Взривиха два магазина на "Пикадили" във Варна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Авг 2008, 20:44

винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../ :roll: :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 07 Авг 2008, 21:27

Щом има бомбени заплахи и в Варна Мол, значи някой му лисват клиенти по Слънчев бряг май ...

всичко е някаква гадна психология на едни болни богати мозъци, които си играят с хората. същата работа и с отвлечените Бончеви, първо единия, после другия, и накрая парите за рак на гърдата .... едва ли не, ако хванат похитителите, някой може да тръгне и да ги защитава ...

аз поне така виждам нещата ... :roll:
bmw

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Авг 2008, 22:48

kusho написа:Освен, че събудиха два квартала друго не е станало. Сега сърбите ще изберат "правилната" охранителна фирма или ще продадат веригата.

Ако не са били направили правилния избор за охрана,сега със сигурност ще го сторят :mhihi:

А иначе мисля че в Пикадили,има Варненска,Велико Търновска и сръбска жилка ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 07 Авг 2008, 23:20

кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 07 Авг 2008, 23:36

ТИМ
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Авг 2008, 0:07

Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.
:shock: :shock: :shock: :bcry: :bcry: Я опитай пак,че нещо май не се получи...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 08 Авг 2008, 0:17

Bogat-Beden написа:
Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.

кое не ти е ясно
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 08 Авг 2008, 5:39

Колегата го каза само пътищата ми харесват там... ;)
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 08 Авг 2008, 10:33

Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи :mhihi:

Най-лошото е, че мога да кажа и покажа доста "неща", но реално нямам никаква защита после. За личното ми здравословно състояние, е по-добре да мълча и да гледам, отколкото да вкарам някой в законова беда .... когато се появи "държавата" и волята за борба с нещо, ще съм от първите, който ще сочат с пръст ....
bmw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Авг 2008, 10:56

AHTuBuPyC написа:Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи :mhihi:

Най-лошото е, че мога да кажа и покажа доста "неща", но реално нямам никаква защита после. За личното ми здравословно състояние, е по-добре да мълча и да гледам, отколкото да вкарам някой в законова беда .... когато се появи "държавата" и волята за борба с нещо, ще съм от първите, който ще сочат с пръст ....

може ли да попитам нещо
:arrow: Надяваш се да се появи т.н. ДЪРЖАВА, кога ще стане това?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Авг 2008, 11:04

държавата та държавата,пак некой ви е виноввен,ами някой замисля ли се дали тези,на които са им взривили магазините не са яли и те от чуждата чорба?С кви пари са направени тези магазини,кви пари се дължат наляво и надясно?На хората им е ясно за кво става дума,са дай да ги оплакваме некви хора,дето държат половината хранителен бизнес в българия ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 08 Авг 2008, 11:20

vicho написа:
AHTuBuPyC написа:Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи :mhihi:

може ли да попитам нещо
:arrow: Надяваш се да се появи т.н. ДЪРЖАВА, кога ще стане това?

Ами да колега, мисля че с следващото правителство може да се получи. Ето сега чета новини, че се свалят реклами и билбордове от витошка, които са незаконни, както и че по НДК, всичко светещо и несветещо изобщо не е законно. Бойко Борисов може да е всякакъв, но поне не е страхливец да навлезе в чуждото, и да се опита да вкара законност някаква. Все ми е тая дали е PR или не, дали е за лини облаги или не, въпросът е че ония дебелите "олигарси" някой им рови в кошарката и ги подбутва да си изместят тлъстите толовища от позициите който са заели, а именно да се гавраят с обик. хора.

Нося си 20лв. в документите на колата, със записан сериен номер на банкнотата, и стикер, не на корупцията в МВР. Ако някой ми ги вземе, и се обадя на този номер, какво ще стане според Вас? Ами нищо! Другите корумпирани ще покрият първите, срещу пари или най-много да го накажат да регулира 2 дена някой кръстовище. А какво той може да направи на мен, със цялата мощ на лична информация до която може да се докопа, или просто ще дойде и ще ме застреля в извън работно време и няма кой да го спре да ме ровне на Витоша. Точно толкова просто изглежда, колкото и звучи. Мога да пиша с дни по темата, въпроса е какво можем да направим сега и конкретно? :roll:
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 08 Авг 2008, 12:01

© написа:винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../ :roll: :shock:

Пикадили не е и никога не е бил на ТИМ, нито някога е имал нещо общо.
85% от акциите на Пикадили от септември миналата година, е собственост на най-голямата сръбска компания Делта Макси, която е отчела 1.4 млрд. еуро приходи за 2007г. Президент е Мирослав Мишкович, сочен за втория по богатство сърбин. Имат 25-30% от пазарния дял на търговията на дребно в Сърбия. Собственици са на над 400 търговски обекта между 1000 и 14 000 кв.м., имат 20 фабрики, дялове от банки, застрахователни компании, представители са на Найк, Панасоник, Фиат, Алфа Ромео, Ланча, Форд, Нивеа, Нестле и др. за Сърбия. Мишкович е бивш министър на икономиката от парламента на Слободан Милошевич. Отвлечен е през 2001 от Земунския клан, като за живота му са платени 7 млн марки откуп
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 08 Авг 2008, 16:10

ITK написа:
© написа:винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../ :roll: :shock:

Пикадили не е и никога не е бил на ТИМ, нито някога е имал нещо общо.
85% от акциите на Пикадили от септември миналата година, е собственост на най-голямата сръбска компания Делта Макси, която е отчела 1.4 млрд. еуро приходи за 2007г. Президент е Мирослав Мишкович, сочен за втория по богатство сърбин. Имат 25-30% от пазарния дял на търговията на дребно в Сърбия. Собственици са на над 400 търговски обекта между 1000 и 14 000 кв.м., имат 20 фабрики, дялове от банки, застрахователни компании, представители са на Найк, Панасоник, Фиат, Алфа Ромео, Ланча, Форд, Нивеа, Нестле и др. за Сърбия. Мишкович е бивш министър на икономиката от парламента на Слободан Милошевич. Отвлечен е през 2001 от Земунския клан, като за живота му са платени 7 млн марки откуп

Сега дай и reference за информацията :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 08 Авг 2008, 18:20

Evelin Cotsev написа:
Bogat-Beden написа:

кое не ти е ясно

Батка ай отвори някакъв магазин,хотел,ресторант или нещо друго и примерно почнеш да се развиваш,защото си пекан и знаеш как да я въртиш работата обаче някой решава,че му ставаш сериозна конкуренция.Да видим тогава дали няма да ти пречат мутрите и да те спъват.Прост пример само.
Скапана ни е държавата и това си е.На улицата може и нищо да не ти стане ама става дума,че като тръгнеш да правиш нещо и отвсякъде всичко е срещу теб дори държавата.Ако всичко това беше нормално и не пречеше дали щяхме да сме на дъното в ЕС.
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата