Будала ли съм?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Сеп 2008, 10:28

Измисли някаква цена тогава :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Сеп 2008, 11:24

Той ко беше пуснал темата и се бяха оказали оригинални щеше някойд а му ги земе под носа :mhihi:
А по темата- много хора го имат иГей- я за някакво място, където се продават невероятно евтини неща. Има го и това- печелил съм М5 джанти, оригинални с гумите за 64 паунда :shock: Естествено продавача отказа да ми ги изпрати и накрая му изтриха акаунта, но аз не си получих джантите :mhihi: Печелил съм и големия борд за 120лв с доставката, продавача ме мота 2 месеца след което си изтри акаунта и изчезна. За компресора, дето изгорях с 1600лв няма да споменавам :mhihi: Та и там е както и навсякъде- евтиното в повечето случаи излиза скъпо. Много често има неуточнени неща, които се оказват в ущърб на купувача, снимки на нещо, което си мислиш, че купуваш, а някъде в обявата с малък шрифт написано, че са просто примерни, снимки на завършен продукт, а в последствие се оказва, че купуваш само малка част от него, думички от рода на "like", съкращения като GRP и т.н., които единствено значат менте .. :mhihi:
Последна промяна bum_bum на 19 Сеп 2008, 11:25, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 19 Сеп 2008, 11:25

В бързането и когато човек има мерак някой път така става. Не си единствен...

Миналата седмица един приятел поръчва два специални потенциометъра от САЩ, 2х 11$ + 25$ (handling) и си прави сметката че ще му дойдат под 50$ обачеееее.... 25 гущера се оказва само опаковката, кой да чете внимателно че не пише shipping & handling, от сайта с поръчката може да се избере като транспорт само FedEx, пристигат нещата след 5 дена и честито на печелившите - оказва се транспорта на FedEx е към 70 долара :shock: , ония са си взели вече парите и няма връщане назад

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 19 Сеп 2008, 12:16

Стават грежки казал таралежа и слязъл от телената четка.. :mhihi: :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Сеп 2008, 12:58

Струва ми се, че тва си е живо подвеждане от страна на продавача... ако бях на твое място щях да отворя Диспут за некоректен продавач... щото в обявата пише "orginal bmw motor sport felgen 5x120", a те реално не са такива... отваряй диспут и го гърби яко да си ги прибира....

Иначе никъде по обявата не поше, че са за 3-ка... пише само, че с 5х120 :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Сеп 2008, 14:08

е келфаида оня си ги е зел кинтите и не му пука и да го изтрият, единствено ако е с голям фиидбак тогава може да се змисли дали да постъпи коректно,като пазарувам от там това гледам първо фиидбака колкото по голям толкова по добре,позитивните и отрицатлни мнения за продавача и тогава натам,отделно верно тея дребните детаили за шипинга и как да ти доидат и тнт са от голямо значение
иначе джантите наистина са едни от любимите ми и ако ги пусне на някоя добра цена ще се намерят мераклии

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 19 Сеп 2008, 16:26

Е аз така или иначе ще трябва да ги продавам, но са тук в германия и мисля да ги пусна пак по ибей. Ако пък някой може да си организира транспорта от Щутгарт, чакам предложения на ЛС. Гумите имат 5-6 мм грайфер. Абе изобщо нямам представа какви пари може да им се търсят на тия ментета...
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 19 Сеп 2008, 16:41

мене питаш ли ме като изпуснах ей тия на търг ,взеха ги за 800$,но търга свършваше в 3 сутринта и не ми се стоеше,сложих 780$ и заспах ,а сутринта гледам ,взети за 800......смях смях
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Сеп 2008, 17:24

Митко Ганчев написа:Е аз така или иначе ще трябва да ги продавам, но са тук в германия и мисля да ги пусна пак по ибей. Ако пък някой може да си организира транспорта от Щутгарт, чакам предложения на ЛС. Гумите имат 5-6 мм грайфер. Абе изобщо нямам представа какви пари може да им се търсят на тия ментета...

Някой ако иска да ги взима аз мога да организирам транспорт :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата