За животните без дом...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Искам да кажа на автора на темата-браво!Мога на Л.С ако имаш желание да ти напиша сайта за такива животни и да пуснеш и там снимките им-там е по вероятно да проявят интерес...по темата..Защо кучетата ни нападат защо ни хапят и защо ги обвиняваме..Е пак е заради нас-Ако няма къде да спиш няма какво да ядеш,зима лято си навън,пек студ-пак навън-как ли бихме се чувствали?"Тъпия уличен пес пак ме нападна,ухапа детето ми" -често срещана фраза...Я,стига това не ни оправдава нас..Държим се с уличните хора и животни като към боклук,който не ни е нужен,защото вместо да се тъпчим като невидели може да слезем долу и дадем една филийка хляб на някой котка или куче да го нахраним и да спим добре,но не трябва да ругаем и да обиждаме тези които са няма ли нашия късмет.Синът на един политик(име не казвам) закла куче на улицата никой не обърна внимание на това...Безхаберни сме..Има хора замерват кучета и котки с каквото им попадне само защото са бездомни кажете после как това куче няма да ме нападне?Е това си безхаберни сме до безобразие,глупави-да може...Замислете се ако довечера няма къде да се приберете няма какво да ядете и няма никой който да иска да е близо около вас..интересно нали?
[Бензин в кръвта]
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Дано животинките намерят някой ,който да се грижи за тях
Страшно красива и добра сиямка си имаме с брат ми ,точно от улицата дето се вика сме я взели ,беше мъничка - е толкова преданно,чисто и красиво животно просто няма
Георги Пенчев

Страшно красива и добра сиямка си имаме с брат ми ,точно от улицата дето се вика сме я взели ,беше мъничка - е толкова преданно,чисто и красиво животно просто няма

Георги Пенчев
Pencheva, с охота приемам помощ и нямам какво да добавя..постът ви казва всичко, както и тези на другите, подкрепящи темата. Знам за случая със сина на политическата персона..нищо ново - всеки ден чета как горят кучета и котки, как ги давят, вадят им очите, душат ги и т.н. И много от тях не намират дом и спокойствие. Тъй като животните наистина са страшно много аз съм избрала само тези, а няколко други хора помагат за останалите. Обявите из сайтовете и форумите за домашни любимци са навсякъде, но проблема е, че от тези среди всички имат по няколко осиновени кучета/котки, но надежда трябва да има...Искам да използвам възможността да призова хората да не търсят само породата, тя далеч не е причината, поради която любимците ви ще са по-добри и ще ви обичат повече. Много се радвам, че има и такива, които ценят животното без етикети. Прилагам още една маааалка част от живота на хайванчетата
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... _modules=1
Благодаря на всички за подкрепата
http://www.youtube.com/swf/l.swf?video_ ... _modules=1
Благодаря на всички за подкрепата

Става въпрос за бездом.инфо в този сайт имаше обява за едно кученце,което жената нямаше как да го гледа понеже е възрастна а то беше малко.Пропътувах 600 километра за него и не съжалявам-не е чистокръвно и дори не отговаря на именната порода-мен това изобщо не ме интересува..Така че не е важно дали е породисто или не и то душа носи нали така?Не ме слуша,ака пишка навсякъде изяде чехлите съдра тапетите навсякъде всичко е с главата надолу-лае ме ръмжи ме като я удрям-причина ли е да го изхвърля на улицата или да я пребия ?Не,нали?Жалко,че има хора които не го осъзнават 

[Бензин в кръвта]
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
а в Стара Загора има ли приют за кучета че да ида да разгледам че търся за една приятелка а там може да има нещо което да си хареса не е задължително да е породисто
а просто като гледах клипа ми стана много гадно аз имам куче при това голямо и немога да си представя как хората постъпват така за мен това не са хора
а просто като гледах клипа ми стана много гадно аз имам куче при това голямо и немога да си представя как хората постъпват така за мен това не са хора
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
lubeto, никой не твърди, че животните са ни единствения кусур. Ти след като съжаляваш бездомните хора, помагаш ли им по някакъв начин? Не казвам, че са на това дередже по желание, но според мен това, което човек сам си направи, никой не може да му го направи. Ако говорим за просещите хора, то те (особено в София) изкарват повече от една минимална заплата на месец. А и освен всичко останало хората имат глас...животните- не! Картинката е много жалка, съгласна съм. Аз просто искам да помогна на кучетата и котките. Ако това значи, че за тях ме е грижа повече, така да е!
Относно приют в Стара Загора- такъв няма. Има изолатор в Зора, където животните се хранят с бракувана храна и пият дъждовна вода (ако няма дъжд, няма и вода), но трудно ще го откриете. Ще ви пиша на ЛС по-подробно.
Относно приют в Стара Загора- такъв няма. Има изолатор в Зора, където животните се хранят с бракувана храна и пият дъждовна вода (ако няма дъжд, няма и вода), но трудно ще го откриете. Ще ви пиша на ЛС по-подробно.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
хората могат да си изпросят коричка хляб..да изпросят някой лев и после с тия пари си купуват пиячка и се напиват кат прасета..животните не могат да говорят-не пият алкохол--няма кой да ги защити ако некъв педераст иска да ги утрепе-за тях закони немаааlubeto написа:Бездомните хора по улиците са повече... за тях няма приюти и няма кой да ги съжали и да се погрижи,а вие тука се разчувствате от животни

Малко нови участници в темата...
Това е Сузанка от София, на около 4 години, много е кротка и засега е временно приютена, но се оглежда за нов постоянен дом.
А тази пинчероподобна мацка е на 3 месеца, ваксинирана и обезпаразитена, тежи 3 кг. Върната е от "новия" си дом, тъй като нямало да стане пинчер (все едно Мерцедес да стане по-добра кола от БМВ)

Това е Сузанка от София, на около 4 години, много е кротка и засега е временно приютена, но се оглежда за нов постоянен дом.

А тази пинчероподобна мацка е на 3 месеца, ваксинирана и обезпаразитена, тежи 3 кг. Върната е от "новия" си дом, тъй като нямало да стане пинчер (все едно Мерцедес да стане по-добра кола от БМВ)

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Хора , пазете животинките ,че Господ гледа - всеки ще си получи заслуженото за всяко сторено зло и ще бъде възнаграден за всяка добрина .
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Откакто е пусната темата, все се опитвам да не я отворя да я прочета, защото знаех, че ще ми скъса сърцето. Отворих я все пак. Е, познах...всеки ден си мечтая да имам къща в покрайнините на София, с огромен двор, за да мога да се грижа за бездомни котки и кучета там...По принцип съм суров човек, дори и работата ми е такава, че всеки ден ме сблъсква с човешкото нещастие и с човешката низост, но това не успя да промени любовта ми към животните. Израснал съм с много котки и кучета, гледани от родителите ми, сам съм гледал куче, в момента имам един котарак, прибран от улицата, който се оказа най милото и любвеобвилно животинче, което някога съм виждал. Но не мога да направя повече за тези животинки и това ме побърква. Няма как да прибера друго коте или куче в апартамента...а очите им са толкова тъжни и добри и казват толкова много...
Я като сте толкова загрижени за бездомните животни, обяснете това на сестра ми която беше ухапана от куче когато беше бременна
и още има белег на крака... а хората който бяха нахапани до смърт? те какво да кажат? Ай сиктир с тез сълзливи темички. Всеки може да поства снимки на разни малки кученца и котенца и да цъка с език колко са сладки. Ама като попорастнат вече не са толкова сладки. Особено като са в глутница по 10-15 .... ако ме питате мене трябва да се изтребят всички бездомни кучета по улиците - хем ще стане много по чисто и няма да има лайна навсякъде, хем хората ще могат да се прибират горе долу спокойно през ноща. Има толкова много кучета по улиците че човек тряя да ходи тежко въоражен. Една неосрана градинка не остана.
И аз обичам животните, на яхния..... ето и едно сладко кученце (в сладко кисел сос в случая)
http://img508.imageshack.us/my.php?image=dsc01990dm2.jpg

И аз обичам животните, на яхния..... ето и едно сладко кученце (в сладко кисел сос в случая)
http://img508.imageshack.us/my.php?image=dsc01990dm2.jpg
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Колега, само да ти кажа че тия кучета дето хапят и нападат са станали агресивни само за да се пазят от такива като тебе
а за това че са на улицата също са виновни такива като тебе
а колкото до това колко чисто и спокойно щяло да стане по улиците, еми незнам ама тука в моя квартал бездомните кучета са много кротки и спокойни даже не веднъж като съм се прибирал пеша са вървяли с мене до вкъщи и са ме пазили
и не само мене
а и моля те кажи ми дори без бездомни кучета, квартали като люлин и надежда по-безопасни ли ще станат през ноща

а за това че са на улицата също са виновни такива като тебе

а колкото до това колко чисто и спокойно щяло да стане по улиците, еми незнам ама тука в моя квартал бездомните кучета са много кротки и спокойни даже не веднъж като съм се прибирал пеша са вървяли с мене до вкъщи и са ме пазили

а и моля те кажи ми дори без бездомни кучета, квартали като люлин и надежда по-безопасни ли ще станат през ноща

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4