"Пазар Х6"....
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ясно че не е 5литрова- 4,4 литрова е ,но модела се води 50i . тва имах впредвид. в щатите не са с такъв бензин и нищо им няма от нашият бензин. разликите са в настройките на окачването и разни други по-дребни...! иначе си му сипваш 98 или 100 и си хвърчи. няма да има време от щатите ,щото работата е на умиргане! ше треа да я намерим некъда в германия...!! на там отиват нещата.
acho.rs написа:То в америка , не бяха ли със ниско октанов бензин - 86 или нещо такова . Ако наистина са със такъв , бая различни настройки трябва да имат БМВтата , които в европа даже си искат А98 за перфектна работа
ПС: такова нещо 5литрова Х6ца няма , предполагам знаеш , ама си направил правописна грешка .
бензина във америка се мери по друг начин- най-общо казано октановото им число + 6 отговаря на европейския. така 86=92. най-високото несъстезателно число във америка е 94 = 100 във европата. бензина е същия.
за х6-цата- мнението не е само мое. вземи почети малко. за дали съм виждал? имал съм на разположение (и още имам) да карам "голямото" х6 и съм го карал доста и доста сериозно. проблема ми със него е че не нито рак нито щука. ще ти го напиша със две думи - за мене х6цата е джип със практичноста на спортно купе което е със динамиката на джип. разбираш ли?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
аз не си я купувам за мене!!! като я иска човека-тва си е негово решение. аз само помагам в избора на самият модел Х6 и на екстрите и доставката.
секи си решава сам. не споря дали е практично или не да си земеш Х6....
секи си решава сам. не споря дали е практично или не да си земеш Х6....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
alx написа:acho.rs написа:То в америка , не бяха ли със ниско октанов бензин - 86 или нещо такова . Ако наистина са със такъв , бая различни настройки трябва да имат БМВтата , които в европа даже си искат А98 за перфектна работа
ПС: такова нещо 5литрова Х6ца няма , предполагам знаеш , ама си направил правописна грешка .
бензина във америка се мери по друг начин- най-общо казано октановото им число + 6 отговаря на европейския. така 86=92. най-високото несъстезателно число във америка е 94 = 100 във европата. бензина е същия.
за х6-цата- мнението не е само мое. вземи почети малко. за дали съм виждал? имал съм на разположение (и още имам) да карам "голямото" х6 и съм го карал доста и доста сериозно. проблема ми със него е че не нито рак нито щука. ще ти го напиша със две думи - за мене х6цата е джип със практичноста на спортно купе което е със динамиката на джип. разбираш ли?просто летвата ми е поставена малко по-различно. х6-цата е отговора на някакъв въпрос дето не мисля че е бил задаван някога. ако и да съм фен на бмв..
Последен офф -
ами на мен ми се вижда , че е доста по-красиво от джип , багаж товариш само със 50 литра по-малко от Х5 , динамиката май е малко (доста малко ) по-добра от тази на Х5,МЛ и Ку7 . А ако говорим за офроуд - кой изобщо кара СУВ офроуд , то и Кайен , по тая логика е недоразумение, както всикчи съвременни СУВ . На хората им се карат танкове , ама още са скъпи и за тва си карат СУВове
Иначе мерси за пояснението за бензина в САЩ

Въпрос на вкус казало кучето и си облизало г*за.
Аз не бих си купил такова дори и да можех да си го позволя в момента. Не ме кефи задницата.
Повече ме влече новата Х5. А интересното е че има хора, които си карат проходимите коли по разни ниви и хич не им пука. Преди 1-2 месеца видях едно Ауди AllRoad на светофара с 4 момчета с камуфлажни дрехи вътре и въдици, а колата беше меко казано осрана до тавана в кал и трева.
Аз не бих си купил такова дори и да можех да си го позволя в момента. Не ме кефи задницата.
Повече ме влече новата Х5. А интересното е че има хора, които си карат проходимите коли по разни ниви и хич не им пука. Преди 1-2 месеца видях едно Ауди AllRoad на светофара с 4 момчета с камуфлажни дрехи вътре и въдици, а колата беше меко казано осрана до тавана в кал и трева.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Пред мен от витрината на дилър на БМВ в Италия са слизали коли за по 15мин. няколко пъти...
Миналата година точно като излезе Х5 и бяха полудяли газарите да купуват... В момента при същия този дилър има поне 15 Х5-ци върнати и заменени за Х6, като най-купувания цвят е бордо металик, колкото и странно да ми е на мен...
Ако искаш Х6 5 литров мога да го изтегля от там веднага, имат наличен даже...
Миналата година точно като излезе Х5 и бяха полудяли газарите да купуват... В момента при същия този дилър има поне 15 Х5-ци върнати и заменени за Х6, като най-купувания цвят е бордо металик, колкото и странно да ми е на мен...
Ако искаш Х6 5 литров мога да го изтегля от там веднага, имат наличен даже...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- SKISA
-
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Имах щастието тази вечер да го разходя този джип из софийските улици....
Няма второ такова животно,заклевам се!!!!

Няма второ такова животно,заклевам се!!!!

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2