айде дарявайте
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Първо почват със стар запис от преди месеци, после банката прекалено бързо се реши въпреки, че май е леко нелегално, по собствено усмотрение да смени титуляра на сметката от бащата на майката. 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Гост
-
А защо точно сега излиза информацията, седмица преди да бъде разгледано делото на Стависки? Няма нищо случайно. Целта е да се създаде впечатлението, че няма нужда от изплащане на голямо обезщетение, понеже така или иначе ще бъде проиграно на комар. А дали е така? Ако човека ползва за хазартни залози средства от въпросната сметка, това може да бъде изключително лесно доказано с проста извадка от банката и засичането и със болничните разходи. Въпросната медия не прави такава. Допълнитеелен факт- на въпросното филмче се вижда бащата, който играе на ротативки. Няма дата, но се пуска точно сега... типичен черен PR, поръчан на медията (БТВ) от адвокатите на Максим...
Те за това преди няколко месеца Нова ТВ я продадоха за 600млн, (90-те я купиха за 4млн) - медийте, както е по целия свят са много повече средства за формиране на обществено мнение и маша на хора, фамилии и компании с много власт и пари, отколкото средства за информация. Така че вместо да реагираме първосигнално на всяка "новина" - требе малко да се замисляме...
Те за това преди няколко месеца Нова ТВ я продадоха за 600млн, (90-те я купиха за 4млн) - медийте, както е по целия свят са много повече средства за формиране на обществено мнение и маша на хора, фамилии и компании с много власт и пари, отколкото средства за информация. Така че вместо да реагираме първосигнално на всяка "новина" - требе малко да се замисляме...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мдааа,звучи изключително логично това,което си написал,мамка им помияри ,дето се заиграват с нещастието на обикновени хора,за да спасяват гейски заднициBiankonero написа:А защо точно сега излиза информацията, седмица преди да бъде разгледано делото на Стависки? Няма нищо случайно. Целта е да се създаде впечатлението, че няма нужда от изплащане на голямо обезщетение, понеже така или иначе ще бъде проиграно на комар. А дали е така? Ако човека ползва за хазартни залози средства от въпросната сметка, това може да бъде изключително лесно доказано с проста извадка от банката и засичането и със болничните разходи. Въпросната медия не прави такава. Допълнитеелен факт- на въпросното филмче се вижда бащата, който играе на ротативки. Няма дата, но се пуска точно сега... типичен черен PR, поръчан на медията (БТВ) от адвокатите на Максим...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Biankonero написа:Ако човека ползва за хазартни залози средства от въпросната сметка, това може да бъде изключително лесно доказано с проста извадка от банката и засичането и със болничните разходи. Въпросната медия не прави такава.
Нали не искаш да кажеш, че ако днес отидеш в банката и поискаш извадка за състоянието и движението на парите в сметката ми от банката ще ти дадат?

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
аз бях пуснал 6 смс-са , а сношти казаха че от смс-те нямало нито един лев?тоест никои не пускал смс-си.
значи тез оператори и те присвояват парите 

- Bogat-Beden
-
-
4ак толкова... не ми се верва да го ева..spens_82 написа:аз бях пуснал 6 смс-са , а сношти казаха че от смс-те нямало нито един лев?тоест никои не пускал смс-си.значи тез оператори и те присвояват парите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
spens_82 написа:аз бях пуснал 6 смс-са , а сношти казаха че от смс-те нямало нито един лев?тоест никои не пускал смс-си.значи тез оператори и те присвояват парите
Единият от операторите не е превел нито лев, но не казаха кой.
- Bogat-Beden
-
-
lidiyailieva написа:spens_82 написа:аз бях пуснал 6 смс-са , а сношти казаха че от смс-те нямало нито един лев?тоест никои не пускал смс-си.значи тез оператори и те присвояват парите

ми да кажат кой оператор не е превел парите аз за мен имам отговора но това си е за менlidiyailieva написа:spens_82 написа:аз бях пуснал 6 смс-са , а сношти казаха че от смс-те нямало нито един лев?тоест никои не пускал смс-си.значи тез оператори и те присвояват парите
vili написа:ми да кажат кой оператор не е превел парите аз за мен имам отговора но това си е за менlidiyailieva написа:spens_82 написа:аз бях пуснал 6 смс-са , а сношти казаха че от смс-те нямало нито един лев?тоест никои не пускал смс-си.значи тез оператори и те присвояват парите
Защо да е за теб отговора? Криеш ли нещо?
Нека разберем кой крие и кой не!
Според мен медиите, този запис не трябваше да го пускат, най-малко защото това ще навреди на кампанията за набиране на средства за момичето.
Трябваше да се задействат властите и да се уведомят крупните спонсори да вземат мерки и да не се рздухва тая работа.
Все пак на благотворителност се крепи здравето на това момиче.
Журналистите за мене са много наивни и глупави хора. Има изключения но повечето са като коне с капаци... Политиката им е да се отрази новината, ама какви последствия ще има, кой ще е потърпевш, не ги ебе...
Трябваше да се задействат властите и да се уведомят крупните спонсори да вземат мерки и да не се рздухва тая работа.
Все пак на благотворителност се крепи здравето на това момиче.
Журналистите за мене са много наивни и глупави хора. Има изключения но повечето са като коне с капаци... Политиката им е да се отрази новината, ама какви последствия ще има, кой ще е потърпевш, не ги ебе...
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
така е колеги сношто казаха по тв-то че небили превеждани парите от смс-те като разбрах бях шокиран.направо операторите и тоя баштата са ЕБ--Е и после
.това е гавра със момичето! но колеги мали знаете-живеем в българия и сичко е позволено и възможно 

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4