"Пазар Х6"....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Авг 2008, 17:17

ясно че не е 5литрова- 4,4 литрова е ,но модела се води 50i . тва имах впредвид. в щатите не са с такъв бензин и нищо им няма от нашият бензин. разликите са в настройките на окачването и разни други по-дребни...! иначе си му сипваш 98 или 100 и си хвърчи. няма да има време от щатите ,щото работата е на умиргане! ше треа да я намерим некъда в германия...!! на там отиват нещата.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Авг 2008, 17:50

acho.rs написа:То в америка , не бяха ли със ниско октанов бензин - 86 или нещо такова . Ако наистина са със такъв , бая различни настройки трябва да имат БМВтата , които в европа даже си искат А98 за перфектна работа :confused:
ПС: такова нещо 5литрова Х6ца няма , предполагам знаеш , ама си направил правописна грешка .

бензина във америка се мери по друг начин- най-общо казано октановото им число + 6 отговаря на европейския. така 86=92. най-високото несъстезателно число във америка е 94 = 100 във европата. бензина е същия.

за х6-цата- мнението не е само мое. вземи почети малко. за дали съм виждал? имал съм на разположение (и още имам) да карам "голямото" х6 и съм го карал доста и доста сериозно. проблема ми със него е че не нито рак нито щука. ще ти го напиша със две думи - за мене х6цата е джип със практичноста на спортно купе което е със динамиката на джип. разбираш ли? :) просто летвата ми е поставена малко по-различно. х6-цата е отговора на някакъв въпрос дето не мисля че е бил задаван някога. ако и да съм фен на бмв..
алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар

Мнение от SKISA » 21 Авг 2008, 18:08

аз не си я купувам за мене!!! като я иска човека-тва си е негово решение. аз само помагам в избора на самият модел Х6 и на екстрите и доставката.
секи си решава сам. не споря дали е практично или не да си земеш Х6....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Авг 2008, 18:18

SKISA написа:аз не си я купувам за мене!!!

не бе... ти си ми ясен... че само посредника.. аз обяснявам на младежа откъде съм решил че х6-цата е недоразумение..
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Авг 2008, 20:24

alx написа:
acho.rs написа:То в америка , не бяха ли със ниско октанов бензин - 86 или нещо такова . Ако наистина са със такъв , бая различни настройки трябва да имат БМВтата , които в европа даже си искат А98 за перфектна работа :confused:
ПС: такова нещо 5литрова Х6ца няма , предполагам знаеш , ама си направил правописна грешка .

бензина във америка се мери по друг начин- най-общо казано октановото им число + 6 отговаря на европейския. така 86=92. най-високото несъстезателно число във америка е 94 = 100 във европата. бензина е същия.

за х6-цата- мнението не е само мое. вземи почети малко. за дали съм виждал? имал съм на разположение (и още имам) да карам "голямото" х6 и съм го карал доста и доста сериозно. проблема ми със него е че не нито рак нито щука. ще ти го напиша със две думи - за мене х6цата е джип със практичноста на спортно купе което е със динамиката на джип. разбираш ли? :) просто летвата ми е поставена малко по-различно. х6-цата е отговора на някакъв въпрос дето не мисля че е бил задаван някога. ако и да съм фен на бмв..

Последен офф -
ами на мен ми се вижда , че е доста по-красиво от джип , багаж товариш само със 50 литра по-малко от Х5 , динамиката май е малко (доста малко ) по-добра от тази на Х5,МЛ и Ку7 . А ако говорим за офроуд - кой изобщо кара СУВ офроуд , то и Кайен , по тая логика е недоразумение, както всикчи съвременни СУВ . На хората им се карат танкове , ама още са скъпи и за тва си карат СУВове
Иначе мерси за пояснението за бензина в САЩ :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Авг 2008, 22:57

Въпрос на вкус казало кучето и си облизало г*за.
Аз не бих си купил такова дори и да можех да си го позволя в момента. Не ме кефи задницата.

Повече ме влече новата Х5. А интересното е че има хора, които си карат проходимите коли по разни ниви и хич не им пука. Преди 1-2 месеца видях едно Ауди AllRoad на светофара с 4 момчета с камуфлажни дрехи вътре и въдици, а колата беше меко казано осрана до тавана в кал и трева.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 22 Авг 2008, 8:58

Пред мен от витрината на дилър на БМВ в Италия са слизали коли за по 15мин. няколко пъти...
Миналата година точно като излезе Х5 и бяха полудяли газарите да купуват... В момента при същия този дилър има поне 15 Х5-ци върнати и заменени за Х6, като най-купувания цвят е бордо металик, колкото и странно да ми е на мен...

Ако искаш Х6 5 литров мога да го изтегля от там веднага, имат наличен даже...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Аватар

Мнение от SKISA » 22 Авг 2008, 9:23

дай цена....!!??

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Авг 2008, 10:23

Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Авг 2008, 2:03

Имах щастието тази вечер да го разходя този джип из софийските улици.... :censored:
Няма второ такова животно,заклевам се!!!! :bowdown:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към Извън Темата