛИЦАИ И СЪМ РАБОТЕЛ В КРАЖБИ НА МПС ДОСТА ВРЕМЕ , ДАВАМ ВИ ЕДИН СЪВЕТ - НЕ ЗАСТРАХОВАИТЕ МАРКАТА БМВ В ДРУГА КОМПЯАНИЯ ОСВЕН БУЛ ИНС И АРМЕЕЦ , ВСИЧКО ДРУГО СИ Е ВСЕ ЕДНО НЕЗАСТРАХОВАНО КАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА КРАЖБА НА ЦЯЛО МПС ПРИ НАС БИЛЕТИНА Е ПЪЛЕН САМО С ТАКИВА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ , ДОРИ СИ ПОЗВОЛИХА ДА ТУПНАТ КОЛАТА НА НАШ КОЛЕГА , А ЗА КОЛЕГАТА КОФТИ ЩЕ ПОГЛЕЖДАМ И АЗ КАТО ПАТРУЛИРАМЕ
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
Съжалявам за колата. Моят съвет е да застраховате в ДЗИ. Стикерите на маркировката на ДЗИ и Бул Инс са едни и същи! И както се изразиха хората, които я маркират, самия стикер означава "не ме кради". От тази година ДЗИ дават и копие на каското което трябва да се остави в жабката или някъде на видимо място в колата, за да може ако все пак някой посмее да я открадне да си я върне. Определено цените на другите компании за каско са по - добри но пък при ДЗИ спите спокойно!
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
ENZO87 написа:Съжалявам за колата. Моят съвет е да застраховате в ДЗИ. Стикерите на маркировката на ДЗИ и Бул Инс са едни и същи! И както се изразиха хората, които я маркират, самия стикер означава "не ме кради". От тази година ДЗИ дават и копие на каското което трябва да се остави в жабката или някъде на видимо място в колата, за да може ако все пак някой посмее да я открадне да си я върне. Определено цените на другите компании за каско са по - добри но пък при ДЗИ спите спокойно!
дрън дрън, ДЗИ е най-най гадния възможен избор !!! Тотални аматьори , пенсионери и лелки не разбиращи и бъкел от автомобили , супер зле оценяват щетите, парите които дават не си струват дори загубеното време и нерви.... все такива неща ми се въртят в главата при споменаването на държавния застрахователен институт....хахахха , институт по преебване на клиента

виж колегата полицай добре го е казал. с АРМЕЕЦ няма никакви проблеми в София и Варна със сигурност , БУЛ Инс също се справят с истинската задача на застрахователя - опазването на колите ни...
да допълня днешната гледка - пак в Младост , видях черна Е46ца със свалени 2та фара и разбито стъкло на шофера - много ги барат, пазете си 3ките

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
съжалявам колега , като се сетя че и аз съм от младост1 и имам е46 комби направо ако някой ми гепи колата нз кво ще правя.. кво казаха от засстраховката ? мн коли се крадат вече в младост , обраха в нашия блок 9 апартамента , коли се разбиват нз вече кво става , мен не ме е яд да ми гепат колата и да ми дадат парите колкото съм похарчил примерно ,яд ме е че е мойта и че съм я избирал дълго време и т.н. толкова добра кола просто . колега нз кво да правим вече трябва да се пердприеме нещо , нз как да се предпазим вече
Хааха мерси за пожеланието... А иначе полицаите от студентско РПУ казват, че имало в момента някакъв канал от тук за Албания и Косово, почти съм сигурен, че натам се е запътила....
Дано се окаже сериозен застрахователя, ще пиша подробно като приключат нещата.
А по отношение на идеята на колегата да направим нещо съм вътре, само дайте резонно предложение някакво.
А по отношение на идеята на колегата да направим нещо съм вътре, само дайте резонно предложение някакво.
Ако яйце падне върху камък - язък за яйцето,
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
rianmao написа:Хааха мерси за пожеланието... А иначе полицаите от студентско РПУ казват, че имало в момента някакъв канал от тук за Албания и Косово, почти съм сигурен, че натам се е запътила....
Ха ха Албания и Косово

Искренно те съжалявам колега, защото колата изглежда много добре.
Успех в търсенето!
V-max написа: дрън дрън, ДЗИ е най-най гадния възможен избор !!! Тотални аматьори , пенсионери и лелки не разбиращи и бъкел от автомобили , супер зле оценяват щетите, парите които дават не си струват дори загубеното време и нерви.... все такива неща ми се въртят в главата при споменаването на държавния застрахователен институт....хахахха , институт по преебване на клиента![]()
![]()
Колега не навсякъде е така, както вие казвате

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3