Срамувате ли се да носите ментета? :)
Модератор: Общи модератори
Имам познато момиче от Латвия, един ден дойде тук и вика "Аллоуу, кво става тука? На вас улиците са подиум". Разправяше ми че там при тях никой не гледали как се обличат толкова, а повече за здраве и подобни. Беше дошла със сиви дрехи - последния път, когато я видях беше с някви къси поли и си тананикаше преслава.
Няма кво да се лъжем на всеки му се иска да носи нещо хубаво и качествено.

Няма кво да се лъжем на всеки му се иска да носи нещо хубаво и качествено.

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
А, любимата ми тема за дрехите
Повечето тука неща или се Made in Turkey или Шито в България.Оригиналните неща са доста скъпи тука има 1 бутик на Витошка - Cavali,Richmond,CNC и т.н - там са хубави нещата оригинални, но адцки скъпи, също така магазин - Gioia - там е същата работа.А такива Бенетон,Терранова,МахМара,Манго - това всичко се шие в България.
Аз, лично съм страшен фен на марката Richmond, много малко популярна е тука, но пък дрехите са уникати и адцки скъпи и много рядко си позволявам да си взема нещо.Иначе, нещо от складчета, но и доста неща си правя индивидуал - смисъл по-поръчка,иначе за обувки правя компромиси 250-300лв най-вече.
Айде тукмо отивам да си взема обувки, докато не са минали намаленията

Повечето тука неща или се Made in Turkey или Шито в България.Оригиналните неща са доста скъпи тука има 1 бутик на Витошка - Cavali,Richmond,CNC и т.н - там са хубави нещата оригинални, но адцки скъпи, също така магазин - Gioia - там е същата работа.А такива Бенетон,Терранова,МахМара,Манго - това всичко се шие в България.
Аз, лично съм страшен фен на марката Richmond, много малко популярна е тука, но пък дрехите са уникати и адцки скъпи и много рядко си позволявам да си взема нещо.Иначе, нещо от складчета, но и доста неща си правя индивидуал - смисъл по-поръчка,иначе за обувки правя компромиси 250-300лв най-вече.
Айде тукмо отивам да си взема обувки, докато не са минали намаленията

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
волком, дивиес, феймъс, ес и дц.
за кецки озирис.
от амазон или и-бей, че са по евтинки и по орижинал
за кецки озирис.
от амазон или и-бей, че са по евтинки и по орижинал

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Менте или оргинал ми е все едно ако се харесам как изглеждам. По важно е какъв е човека в дрехите .Все пак виждам ,че като си по-"марков" ,предимно при по-малките и младите , и си по - оборотен ,вървежен ,фешън и т.н.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
държа да са качествени и ефтини,демек маркови купени от чужбина
иначе в Бг забелязвам че хората оби4ат да плащат много за нищо и се чувстват добре
в смисъл много хора си мислят че за да е хубаво трябва да е скъпо.промита работа
също давам един глас за дрехите втора употреба.даже и в сащ съм си пазарувал секънд хенд,просто е кеф
най добрия вариант е да си поръчваш по нета.тогава си купуваш на реални цени а не на цени като молчетата 

също давам един глас за дрехите втора употреба.даже и в сащ съм си пазарувал секънд хенд,просто е кеф

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ай стига бе ,някой друг щи пърди в гащите
Ако ще година да го киснеш в белина пак е вкиснато някак си
Един живот живеем ,да си купуваме хубави неща ,които да ни радват е нормално,но не е задължително да са безумно скъпи

Ако ще година да го киснеш в белина пак е вкиснато някак си

Един живот живеем ,да си купуваме хубави неща ,които да ни радват е нормално,но не е задължително да са безумно скъпи

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да го ева,ефтинжоси носа,ментета не
...Се едно да си купа от ония китайските имитации на Х5
най ми е кеф га съм по иностранско и налаза по намаленията,например-дънчици Риплей за 50 лева.. 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе и по седалката на колата някой друг е пръцкал,ама нали....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Най-много клоня към последния отговор, но с друга гледна точка.
За мен не е важно да е марково, за да е хубаво!
Има много марки, на приемливи цени, с не по-лошо качество, но просто не са разпространени и толкова известни! Друг е въпроса, че някои хора си държат да им пише Прада, Мария Магдалена и т.н., за да го облекат, пък дали е менте или не... !
Общо казано за мен е по-важно нещата да са качествени и добре съчетани, пък марките... не винаги са гаранция, че си си купил най-доброто
За мен не е важно да е марково, за да е хубаво!
Има много марки, на приемливи цени, с не по-лошо качество, но просто не са разпространени и толкова известни! Друг е въпроса, че някои хора си държат да им пише Прада, Мария Магдалена и т.н., за да го облекат, пък дали е менте или не... !
Общо казано за мен е по-важно нещата да са качествени и добре съчетани, пък марките... не винаги са гаранция, че си си купил най-доброто

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
В България няма нищо марково. Това че пише на етикета някъв лейбъл няма нищо общо с оригинала. От България почти дрехи не купувам, единствено ако има нещо в Nike & Puma и нещо по-обикновенно за ежедневието. Достатъчно често излизам от България и ходя в цивилизацията, цените са еднакви като с България, но качеството е къде- къде по-добре. И по-важното е, че като влезеш в даден магазин може да купиш нещо, а не да се луташ като изоглавен от единия мол до другия...и накрая нищо да не купиш 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
((:BuKcu:)) написа:В България няма нищо марково. Това че пише на етикета някъв лейбъл няма нищо общо с оригинала. От България почти дрехи не купувам, единствено ако има нещо в Nike & Puma и нещо по-обикновенно за ежедневието. Достатъчно често излизам от България и ходя в цивилизацията, цените са еднакви като с България, но качеството е къде- къде по-добре. И по-важното е, че като влезеш в даден магазин може да купиш нещо, а не да се луташ като изоглавен от единия мол до другия...и накрая нищо да не купиш
аре да ти там един списък и да ми напазаруваш вносно

па после ще почерпиш

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Zapa написа:
аре да ти там един списък и да ми напазаруваш вносно![]()
па после ще почерпиш
Дай парата и нямаш проблеми

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
земи ме с тебе,ща слушкам и чантите ще нося
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)