Въртене на дупето и Полицията
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Тоя маи ме е снимал с телефона
Ако го е направил ще му поискам клипчето да го кача в ютуба
Аиде отивам да гледам господарите на ефира ако гаджето ми даде да сменя канала де че маи гледа хванати в изневяра

Ако го е направил ще му поискам клипчето да го кача в ютуба

Аиде отивам да гледам господарите на ефира ако гаджето ми даде да сменя канала де че маи гледа хванати в изневяра

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Лошото е че приятелката ти не е свидател, а страна по делото, ако има такова, хубавото е че според прогнозата за времето е валяло и е било мокро, а ти си изключително неопитен шофер и без да искаш си загубил контрол над колата върху мокрия участък, понеже си влезнал в кръстовището с несъобразена скорост
Казавам несъобразена, а не превишена има разлика и да забрави си книжка за всеки случай, успех 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Абе тея малумници са се развихрили напоследък...кви са тея призовки без доказателства??? Ако те е снимал е друго нещо разбира се. Но като отидеш се подготви да те разпердушинят защото малко или много там всички са "колеги" и приятели а ти си Мистър Ноубади.
М/у вчера ми писаха два акта - за без колан и за повредена лична карта
до последния момент мислих че се базикаха с мен. Бяха трима единия беше 'ШАПКАР' а действието се развива в една глуха уличка. Естествено не им останах длъжен. На въпроса ми как така трима служители се мотаят в една забравена от бога уличка вместо да се разпръснат по задръстванията и да отчитат някаква дейност не можаха да ми отговорят. Единия даже като видя стикерите на форума се намуси и започна да ме проверява за аптечка пожарогасител и пр.
М/у вчера ми писаха два акта - за без колан и за повредена лична карта

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
да голяма активизация има сред куките .. вече съм с акт за изтекъл акт който е изтекъл а предишния изтекъл акт е за 200 лв и си чака реда заедно с още няколко за по 100тина лв ,ама може да не го дочака ... оня ден ми залепили няква хартийка за неправилно паркиране .. преместих я на съседния автомобил който според мен беше паркирал по неправилно 

- Zaho
-
-
Alexi написа:да голяма активизация има сред куките .. вече съм с акт за изтекъл акт който е изтекъл а предишния изтекъл акт е за 200 лв и си чака реда заедно с още няколко за по 100тина лв ,ама може да не го дочака ... оня ден ми залепили няква хартийка за неправилно паркиране .. преместих я на съседния автомобил който според мен беше паркирал по неправилно
Аз талона не съм си го виждал пове4е от година или заради изтекл акт ще ми напишат нов или заради някаква глупост. Имам акт даже за знак които го сложиха на следващият ден

Освен някакво мъмрене и сумтене, нищо друго не могат да ти направят.
Не си направил ПТП, а за да ти пишат акт трябва да има свидетел. Дори да е направил клип, не може да го ползва като доказателство. Така че дори да решат да пишат глупости, без проблем акта ще падне в съда. И не си направил нарушение за което да ти взимат книжката.
Не си направил ПТП, а за да ти пишат акт трябва да има свидетел. Дори да е направил клип, не може да го ползва като доказателство. Така че дори да решат да пишат глупости, без проблем акта ще падне в съда. И не си направил нарушение за което да ти взимат книжката.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Захо с призовката шегане бива -
1во няевяване , когато си редовно призован - да 100лв.
2ро неявяване от 100 - 200лв.
3то неявяване - принудително довеждане с прангите
Не, че нещо да те плаша ли какво, но не само , че е напълно възможно, но призовката си я получил точно поради този повод
Другото зависи от теб - пробвай с извинение, защото си му в ръцете
2ро неявяване от 100 - 200лв.
3то неявяване - принудително довеждане с прангите

Не, че нещо да те плаша ли какво, но не само , че е напълно възможно, но призовката си я получил точно поради този повод
Другото зависи от теб - пробвай с извинение, защото си му в ръцете
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ако гаджето ти има книжка,казваш че тя я карала колата а ти си бил на съседната седалка и понеже е неопитна дала повече газ,и така в наи лошия случаи тя го отнася 

И според мен попринцип не трябва да могат да ти направят нищо, защото няма доказателство, дори и да е снимал с телефон ме съмнява да се вижда номера. Още повече до колкото знам нямат право да те снимат без твойто съгласие, и като цяло видео записа не се счита за доказателство, защото може да бъде монтиран и т.н.
По тая логика, дори и нищо да не си направил, някой който не му е харесало как се обличаш, може да си измисли квото си иска.
Мисля, че най-удачният вариант е да отидеш, да кажеш, че е било мокро и колата е поднесла, да се извиниш ако си притеснил някой и нещо от тоя род. Недей да се перчиш много, че както каза някой по горе, там всичките са приятели, и ако решат могат да извъртат нещата както си искат, и най-малкото да ти навлекат главоболия, силно се съмнявам да те осъдят.
Гледай само да не се изпуснеш с нещо от рода, че е имала няква неизправност в колата или, че гумите са били изтъркани, просто кажи, че като си правил завоя и колата се е завъртяла, без да знаеш явната причина за това, може би защото е със задно предаване. Също така може да отбележиш, че в случея е нямало наоколо други коли, и не си създал предпоставка за птп, но го кажи в такъв смисал, все едно си благодарен, че не е станал инцидент, а не все едно си се завъртял нарочно понеже е нямало.
Смятам, че господин дознател му стига това, че са те призовали и са ти загубили времето, на дали ще се мъчи да ти вземе книжката, освен ако не го предизвикаш допълнително.
По-добре не се вкарвай в лъжи от рода, че не си карал колата от 3 месеца, или че си бил във Варна, защото ако се стигне до съд, може да тръгнат да разпитват твои близки и нещата стават сериозни, или пък да се намери някъв запис от околните сгради, но пак не съм много сигурен дали се признава записа като доказателство, но най-малкото че на полицаите ще им стане ясно, че ги лъжеш.
И нека все пак другите да кажат кой вариант е по-удачен.
По тая логика, дори и нищо да не си направил, някой който не му е харесало как се обличаш, може да си измисли квото си иска.
Мисля, че най-удачният вариант е да отидеш, да кажеш, че е било мокро и колата е поднесла, да се извиниш ако си притеснил някой и нещо от тоя род. Недей да се перчиш много, че както каза някой по горе, там всичките са приятели, и ако решат могат да извъртат нещата както си искат, и най-малкото да ти навлекат главоболия, силно се съмнявам да те осъдят.
Гледай само да не се изпуснеш с нещо от рода, че е имала няква неизправност в колата или, че гумите са били изтъркани, просто кажи, че като си правил завоя и колата се е завъртяла, без да знаеш явната причина за това, може би защото е със задно предаване. Също така може да отбележиш, че в случея е нямало наоколо други коли, и не си създал предпоставка за птп, но го кажи в такъв смисал, все едно си благодарен, че не е станал инцидент, а не все едно си се завъртял нарочно понеже е нямало.
Смятам, че господин дознател му стига това, че са те призовали и са ти загубили времето, на дали ще се мъчи да ти вземе книжката, освен ако не го предизвикаш допълнително.
По-добре не се вкарвай в лъжи от рода, че не си карал колата от 3 месеца, или че си бил във Варна, защото ако се стигне до съд, може да тръгнат да разпитват твои близки и нещата стават сериозни, или пък да се намери някъв запис от околните сгради, но пак не съм много сигурен дали се признава записа като доказателство, но най-малкото че на полицаите ще им стане ясно, че ги лъжеш.
И нека все пак другите да кажат кой вариант е по-удачен.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Според мен те очакват точно да отидеш с рогата напред и да почнеш да ги работиш с разни лъжи и тарикатлъци на дребно.Куката сигурно е "изяла" и някоя ругатня и това го е засегнало лично което е по-кофти от всичко останало! По-добре отиди и си признай,че те кефи много колата и се изкушил за което и както за всичко останало се извиняваш! Ако ония се направят на мъже и решат да те санкционират по някой гаден начин тогава вече може да изкараш рогата и да по почнеш да им искаш сметка въз основата на какви доказателства те обвиняват!
P.S. Т.е. съгласен съм с Poki!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:Според мен те очакват точно да отидеш с рогата напред и да почнеш да ги работиш с разни лъжи и тарикатлъци на дребно.Куката сигурно е "изяла" и някоя ругатня и това го е засегнало лично което е по-кофти от всичко останало! По-добре отиди и си признай,че те кефи много колата и се изкушил за което и както за всичко останало се извиняваш! Ако ония се направят на мъже и решат да те санкционират по някой гаден начин тогава вече може да изкараш рогата и да по почнеш да им искаш сметка въз основата на какви доказателства те обвиняват!
Съвета ми:
1.во отиваш без книжка и кола там.
2.ро ако те питат кво е станало отговаряш им както те съветва Дунчев.
3.то ако са заснели и номера ти и последното изречение на Дунчев не върви, си плащаш там квото е нужно и по леко с "нарушенията".
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Wenzy написа:Захо с призовката шегане бива -
Откога бележка, оставена в пощенската кутия, е редовно призоваване?
Захо, някой твой роднина или ти подписвали ли са се, че са я получили?
- Zaho
-
-
Georgieff написа:Wenzy написа:Захо с призовката шегане бива -
НЕ !
Обадих се на мои познат в КАТ само се засмя и ми каза да не се заимавам с глупости

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Georgieff написа:
За връчване на призовка не се изисква подпис. Считаш се за редовно призован ако призовката е доставена на адреса. Дали в пощенска кутия, дали лепната на вратата, няма значение

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5