Взривиха два магазина на "Пикадили" във Варна
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Щом има бомбени заплахи и в Варна Мол, значи някой му лисват клиенти по Слънчев бряг май ...
всичко е някаква гадна психология на едни болни богати мозъци, които си играят с хората. същата работа и с отвлечените Бончеви, първо единия, после другия, и накрая парите за рак на гърдата .... едва ли не, ако хванат похитителите, някой може да тръгне и да ги защитава ...
аз поне така виждам нещата ...
всичко е някаква гадна психология на едни болни богати мозъци, които си играят с хората. същата работа и с отвлечените Бончеви, първо единия, после другия, и накрая парите за рак на гърдата .... едва ли не, ако хванат похитителите, някой може да тръгне и да ги защитава ...
аз поне така виждам нещата ...

bmw
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
kusho написа:Освен, че събудиха два квартала друго не е станало. Сега сърбите ще изберат "правилната" охранителна фирма или ще продадат веригата.
Ако не са били направили правилния избор за охрана,сега със сигурност ще го сторят

А иначе мисля че в Пикадили,има Варненска,Велико Търновска и сръбска жилка

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.
It`s party time !
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.![]()
![]()
![]()
![]()
Я опитай пак,че нещо май не се получи...
кое не ти е ясно
It`s party time !
Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи
Най-лошото е, че мога да кажа и покажа доста "неща", но реално нямам никаква защита после. За личното ми здравословно състояние, е по-добре да мълча и да гледам, отколкото да вкарам някой в законова беда .... когато се появи "държавата" и волята за борба с нещо, ще съм от първите, който ще сочат с пръст ....

Най-лошото е, че мога да кажа и покажа доста "неща", но реално нямам никаква защита после. За личното ми здравословно състояние, е по-добре да мълча и да гледам, отколкото да вкарам някой в законова беда .... когато се появи "държавата" и волята за борба с нещо, ще съм от първите, който ще сочат с пръст ....
bmw
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
AHTuBuPyC написа:Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи![]()
може ли да попитам нещо

You said: "Time will change!" What if it changes you?
държавата та държавата,пак некой ви е виноввен,ами някой замисля ли се дали тези,на които са им взривили магазините не са яли и те от чуждата чорба?С кви пари са направени тези магазини,кви пари се дължат наляво и надясно?На хората им е ясно за кво става дума,са дай да ги оплакваме некви хора,дето държат половината хранителен бизнес в българия 

vicho написа:AHTuBuPyC написа:Мен не ми харесва нищо в тази страна, ама напук ще остана и ще полмогна да се оправи![]()
може ли да попитам нещо
Надяваш се да се появи т.н. ДЪРЖАВА, кога ще стане това?
Ами да колега, мисля че с следващото правителство може да се получи. Ето сега чета новини, че се свалят реклами и билбордове от витошка, които са незаконни, както и че по НДК, всичко светещо и несветещо изобщо не е законно. Бойко Борисов може да е всякакъв, но поне не е страхливец да навлезе в чуждото, и да се опита да вкара законност някаква. Все ми е тая дали е PR или не, дали е за лини облаги или не, въпросът е че ония дебелите "олигарси" някой им рови в кошарката и ги подбутва да си изместят тлъстите толовища от позициите който са заели, а именно да се гавраят с обик. хора.
Нося си 20лв. в документите на колата, със записан сериен номер на банкнотата, и стикер, не на корупцията в МВР. Ако някой ми ги вземе, и се обадя на този номер, какво ще стане според Вас? Ами нищо! Другите корумпирани ще покрият първите, срещу пари или най-много да го накажат да регулира 2 дена някой кръстовище. А какво той може да направи на мен, със цялата мощ на лична информация до която може да се докопа, или просто ще дойде и ще ме застреля в извън работно време и няма кой да го спре да ме ровне на Витоша. Точно толкова просто изглежда, колкото и звучи. Мога да пиша с дни по темата, въпроса е какво можем да направим сега и конкретно?

bmw
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
© написа:винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../![]()
Пикадили не е и никога не е бил на ТИМ, нито някога е имал нещо общо.
85% от акциите на Пикадили от септември миналата година, е собственост на най-голямата сръбска компания Делта Макси, която е отчела 1.4 млрд. еуро приходи за 2007г. Президент е Мирослав Мишкович, сочен за втория по богатство сърбин. Имат 25-30% от пазарния дял на търговията на дребно в Сърбия. Собственици са на над 400 търговски обекта между 1000 и 14 000 кв.м., имат 20 фабрики, дялове от банки, застрахователни компании, представители са на Найк, Панасоник, Фиат, Алфа Ромео, Ланча, Форд, Нивеа, Нестле и др. за Сърбия. Мишкович е бивш министър на икономиката от парламента на Слободан Милошевич. Отвлечен е през 2001 от Земунския клан, като за живота му са платени 7 млн марки откуп
F**k them all!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ITK написа:© написа:винаги съм мислел че Пикадили е Варненска верига магазини , а съобщиха, че била собственост на Сръбски холдниг / или аз нещо недочух ../![]()
Пикадили не е и никога не е бил на ТИМ, нито някога е имал нещо общо.
85% от акциите на Пикадили от септември миналата година, е собственост на най-голямата сръбска компания Делта Макси, която е отчела 1.4 млрд. еуро приходи за 2007г. Президент е Мирослав Мишкович, сочен за втория по богатство сърбин. Имат 25-30% от пазарния дял на търговията на дребно в Сърбия. Собственици са на над 400 търговски обекта между 1000 и 14 000 кв.м., имат 20 фабрики, дялове от банки, застрахователни компании, представители са на Найк, Панасоник, Фиат, Алфа Ромео, Ланча, Форд, Нивеа, Нестле и др. за Сърбия. Мишкович е бивш министър на икономиката от парламента на Слободан Милошевич. Отвлечен е през 2001 от Земунския клан, като за живота му са платени 7 млн марки откуп
Сега дай и reference за информацията

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Evelin Cotsev написа:Bogat-Beden написа:Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.![]()
![]()
![]()
![]()
Я опитай пак,че нещо май не се получи...
кое не ти е ясно
Батка ай отвори някакъв магазин,хотел,ресторант или нещо друго и примерно почнеш да се развиваш,защото си пекан и знаеш как да я въртиш работата обаче някой решава,че му ставаш сериозна конкуренция.Да видим тогава дали няма да ти пречат мутрите и да те спъват.Прост пример само.
Скапана ни е държавата и това си е.На улицата може и нищо да не ти стане ама става дума,че като тръгнеш да правиш нещо и отвсякъде всичко е срещу теб дори държавата.Ако всичко това беше нормално и не пречеше дали щяхме да сме на дъното в ЕС.

8.32
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4