много лоша случка със колата и едно коте

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 18 Сеп 2008, 18:30

колеги даийте савет:дали на мен трябва да прая корбан,на колата или на ш....та котка стига да мога да я хвана :lol: :conf: :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 18 Сеп 2008, 18:44

слагаи кремвирши под колата 2 3 дена подред ще видиш как всички квартални песове ще се навъртат около нея нито крадец нито котка ще се доближи само тря да се сещаш да будиш заспалата хайта отдоло ...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 18 Сеп 2008, 19:44

Фил написа:Тва е било коте-нинджа :mhihi:
100 процента.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Сеп 2008, 19:52

Вземи си и ти едно коте, мани ги тия въздушни пистолети :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако я направиш достатъчно злобна към другите, такава гледка като бой между котки, друга няма ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не нинджи, не знам .. за тях гравитяцията е относително понятие :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Сеп 2008, 21:10

Абе карай си колата с котешките очички и си ти :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 18 Сеп 2008, 21:23

Prekysvach написа:слагаи кремвирши под колата 2 3 дена подред ще видиш как всички квартални песове ще се навъртат около нея нито крадец нито котка ще се доближи само тря да се сещаш да будиш заспалата хайта отдоло ...

Слагай ,слагай :mhihi: :mhihi: може и да съм го разказвал.Седим зимата в сервиза на един приятел и шлюпим семки и разтегаме локуми.Влиза през вратата един образ и разправя-Абе да дойдите отвънка да видите колата че малко е надраскана да видим какво ще трябва.Излизаме и ние саирджиите и гледаме колата :shock: бронята провиснала,предния капак,двата калника и тавана целите надрани.И почва да разправа,-паркирам си колата в гаража при камионите и отивам на курс ,през вечерта кучетата подгонват една котка и тя хоп,при двигатела и започва веселбата,хапане по бронята и калника ,скачане по колата.На човека му се реве а ние се насираме от смех,нема как да се сдържиш :mhihi: :mhihi: :mhihi: И за капак тоя пита-Ми с паста нема ли да излезе.Е тогава и майстора не можа да се сдържи :mhihi:
Та едно животно може да ти докара много бели на главата,виждал съм и кон паркиран до шофьорската седалка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8 » 18 Сеп 2008, 21:25

spens_82 написа:колеги даийте савет:дали на мен трябва да прая корбан,на колата или на ш....та котка стига да мога да я хвана :lol: :conf: :lol:

Шибни едно М60 и да видим отде ще се провре :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 18 Сеп 2008, 21:43

Ааааххахахахахахахахахахаха,ебаси темата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Един мой приятел си спира колата(Е30 туринг) до една ограда на запустял двор срещу тях и в двора до оградата има храсти.Имаше някакви дребни щети(драскотини и етикива други) по колата и отива да ги завежда.Всичко точно при застрахователите,прибира се паркира колата и понеже не я кара много често тя си седи до въпросните храсти.След 2-3 дни излиза сутринта отива към колата и :shock: :shock: :shock: преден десен калник и капака надрани до безумие.Мисли малко и поглежда ,че храстите доволно опасани :mhihi: :mhihi: :mhihi: .Сеща се че съседа има кози и бързо навързва нещата :mhihi: :mhihi: .Те животинките се катерили отгоре да обядват :mhihi: :mhihi: .Не му се вярваше...както и на застрахователите :mhihi: :mhihi:

Ебаси говедата са тия животни :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от spens_82 » 19 Сеп 2008, 0:27

то колеги сега разбирам че имало и по големи каръци и от мен :lol: .тая моя история нея пожелавам и на голфарите,хондаджиите и на останалите. :cry: .едно немие ястно колеги защо керливото ш....но коте голямо колкото :censored: топките ми излезе живо и здраво-под капака ролки,ремаци,перка,виско съединител и радиатор мармалад а тъпата котка дето е колкото един ЛИМОН голяма излезе като прърдня от гащи жива и здрава.това немога даси го обястня :shock: :conf: .поне днеска във БМВ центара във ВАРНА се нагледах на коли-това май ще ми остане като спомен от срещата със котката :roll:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 19 Сеп 2008, 0:32

spens_82 написа:то колеги сега разбирам че имало и по големи каръци и от мен :lol: .тая моя история нея пожелавам и на голфарите,хондаджиите и на останалите. :cry: .едно немие ястно колеги защо керливото ш....но коте голямо колкото :censored: топките ми излезе живо и здраво-под капака ролки,ремаци,перка,виско съединител и радиатор мармалад а тъпата котка дето е колкото един ЛИМОН голяма излезе като прърдня от гащи жива и здрава.това немога даси го обястня :shock: :conf: .поне днеска във БМВ центара във ВАРНА се нагледах на коли-това май ще ми остане като спомен от срещата със котката :roll:

айде неделя ще покажеш щетите на срещата и ще почерпиш по една супа за курбан, а после заедно ще си вземем прашки и въздухарки да постреляме по уличните котки :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от spens_82 » 19 Сеп 2008, 0:48

.няма проблеми колеги ще почерпя само да оправа бимата,тая неделя няма да мога да дойда на сбирката до КРЗ-ТО щото съм дежурен(наряд) съм :( -военен съм.трябва да пазя страната ;) .но другата седмица обещавам да дойда-стига пак да неми ВЛЕЗЕ чЕРНА КОТКА ПОД КАПАКА :ranting:моля се утре всичко да мине сполочливо и да си подкарам колата.колеги едно не знам-преди ме блустна глигана сега котката ми направи мармалат двигателя-изглежда наще БМВ-та са толкова красиви че чак животните се влюбват въвв тях :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 19 Сеп 2008, 0:56

spens_82 написа:.няма проблеми колеги ще почерпя само да оправа бимата,тая неделя няма да мога да дойда на сбирката до КРЗ-ТО щото съм дежурен(наряд) съм :( -военен съм.трябва да пазя страната ;) .но другата седмица обещавам да дойда-стига пак да неми ВЛЕЗЕ чЕРНА КОТКА ПОД КАПАКА :ranting:моля се утре всичко да мине сполочливо и да си подкарам колата.колеги едно не знам-преди ме блустна глигана сега котката ми направи мармалат двигателя-изглежда наще БМВ-та са толкова красиви че чак животните се влюбват въвв тях :mhihi:

абе стига си пазил страната... тя си се пази и сама, ами отиди си хвани една хубава кака, качи си я в БМВ-то и си направи едно хубаво сефте вътре, че да не ти се случват пак такива неща.. да има котета ама от тия дето се мокрят за салама :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 19 Сеп 2008, 1:43

SKISA написа:бе колегата не му е до смех ,че е вътре с перка и разни части ,ма глеам да го развеселим!!
то котето-ясно!! важното е ,че не се е разчекнало да вакумира на средна плочка на двигателя!!

На мойта мацка баща и караше едно време Пасаторче и двигателя го беше направило червен целия едно такова животинче. В сервиза го бяха питали дали не е блъснал човек :mhihi:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Сеп 2008, 8:15

да обясна за средната плочка....!!!плочкаджиите го знаат!!!
един пич си напраил нова баня-ма напроооо!!мани!!! от секъде!! плочки от италия,фризове -по 20 кинта единия,сифони с клапа,душ-кабина....!!бе -мераклия!! и сичко точно,минало се вече време,ползва човека с кеф и един ден чува от банята една тупурдия и жена му вика ....!!!
кво мааа!?!? ....тая го вика да дойде!!отива тоя и кво да види-жена му като излязла от душа и нещо намокрила насекъде и като се лъзне на плочките и като се разчепи и се пльоснала на шпагат на плочките на пода!! и тоя погледал,погледал-видел ,че нема щети и и вика: аре ставай де-кво седиш!! жената вика: не мога!вакумирах се!! и верно-женицата се дърпа ,обаче напраила вакум на плочката и нема ставане!!дърпал тоя,въртел я на лево на десно-не става!!як вакум ти каам....!! и тоя се видел в чудо-от бърза помощ му казали да си пие хапчетата,от пожарната казали ,че имат топла вода и са си измили краката и никой не помага!!! ....по едно време се сетил за майстора-плочкаджията!! звъни му,така и така...!идвай ,братче ,че е чудо!! дошъл майстора,носи си инструменти,завили мъжа жена си с една хавлия -да не и гледат срамотиите и влезнали у банята!! майстора погледнал от тук от там,мерил нещо до стената,после до другата стена и след тва приклекнал ,разгърнал на жената хавлията и почнал да я гали по циците,заиграл се със зърната ,даже се навел леко да ги лизне....!!оня-домакина подскочил и вика: кво праиш ,бе майсторе!?!? а майстора му вика-трай бе!!са ше я поразлигавим малко от долу,нека се възбуди и като се разлигави убаво ше я прибутаме по пода е към оная стена да не чупим средна плочка ,че наеш колко трудно се сменя после....!!!!

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 19 Сеп 2008, 9:53

Тоя същия го знам само че ушким не му стигнали няколко плочки и в кухнята под хладилника оставили БГ плочки та щяли да я плъзгат до там да не къртят италианския :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата