Декларация от АСК"Дракон"
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
BUHALA написа:Както и да е - малко болно ми стана като видях коментарите по-горе и местенето на темата "в килера"
"килера" е най-посещавания под-форум.
"главния" форум е само за неща свързани директно със "бмв"- което при едно прочитане на темата ти става ясно че не е такава.
ако трябваше да бъдеме коректни темата ти трябваше да я сложиме във подфорум "автоспорт" или там както се казваше- и там наистина никой нямаше да я прочете.
за подигравателното отношение- има го навсякъде и не мисля че зависи от форума във които го пишеш.
по темата - аз не знам детайли около решението ви, но знам че по света някои като се бута и прави фалстартове го предупреждават, след това глобяват и при трето изпълнение го бан-ват/ декласират за сезона. ако това във родината не може да се направи по някакви причини- търсете виновните там.. във причините..
съжелявам че така сте решили, но след като сте си взели решението- стойте си зад/пред него пък който трябва ще си прави изводите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Момчета какво да ви кажа главите горе и гледайте само напред,вършиш си работата съвесно не за пари а с желани и на края го отнасяш,нормално за наще географски ширини!Жалко....BUHALA написа:.........

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
///MapTo написа:Ми ще си направим друга писта и ще решим проблема
Ми направи бе тарикат

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2