audi s5 evo ...
Модератор: Общи модератори
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
Ogi написа:ти май послъга малко... имал си 2-3 коли.. пък от тях 1-2 са били бмв-та![]()
та последно 2 или 3 коли си имал и 1 или 2 бмв-та ? или не помниш точно
точна бройка ако те интересува
имал съм две е30-ки
и в момента карам а6-ца
другите бяха преходни, тези са колите които съм имал за по-дълго време
Happy?
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
baricade написа:Joro_Paveto написа:Винаги съм се чудел !!Joro_Paveto написа:Възможно е ...
във всеки
На мен всички приятели със сервизи казват че Ауди е к-ф. Сори ама точно така казват.
Аз лично не съм притежавал но съм карал за по-дълго 80; B4 2.0 90hp; B4 2.5; B4 2.8 V6 quattro; А4 1.8 Т avant; А4 2.6; А6 2007 2.4 quattro; Q7 3.0 TDI ....
опредлено автомобилите от Б4 2.8 нагоре са наптред напред пред други марки и модели, който съм карал но нямат усещането и удоволствието от БМВ. Според мен Ауди са автомобили за хора, които обичат обли форми и сравнително сигурна возия. ( Изключвам разни от типа S8; Rs 4; 6 S2 etc там говорим за други страсти )
И само да добавя, че досега единствено са ме хранили фенове и собственици на Ауди. Говоря за неща от типа:
"Купи си истински автомобил"
"Къв е тоя кенеф"
"Купи си бърза кола"
Ми.... де да знам... собственикът на повечето аудите отгоре кара петица сега пък другия като неможа да си купи X5 реши че били грозни......
Хората с които се познаваме от форума знаят състоянието на колата ми, а и това, че преди беше соственост на търговският директор на БМВ Варна говори достатъчно за бекграунд.... така, че като ми доиде някой с ауди и каже че карам кенеф то по скоро избива комплекси и 1000% завист породена от стремежа Ауди да стигне БМВ.
- baricade
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8T 4x4
- Мечтае да кара: RS6
Burningparis написа:така, че като ми доиде някой с ауди и каже че карам кенеф то по скоро избива комплекси и 1000% завист породена от стремежа Ауди да стигне БМВ.
в обратният случай не е ли същото!
Burningparis написа:опредлено автомобилите от Б4 2.8 нагоре са наптред напред пред други марки и модели, който съм карал но нямат усещането и удоволствието от БМВ. Според мен Ауди са автомобили за хора, които обичат обли форми и сравнително сигурна возия. ( Изключвам разни от типа S8; Rs 4; 6 S2 etc там говорим за други страсти )
то си е до лично усещане според мен , аз лично карам ауди А6 2.5TDI типтроник 2000година, имах идея да си сменя аудито с 525D steptronic , появи ми се възможност да тествам такова бмв произведено 2003 година покарах я известно време , еми не ми хареса , самото усещане в колата не ме изкефи , в аудито се чувствам много по-яко , но това си е лично мнение , точно заради това си търся А6-ца с новият двигател за ъпгрейд
Burningparis написа:На мен всички приятели със сервизи казват че Ауди е к-ф. Сори ама точно така казват.
всяка една кола може да бъде определена като кенеф , ако е докарана до това състояние , смятам че е доста малоумно и непрофесионално за хора които работят в сервизи за коли да определят една марка като кенеф или не , доста смело така да се сложи всичко под един знаменател просто е смешно , но разни хора разни идеали
и за да приключа понеже спора е безсмислен , фен съм на ауди от години с Мегов сме били колеги доста време, питайте го дали съм казал една лоша дума за БМВ
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
baricade написа:и за да приключа
Според мен начина на изразяване спрямо каквото и да е си зависи от човека и личната му преценка... например аз лично не бих спестил нито една характеристика спрямо Рено Меган сглобявано в Турция, но това е защото опитът ми с тези модели като служебен превоз е отчайващ .... от друга страна ако пред мен стой фен на рено не бих си позволил да критикувам вулгарно марката и модела.
Конкретно за глобалния спор и конкуренция БМВ или Ауди мисля че е въпрос на лична преценка и усештане прерастващо в психология за истинските фенове.
За мен лично е усещане, страст и психология. Независимо от това уважавам феновете на всяка друга марка автомобили и се старая да бъда толерантен.

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
все едно гледам футболни фенове !! винаги марка/отбор си имат силни времена и слаби времена харесва ми принципа който бие за него съм , но ДА ЖИВЕЯТ БМВ-ТАТА И Левскарите покрай тях !! Синьо-бяла вълна 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз си карам БМВ и много ме кефи. Ама ауди да правят жалки опити и да копират?
Сигурно и куатрото е копирано и най-продавания турбо мотор е копиран.
И в доста други неща са преди бмв..
И друго винаги абсолютно винаги или поне в колите до 300 коня (нам достъпните..)
Гледал съм и гонка между РС2 и М3 стокови.. Доста е неприятно да паднеш от такава катафалка..
Примерно ауди купе 2.3 136 коня срещу 320ка 150 коня аудито върви доста повече. И тдс-а срещу старото тди и т.н.
Примерно 192 коня ауди срещу 192 коня бмв. Ауди бие винаги. От возене съм имал възможност да сравня 150 коньовите
192 коньовите около 215те коня също. И всичките при ауди вървят повече. И при 200+ коньовите 3-литрови дизели. В това съм се качил и това съм усетил иначе на клипове и РС-ките ги хвалят повече. Вярно, че е по-скъпа марка Ауди даже прекалено скъпа особено за по-новите модели, но немога да определя дали е оправдано или не. Но чувам повече дефекти давали Аудитата специално за високите класове от новите години. Пример от 5 служебни коли 3 БМВ-та 2 Аудита за 7ци и а8 става на въпрос от годините 2007-2008 с аудитата доста по-рядко се патува защото много често са на сервиз, е и това не е много меродавно, а по-скоро субективно, но си е факт.
Сигурно и куатрото е копирано и най-продавания турбо мотор е копиран.
И в доста други неща са преди бмв..
И друго винаги абсолютно винаги или поне в колите до 300 коня (нам достъпните..)
Гледал съм и гонка между РС2 и М3 стокови.. Доста е неприятно да паднеш от такава катафалка..
Примерно ауди купе 2.3 136 коня срещу 320ка 150 коня аудито върви доста повече. И тдс-а срещу старото тди и т.н.
Примерно 192 коня ауди срещу 192 коня бмв. Ауди бие винаги. От возене съм имал възможност да сравня 150 коньовите
192 коньовите около 215те коня също. И всичките при ауди вървят повече. И при 200+ коньовите 3-литрови дизели. В това съм се качил и това съм усетил иначе на клипове и РС-ките ги хвалят повече. Вярно, че е по-скъпа марка Ауди даже прекалено скъпа особено за по-новите модели, но немога да определя дали е оправдано или не. Но чувам повече дефекти давали Аудитата специално за високите класове от новите години. Пример от 5 служебни коли 3 БМВ-та 2 Аудита за 7ци и а8 става на въпрос от годините 2007-2008 с аудитата доста по-рядко се патува защото много често са на сервиз, е и това не е много меродавно, а по-скоро субективно, но си е факт.

E34, E38
justboy написа:Сигурно и куатрото е копирано и
тва е най големото инженерно БЕЗУМИЕ наравно с ПРЕДНОТО
justboy написа:И друго винаги абсолютно винаги или поне в колите до 300 коня (нам достъпните..)
бахаха, 2.6 в6 караш, даже нема да е пресилено да кажеш че е и до 150 коня са достъпните, май гроздето киселее
justboy написа:Примерно ауди купе 2.3 136 коня срещу 320ка 150 коня аудито върви доста повече
що не сравниш ауди 20 с бмв 20 ... но нали да 3оо коня беха достъпни

justboy написа:И при 200+ коньовите 3-литрови дизели
ПОВТАРЯМ : дизелът работи с мръсотия вместо гориво
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Oп! И аз да кажеМ!хно
Та на въпроса директно, карам 3-то по ред БМВ, не защото Ауди не ми харесва, а защото цените на поддръжка на Ауди не ми харесват, като станеМ баровец, пак Ауди, защото на БМВ интериора и аз мога да си го направя САМ!
Та понеже съм от ония утрепки дето лъжат хората и им прибират по една шапка пари за стара кошница, която "роберто от ливорно, а може и от милано е изхвърлил отдавна" и смея да кажа че съм покарал доволно повече коли от повечето капацитети в този форум... специално говорейки за А5 - БМВ в момента нямат толкова високо-технологичен модел в този ценови клас, пък вие ако искате ме прощавайте, ако искате терикатите с 11-12-15 годишните кошари ми яжте задника че съм ви го написал, както се казва "Я СЪМ ПОКАРАЛ, ВИДОЛ СЪМ И СЪМ ЕРКЕК ДА ВИ ДУМАМ" ...
Относно това кое е кочина и кое не, ами све което караме е кочина, защото тоя преди вас, господина с високите доходи, го е карал та му е пийнал мозъка и го е подменил, а вие си мислете че карате автомобил, бил той и"обслужван редовно в Германия и платен 10 000лв. над пазарната цена, защото бай миле дето много ги разбира колите и пише в БМВ форума" го е казал...
Ае със здраве
Та на въпроса директно, карам 3-то по ред БМВ, не защото Ауди не ми харесва, а защото цените на поддръжка на Ауди не ми харесват, като станеМ баровец, пак Ауди, защото на БМВ интериора и аз мога да си го направя САМ!
Та понеже съм от ония утрепки дето лъжат хората и им прибират по една шапка пари за стара кошница, която "роберто от ливорно, а може и от милано е изхвърлил отдавна" и смея да кажа че съм покарал доволно повече коли от повечето капацитети в този форум... специално говорейки за А5 - БМВ в момента нямат толкова високо-технологичен модел в този ценови клас, пък вие ако искате ме прощавайте, ако искате терикатите с 11-12-15 годишните кошари ми яжте задника че съм ви го написал, както се казва "Я СЪМ ПОКАРАЛ, ВИДОЛ СЪМ И СЪМ ЕРКЕК ДА ВИ ДУМАМ" ...
Относно това кое е кочина и кое не, ами све което караме е кочина, защото тоя преди вас, господина с високите доходи, го е карал та му е пийнал мозъка и го е подменил, а вие си мислете че карате автомобил, бил той и"обслужван редовно в Германия и платен 10 000лв. над пазарната цена, защото бай миле дето много ги разбира колите и пише в БМВ форума" го е казал...
Ае със здраве
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
baricade написа:.............
Колега съветвам те най благородно да се откажеш от каквито и да е спорове на тема Ауди в този форум !!!!
Просто ще си останеш поредния нахранен и недоразбран фен на Ауди който е решил да ни покаже на нас колко са добри тези коли

Но нали се сещаш на какви хора ги говориш тия неща !!!
Вземи се спри до като не е късно и не са почнали колегите с черпака !!

- Nasti
-
-
Я пък тебе да те попитам кои са колеги с черпака?! Терикатите с Е30-ките и Е21-ците, дето една от мойте коли по автовозите ми струва колкото на целата им бригада ветераните ли?!?!?!
Е30 - това е истинско БМВ - защо бе колеги, защото немаме стинки за по-ново и тва е некъв вид решение ли

Е30 - това е истинско БМВ - защо бе колеги, защото немаме стинки за по-ново и тва е некъв вид решение ли

- Icco
- Музикално деформиран
-
Nasti написа:Я пък тебе да те попитам кои са колеги с черпака?! Терикатите с Е30-ките и Е21-ците, дето една от мойте коли по автовозите ми струва колкото на целата им бригада ветераните ли?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
Е30 - това е истинско БМВ - защо бе колеги, защото немаме стинки за по-ново и тва е некъв вид решение ли![]()
![]()
![]()
![]()
Или не виждаш смисала на текста който съм писал или не можеш да четеш.
Прочети го отново и напиши кратко есе на темата що е БМВ и има ли то почва у нас

- Nasti
-
-
Симпатяго, смисъл не виждам - верно е! Ако питаш дали мога да чета, по нЕква случайност много добре се справям на 2-3 езика включително и матерния ми, ако да не взех степендия в гимназията, а в университета съвсем....
Тънките пенизи с есетата ги пускай в асл-бг.ком и други такива дейтинг сайтове с мен си говори директно няма да ти се обидя

Тънките пенизи с есетата ги пускай в асл-бг.ком и други такива дейтинг сайтове с мен си говори директно няма да ти се обидя

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Nasti
-
-
Те тАва е, открихме истината в темата, кой 'аресва халюди и намира в него некви достойнства не е интелигентен...