БУЗЛУДЖА-02.08.08 събота
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
аа,значи комунягите зарибяват предрусалите щот тря има електорат,макар и простичък
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Е много ясно, вие за кво си мислите организират тва парти? Да привлече млад електорат, да кажат - малии , тва БСП голема работа - ай ше гласуваме за тех. СМЕХХХХХХХХХХ

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Честно казано никъде не видях, нито в инфото за партито, нито на постера да пише каквото и да било за БСП, социализъм, бабички, дядовци, внучета и кучета ... Знам само, че сред диджеите ще бъде Alex Kvitta ... както и останалите заподозрени - Балтазар и ДжакРок, ако сте слушали един от нак-новите сетове на ДжакРок - Architecture of Sound .. много добро. Та хич не ми пука дали ще има комунисти или не
мисля, че ще се получи добро парти.
ПС: Аз съм закърмен със синята идея ... но по-добре е да не политизираме темата.

ПС: Аз съм закърмен със синята идея ... но по-добре е да не политизираме темата.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
абе другарки кои ви говори за бсп
те комунягите с бабите и веско маринов ще си минат по реда още през деня а след 20.00 е време за издивяване
тези които не са имали възможноста да присъстват на берлинския стриит парад ще имат уникалната възможност да се доближат до това невероятно събитие чрез да хоол ,емблематично име за което няма нужда от коментар.
някои ако идва да свирка по мобифона

те комунягите с бабите и веско маринов ще си минат по реда още през деня а след 20.00 е време за издивяване
тези които не са имали възможноста да присъстват на берлинския стриит парад ще имат уникалната възможност да се доближат до това невероятно събитие чрез да хоол ,емблематично име за което няма нужда от коментар.
някои ако идва да свирка по мобифона

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Като се замисля какво става баш в 8 часа по шипка ... май не ще отида, въпреки че ми е мерак.
Все ми е на ума че някой ще се изкуши да си позагрее търкалата по Шипка
Ще си почина че в Неделя мисля да топна чушката в някой басейн 

M - The most powerful letter in the world
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Аз до колкото чух, ТИР-овете ги спират през почивните дни... силно се надявам, че няма да е натоварено движението... малко леко е пропаднал пътя, ама нищо, той баварецо минава през всичко
ПС: h4ckED, прочетох, че в неделя уж търновци щели да ни идват на гости ...

ПС: h4ckED, прочетох, че в неделя уж търновци щели да ни идват на гости ...

- павката
- старши ентусиаст
-
заредих си от евтината стока
- павката
- старши ентусиаст
-
0888 137439
някой ако иска не само да друсне,ами и да пийне

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
pavlin_e30 написа:0888 137439

А тия които си мислят, че няма нищо общо с БСП им пращам много поздрави

А тия които си мислят, че няма нищо общо с БСП им пращам много поздрави
Братле, тия социалистите са толкова тъпи, че си мислят сега "ето това е модерно събрахме младите". Сигурни са, че това са техни гласоподаватели. Думи нямам колко са зле тия, ами че те 2/3-ти от хората които ще отидат там изобщо не ги интересува дали БСП е кихнали сухото за това парти или не...
Много са прости, брат, ами че те дори не могат да извлекът полза от това парти. Елементарен PR не могат да си направят.
Ами самия паметник? Символ на един период на разруха... а те го рекламират всяка година... имам предвид не самия паметник ами това, че в момента е гълъбарник, който ясно показва колко си ценим историята.
Деба и бастуните...
ja написа:А тия които си мислят, че няма нищо общо с БСП им пращам много поздрави
Братле, тия социалистите са толкова тъпи, че си мислят сега "ето това е модерно събрахме младите". Сигурни са, че това са техни гласоподаватели. Думи нямам колко са зле тия, ами че те 2/3-ти от хората които ще отидат там изобщо не ги интересува дали БСП е кихнали сухото за това парти или не...
Много са прости, брат, ами че те дори не могат да извлекът полза от това парти. Елементарен PR не могат да си направят.
Ами самия паметник? Символ на един период на разруха... а те го рекламират всяка година... имам предвид не самия паметник ами това, че в момента е гълъбарник, който ясно показва колко си ценим историята.
Деба и бастуните...
Ти си мислиш така

Абе с техния PR до тука са я докарали.
При тях нещата още се движат с разбиранията от 70-те - "Викаме че сме силни и ще ни последват повече". Заеби отдавна не върви това ама те няма как да го разберат, щото са назначили путки за PR-джии.
Да се веселят хаус маняците на техен гръб и това е. Ако пък някой извади и едно клипче със компромати стой и гледай какъв PR ние ще си спретнем
При тях нещата още се движат с разбиранията от 70-те - "Викаме че сме силни и ще ни последват повече". Заеби отдавна не върви това ама те няма как да го разберат, щото са назначили путки за PR-джии.
Да се веселят хаус маняците на техен гръб и това е. Ако пък някой извади и едно клипче със компромати стой и гледай какъв PR ние ще си спретнем

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4