Защо си аресвам БМВ-то и не щъ некои японски съображения...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Сеп 2008, 14:04

Нямам думи, защото няма какво повече да бъде казано...
БМВ е бил преди много години, в момента е и ще бъде най-добрия автомобил.
Останалите марки са компромис. Мерцедес единствено става, но колкото и хубав да е, не може да ти даде чувството, което изпитваш като се качиш в бавареца.

А между другото по повод "клетвите" на Бакзо, аз съм на 15 години. След три години взимам книжка, не е малко време - ще има много нови модели и цените на старите ще падат, но аз съм твърдо решен да събера сам пари и да си купя черно Е46 320д...

:D
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 01 Сеп 2008, 14:17

Bavarec*** написа:Ми кво да ти кажа колега БМВ е наи доброто,а човек се пристрастява към хубавото и доброто!!!

После как да не сме секта то като видиш БМВ и то те кара да се обърнеш и да продължиш да го гледаш!!!
Е тва е истината браво колеги искренно се радвам че ви има.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Защо си аресвам БМВ-то и не щъ некои японски съображения...

Мнение от Apassionata » 01 Сеп 2008, 14:27

SKISA, няма такъв пост, човечеееее :bowdown: :bowdown:
А че е секта, секта е :mhihi: Щом вече имам шапка с бяло-синята емблема, даже тениска си поръчвах през нета.
А като тръгнах да я подкарвам мойта Пантера, то не беше: не са за жени тия BMW-та, за "млади" шофьори па хептен, задно предаване, големи били, тежки били, стари били, трудно се карали, много харчели...що не си земеш некоя калинкаааа... Да бе, да! Жени в калинки колкот щеш, класика, пък не могат и да карат / то и аз не мога много-много още, ма ше се науча!/ ... Две години на дясната седалка ми бяха достатъчни, за да не искам друга кола! Няма да я хвала много, щот кат похвалиш нещо обикновено се сдухва. Само да кажа: за повече от 2 години почти никакви проблеми не е правила, като изключим дежурните ел. стъкла, нещо малко по алтернатора и датчика за задни светлини. А пък са красиви тия Е36-цииии :bowdown: Понякога кат ме загледа някой, докат карам, се замислям дали мене гледа или колата :dunno: Кога ли ше се подпала яко и ше почна да я пудра и нея... не знам колко мечтани обувки ше заминат за едни нейни :mhihi: джантоци
Последна промяна Apassionata на 01 Сеп 2008, 14:41, променена общо 1 път
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 01 Сеп 2008, 14:31

Страхотна фенка, браво :)
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Re: Защо си аресвам БМВ-то и не щъ некои японски съображения

Мнение от Мишел » 01 Сеп 2008, 14:35

Apassionata написа:SKISA, няма такъв пост, човечеееее :bowdown: :bowdown:
А че е секта, секта е :mhihi: Щом вече имам шапка с бяло-синята емблема, даже тениска си поръчвах през нета.
А като тръгнах да я подкарвам мойта Пантера, то не беше: не са за жени тия BMW-та, за "млади" шофьори па хептен, задно предаване, големи били, тежки били, стари били, трудно се карали...що не си земеш некоя калинкаааа... Да бе, да! Жени в калинки колкот щеш, класика, пък не могат и да карат... Две години на дясната седалка ми бяха достатъчни, за да не искам друга! Няма да я хвала много, щот кат похвалиш нещо обикновено се сдухва. Само да кажа: за 2 години почти никакви проблеми не е правила, като изключим дежурните ел. стъкла, нещо малко по алтернатора и датчика за задни светлини. А пък са красиви тия Е36-цииии :bowdown: Понякога кат ме загледа някой, докат карам, се замисляп дали мене гледа или колата :dunno: Кога ли ше се подпала яко и ше почна да я пудра и нея... не знам колко мечтани обувки ше заминат за едни нейни :mhihi: джантоци

:mhihi: :mhihi: :mhihi: И не само обувките ще ти заминат.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 01 Сеп 2008, 14:39

Е36 - Най-добрата !!! Поне докато не си купя Е90 ... пак ще го взема 12 годишно, ама кво ме интересува. В Е36 се чувствам, като отлят, а седалките са ми били калъп-а ...
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

и аз

Мнение от Любо Мегов » 01 Сеп 2008, 14:46

и аз съм карал рено брат и знам точно за какво говориш, не го пожелавам и на най-големия си враг на такава френска к**ва да се качи... :evil:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Сеп 2008, 17:07

начи аз не се опитвам да подценявам другите марки ,нито да ги обиждам...!! просто от моят скромен опит тва ми показа логиката-че не трябва да се качвам на нищо друго ,щото само ядове и се дразня!!
рендето го взех ,щото смлях 323ката и трябваше временно да се возя на нещо..!!нямах пари и нямах друг избор!! ужасна история !! за 1,5г ,докат беше моя се развали дори повече пъти отколкото москвича на баща ми за 10г!!!
има една дребна работа - бмв-то не е евтино! не говоря за обслужване ,а за покупка! но има и една подробност: тази цена не се е получила ,щото некой си шеф на бмв се е събудил със запек и е решил-от днеска ше продаваме на толко!!! просто като се влагат чаркове,ноу-хау,иновации и добри материали в една кола просто тя става по-скъпа!!! много малка част от цената е заради емблемата! останалото е материали и качество на изработката и реализация на добри идеи...!!! така че наще коли струват повече от некви други бараки не само, щото се казват бмв,а защото маса народ е вложил адски много ум и усилия и познания ,за да ги направи!!
схващането да си купя евтина кола ,па после ше я оправам отпадна още с реното ,щото просто не е истина тва!!! не може като тръгвам за морето една седмица преди тва да праа секви ремонти и затягания и да ходя по сервизи ,за да стигна до там!!! бмв-то просто пали и ако сичко изгасне на таблото тръгваш напред и си там!!! не ми се изброяват хилядите хубави неща ,защото съм сигурен ,че всички ги знаете! после след години идва и тва вътрешно усещане ,че тва е Колата!!! Колата с главно "К" !!! не виждам заместител ,а повярвайте ми съм търсил!!! единственото ,което се доближава май до идеята е порше!! не знам!не съм имал ,не съм сравнявал...!!така разпраат...!! някой ден може и да опитам.
Последна промяна SKISA на 01 Сеп 2008, 17:12, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Re: и аз

Мнение от VT5602AK » 01 Сеп 2008, 17:10

Любо Мегов написа:и аз съм карал рено брат и знам точно за какво говориш, не го пожелавам и на най-големия си враг на такава френска к**ва да се качи... :evil:
:yes: :yes:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 01 Сеп 2008, 17:11

SKISA написа:нечи аз не се оритвам да подценявам другите марки ,нито да ги обиждам...!! просто от моят скромен опит тва ми показа логиката-че не трябва да се качвам на нищо друго ,щото само ядове и се дразня!!
рендето г овзех ,щото смлях 323ката и трябваше временно да се возя на нещо..!!нямах пари и нямах друг избор!! ужасна история !! за 1,5г ,докат беш емоя се развали дори повече пъти отколкото москвича на баща ми за 10г!!! има една дребна работа - бмв-то не е евтино! не говоря за обслужване ,а за покупка! но има и една подробност: тази цена не се е получила ,щото некой си шеф на бмв се е събудил със запек и е решил-от днеска ше продаваме на толко!!! просто като се влагат чаркове,ноу-хау,иновации и добри материяли в една кола просто тя става по-съкпа!!! много малка част от цената е заради емблемата! останалото е материяли и качество на изработката и реализация на добри идеи...!!! така че наще коли струват повече от некви други бараки не само щото се казват бмв,а защото маса народ и вложил адски много ум и усилия и познания ,за да ги направи!!
схващането да си купя евтина кола ,па после ше я оправам отпадна още с реното ,щото просто не е истина тва!!! не може като тръгвам за морето една седмица преди тва да праа секви ремонти и затягания и да ходя по сервизи ,за да стигна до там!!! бмв-то просто пали и ако сичко изгасне на таблото тръгваш напред и си там!!! не ми се изброяват хилядите хубави неща ,защото съм сигурен ,че всички ги знаете! после след години идва и тва вътрешно усещане ,че тва е Колата!!! Колата с главно "К" !!! не виждам заместител ,а повярвайте ми съм търсил!!! единственото ,което се доближава май до идеята е порше!! не знам!не съм имал ,не съм сравнявал...!!така разпраат...!! някой ден може и да опитам.

ентусиаст с дарслово
:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

да да

Мнение от Любо Мегов » 01 Сеп 2008, 17:46

SKISA написа:не виждам заместител ,а повярвайте ми съм търсил!!! единственото ,което се доближава май до идеята е порше!! не знам!не съм имал ,не съм сравнявал...!!така разпраат...!! някой ден може и да опитам.

да, ама лодката с двигателя къде ще я натовариш на поршето? :mhihi: :mhihi: :mhihi: специално за теб не го виждам като алтернатива ;)

Аватар

Re: да да

Мнение от SKISA » 01 Сеп 2008, 17:52

Любо Мегов написа:
SKISA написа:не виждам заместител ,а повярвайте ми съм търсил!!! единственото ,което се доближава май до идеята е порше!! не знам!не съм имал ,не съм сравнявал...!!така разпраат...!! някой ден може и да опитам.

да, ама лодката с двигателя къде ще я натовариш на поршето? :mhihi: :mhihi: :mhihi: специално за теб не го виждам като алтернатива ;)

аз моа си зема порше за лечение на критическата.... :mhihi: ! казват ,че се зимало два пъти на ден пред некоя гимназия е дозата!!! 8) а комби-нацията ше си я остава да си ода на почивка с лодка за разходка...!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 01 Сеп 2008, 17:55

Благодаря ви и из имах такова чувство което ме накара да си избера марката БМВ!
Значи учих и завърих през 2002,следва почнах работа и карах Опел Вектра,така му се любувах 1 година,а го карах общо 5год.!През 2004 съм приет задочно в ТУ-София и в днешно време все още съм си 1-ви курс(просто не съм си взел всички изпити за да продължа)И тогава когато бях на лекции се запознах с няколко човека и не помня как се случи че двама ще си тръгват и викам можеш ли да ме смъкнеш някъде по-към центъра,той ок с е30 :) и усещах как 1,6 цилиндровия мотор ускорява по друг начин за разлика от хлопела който карах,така останах очарован!След няколко дни още един с едно е34 520 бяло комби,също ме повози и като разбрах какво е да си на задната седалка с 6-те гърла от тогава си казах сменям хлопела за каквото и да е БМВ!
Така търсих търсих,като от време на време взимам някои съвети които въобще не влизаха за тази марка и аз послушах себе си ако ще си купувам кола ще е БМВ или нищо!Така след дълго умуване не знаех какво бмв да си избера..предлагаха ми е39 доста много добро и се замислих че няма смисъл да дам всичките си пари и + това да тегля допълнителни за да го взема,така разбрах че все още съм млад и се огледах наоколо че това е кола за семейства...Теших и си взех е36 купе доближаващи 6-таците(тогава леко бях притеснен за разхода между ИС- и 6-така)!
Така вече година и половина карам това бмв и все още не искам да се разделя с него!
Ако реша да го сменя ще е 320Ci! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 01 Сеп 2008, 18:11

SKISA написа:...!!!

Колега то много хубаво, ама ти си карал все някакви грозни дръгели, защо изобщо ги сравняваш с коли :) И от френските, и от немските, и от японските има коли които не отстъпват, ама ги няма изброени в тая тема

Аватар

Мнение от SKISA » 01 Сеп 2008, 18:15

stefanta написа:
SKISA написа:...!!!

Колега то много хубаво, ама ти си карал все някакви грозни дръгели, защо изобщо ги сравняваш с коли :) И от френските, и от немските, и от японските има коли които не отстъпват, ама ги няма изброени в тая тема

не разбрах кое точно е грозният дръгел....!?!????
карах тойтоа авенсис-едната на 1,5г ,другата на 4....!!!
реното беше тогава на 9г .....!!!
пасатора беше на 8г като го взех....!!!
323ката ми беше също на 7 като я взех....!!!
мерцедеса беше чисто нов!!!
хлопела беше на 6г !!!
мицубишито беше на 6г като го взех....!
5цата е на 2,5г ....!!!
старата Е39ка я взех на 5г....!!!
не мога да изброявам до безкрай ,ма....!!! нали.....!!!
харесвам ауди като външен вид ,докарали сме поне 60 коли от германия-аудита!!! ми не ме кефи.....!!!! и дават повече ядове!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата