Малко помощ относно квартира
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
AGD написа:Archangel написа:M2PR написа:Леле мале, ако имаш възможност я взимай девойката при тебе, че не си е работа с тея квартири, особено пък за сама девойка...![]()
![]()
![]()
То това е въпроса, че докато не си ремонтирам апартамента няма как да я взема при мен. Както и да е. Засега BMWPetar се отзова и утре ще видим какво ще търсим.
Колеги, моля за малко повече информация - какъв е проблема с квартирите ? И на мен ми поставиха задача да разпитам за квартира за студентка първи курс.
Помоему е отвратително. Лично едва изтърпях 4 дни, ма то май повече проблема идваше от подтискащия блок

Иначе, ако девойката има приятелки, които също са тук, направо да си вземат апартамент под наем заедно, защото не си е работа да се разправяш с хазяйки, дето се навъртат нон стоп

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
M2PR написа:AGD написа:Archangel написа:M2PR написа:Леле мале, ако имаш възможност я взимай девойката при тебе, че не си е работа с тея квартири, особено пък за сама девойка...![]()
![]()
![]()
То това е въпроса, че докато не си ремонтирам апартамента няма как да я взема при мен. Както и да е. Засега BMWPetar се отзова и утре ще видим какво ще търсим.
Колеги, моля за малко повече информация - какъв е проблема с квартирите ? И на мен ми поставиха задача да разпитам за квартира за студентка първи курс.
Помоему е отвратително. Лично едва изтърпях 4дни, ма то май повече проблема идваше от подтискащия блокСега ще видим ...
Иначе, ако девойката има приятелки, анправо да си вземат под наем заедно, защото не си е разбота да се разправяш с хазйки, дето се навъртат нон стоп
Вярно, че не е особено комфортно с хазяи, аз така изкарах първи курс. Но девойка първокурсничка сигурно ще може да си търси нещо с приятелки след първия семестър или първата година.
Благодаря за информацията, аз се зачудих да няма някакви измами или други проблеми.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2