купувам ти колата??
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Ами аз най редовно си купувам коли така.
Като видя някоя изоставена или ударена оставям лисче с телефон ако се продава под чистачката. Който има интерес ми звъннка. По добре отколкото да обикалям по блоковете и да претиснявам хората с въпроса /знаете ли на кой е тази кола/. 

Няма грозни жени, има трезви мъже!
someone написа:Poki написа:Имаше подобен случей на форума, на някав голф дето се продава в мобиле, бяха дали номера на някой от форума на бмв
С мен беше случаят. Бяха дали моя номер за някакъв червен голф 2 в добричко, дето се продаваше.
А за бележката - няма да се учудя ако е реална. Наскоро говорих с един собственик на автокъща, който ми каза, че в момента била голяма далаверата с износ на коли от България към Сирия, Иран и Ирак.
Абе за Ирак или Сирия не знам но в момента се разпукват с американски внос за Русия.Един мой бивш колега ,на който брат му живее в Сургут или някъде там ,за няколко месеца домъкна сума ти коли.В момента има Х6 ,два кайена,хамър 3-нема такъв кенеф

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
абе не знам, но това не ми се видя нормално, а и бележката е копирана и е ламинирана, не е лепенка както си мислех и най-ме притеснява, че това се е случило между 02ч и 07ч. а и колата ми не е изоставена или ударена, както писа колегата по-горе, в съвсем приличен вид си е
може би да има връзка с транзитните номера...ще видим

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Преди време като карах още 320is-a, кажи речи през 2, 3 дни такива бележки си намирах, па по едно време ми писна, викам си ще я крадът, и с едно шилце най културно натписите доло и спреха
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
я пак, че не разбрах за шилцето?jullydjs написа:Преди време като карах още 320is-a, кажи речи през 2, 3 дни такива бележки си намирах, па по едно време ми писна, викам си ще я крадът, и с едно шилце най културно натписите доло и спреха
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Аз преди време съм оставял на едно фокусче - листче за една мацка
цитирам:
"Ако довечера се чустваш гладна и/или ти се ходи на танци" ми звънни - 0898********* /момчето, което без да иска ти удари левия стоп/" Работата беше че една вечер маневрирах в една уличка и чукнах левия стоп на фокуса - естествено веднага избягах
Странно но почна после да ми звъни некъф мъж да ми пъхти в телефона
иначе по темата - и аз съм си мислил да сложа такива листчета на няколко екземпляра които съм срещал и харесал
цитирам:
"Ако довечера се чустваш гладна и/или ти се ходи на танци" ми звънни - 0898********* /момчето, което без да иска ти удари левия стоп/" Работата беше че една вечер маневрирах в една уличка и чукнах левия стоп на фокуса - естествено веднага избягах

Странно но почна после да ми звъни некъф мъж да ми пъхти в телефона

иначе по темата - и аз съм си мислил да сложа такива листчета на няколко екземпляра които съм срещал и харесал
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
simeon написа:абе не знам, но това не ми се видя нормално, а и бележката е копирана и е ламинирана, не е лепенка както си мислех и най-ме притеснява, че това се е случило между 02ч и 07ч. а и колата ми не е изоставена или ударена, както писа колегата по-горе, в съвсем приличен вид си еможе би да има връзка с транзитните номера...ще видим
По-добре така да си дава офертата, отколкото на сутринта да не намериш ни кола, ни бележка. Малко черен хумор ама сме в БГ все пак.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Тия с бележките под чистачките са от най-сериозните копувачи. Обяви му някаква реална цена, без да се изхвърляш и ще сключиш много изгодна сделка по простата причина, че човека вече е навит.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Един ден с една приятелка се разхождахме и от "Аптека" до "Славейков"(по малките улички) имаше бележка на всяка една кола и понеже ми стана любопитно-викам си сигурно ше мият улиците и ги предупрежадават,обаче не.С един и същ почерк беше написано "ако продавате колата -обадете се на...." все различни телефони номера ,а колите бяха от Шкода 105 до БМВ та даже и на яриса ня приятелката ми .Викам си некой юноша прави номер на целия клас 

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3