Крадци - Е36 - кв. Лозенец гр.София
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Здравейте,
то сигурно и още хиляди пъти ще се говори, за съжеление са навсякъде. А проблема е че не са само крадтците манталитета някакси е развален. Преди няколко седмици се прибрах късно от работа и нямаше място пред блока(пред който ми откраднаха лайсната и касетофона), паркирах на първото място където беше удобно. Сутринта хубава една чертичка с ключ която започва от предния калник, шофьорската врата, на задната врата с два ключа и накрая завършек на задния калник.
Поздрави
то сигурно и още хиляди пъти ще се говори, за съжеление са навсякъде. А проблема е че не са само крадтците манталитета някакси е развален. Преди няколко седмици се прибрах късно от работа и нямаше място пред блока(пред който ми откраднаха лайсната и касетофона), паркирах на първото място където беше удобно. Сутринта хубава една чертичка с ключ която започва от предния калник, шофьорската врата, на задната врата с два ключа и накрая завършек на задния калник.
Поздрави
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
наистина селски манталитет-оня ден-олекнах с емблемите- вчера
-колата пиши слизам и какво да видя двама дангалаци 16-18 годишни ритат топка- и целта им явно е кои по добре да ми делне колата с топките и се хилят като патладжани
! Подгоних ги -то те малки копеленца и не ги стигнах ама задната ми врата е като баница крива-аз ще си я сменя вратата ама тия фана ли ги е*** им милата п**** маина и ще ме четете по вестниците 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Затова решението,независимо къде съм по работа и т.н. платен паркинг по възможност с табела охраняем да мога после спокойно да им спукам гъза от съдене,ако намеря щети по колата и си върша работа/спя спокойно...спокойния сън е доста по-скъп от 50лв на месец... 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Това със съденето невиждам как ще стане в тази държава ама айде
Мен като ми откраднаха toyotata докато намеря резервен ключ полицията дори неискаше да я охранява
Иначе Марто аз не съм за 50 лева ама като паркинга ен а 2 километра от нас ?

I'm slowly drifting

:)
абе незнам как стоят нещата...как ли можеме да се оправиме с това.. и аз горях няколко пъти до сега 

If U Know About BMW,You Either Own One ,Or Want One!!!
А що си мислите, че е някой дето си има същатая кола и спрял та взел вашето? Има и такива но са единици, инак тия де върлуват, са си местни, с това си се занимават и толкоз. Трябва да се внимава къде се спира, само това е начина да се спасите от кокушкарските набези, но знайте, че в който и квартал да идете за пръв път и ви пренощувяа колата навън, нема да я бавят ич и в Лозенец и в Надежда и на майка си в дивия
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
AcOrP написа:Аве почти сигурно е,че са крадливи копеленца дето са си зели с откраднатите парички драглива е36-ца и се дразнят щото другите е36-ци са хубави. Просто тея лаистни няма на кой да ги продадат както и огледалата. Секи ден се крадат огледалата е кои си купува крадени стъкла за огледалата ?
Почти всеки, масовка е да се продават по магазини за секънд хенд стока, крадени неща
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
И на мен ми писна.. Всеки ден гледам нова драскотина по колата. Къде като я оставя пред блока за през нощта, къде като съм на работа в уличката зад офиса, дето на никой не преча.. Направо подивявам вече. Началото на тази седмица пък някъф педал (комшия явно, който не може да си намери място вечер да паркира) метнал 2 яйца по колата на баща ми, която седи вече 2 месеца пред блока без да се кара, понеже ходи с другото си МПС на работа.. Е аман от завист, аман от идиоти, писна ми!!!!!!!!!!!!!!! 

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
На един приятел в Лозенец (ул. Голо Бърдо) му свалиха от е-36 цялата предна броня със се номера....
А за драскотините няма как, почти след всяко миене виждаш все нови и нови...

А за драскотините няма как, почти след всяко миене виждаш все нови и нови...

F**k them all!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2