Е30 мачка на ред - !! Но защо е така ???
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Joreto написа:VESKO 01 написа:Joreto написа:Не знам какво що ама аз още чакам да видя силен опел в клас С на Българските драг състезания![]()
![]()
Аз пък мерцедес чакам![]()
![]()
остай ги мерцедесите, те са бавни и за пенсионери...давай опелите нали те са бързаците т.е. по-добрата![]()
![]()
П.П. ма са погледнах и рекордите в клас стрийт ..там имало повече мерцедеси от опели бре..... мнооо интересно![]()
![]()
Или някой Гоуф джи си ай,ай ай ай ще дере асвалта

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе отварям аз темата и..гледам монитора ми започва да корозира
Чета аз и си викам ," тука има нещо гнило(ръждиво)",а то какво било--->Кара: 97 kalibra 20 16vturbo
Колега,нищо лично просто шега за повдигане на настроението

Колега,нищо лично просто шега за повдигане на настроението

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Е добре, айде сложи на опела ти двигател от ОКА примерно и какво значи - че опела е за боклука ли?
Престанете с тия глупави теми, защото не съм виждал някой от нас да се заяжда във вашия форум и да пуска такива теми. Не знам дали се комплексирате или какво, но наистина е глупаво. Че върви ХЕ-то - ок, но не можеш да определяш една кола каква е, защото сульо и пульо са сменили двигателя й.
На мен пък ми е по-интересно, защо са го махнали двигателя от Опела и са го сложили на БМВ-то. Може случайно Опела да е имал проблеми с корозията и.. не знам.. случайно купето му да е като швейцарско сирене

На мен пък ми е по-интересно, защо са го махнали двигателя от Опела и са го сложили на БМВ-то. Може случайно Опела да е имал проблеми с корозията и.. не знам.. случайно купето му да е като швейцарско сирене

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
plradev написа:Абе отварям аз темата и..гледам монитора ми започва да корозираЧета аз и си викам ," тука има нещо гнило(ръждиво)",а то какво било--->Кара: 97 kalibra 20 16vturbo
![]()
![]()
![]()
Колега,нищо лично просто шега за повдигане на настроението![]()
![]()
и на мен ми се случи същото даже си викам кога опелджиите хакнаха форума на BMW

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2