Въпрос за маршрут до Варна към пътувалите в тази посока
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
абе има и фактора кога ша патуваш, в колко часа. Аз от Пловдив кат патувах за Варна и тръгнах в 4.30-5 часа, във Варна бях към 8.30-9. Нормално съм карал
Ама според от където да минеш горе-долу ша ти е все тая 

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
ибягвай курортните пътища особено ако ти се налага да пътуваш понеделник или неделя, просто е ад(как си караш на главен извънградски път и оп светофарче
). Натоварването през лятото е адски тормозещо за кола нерви и кво ли не
Карах там с 1,6дизел и се изнервих от влаченето на колите (колоните от коли) а да не говорим с по мощен двигател къде си ускорява нормално
ПП: Може да съм от Южната и да не знам какъв е пътя на север но ти го препоръчвам ... а отделно ако съчетаеш и едно минаване на "Щипка" (ремонтираната северна част особено) ще е удоволствие за теб

Карах там с 1,6дизел и се изнервих от влаченето на колите (колоните от коли) а да не говорим с по мощен двигател къде си ускорява нормално
ПП: Може да съм от Южната и да не знам какъв е пътя на север но ти го препоръчвам ... а отделно ако съчетаеш и едно минаване на "Щипка" (ремонтираната северна част особено) ще е удоволствие за теб

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Незнам до колко ще съм ти от полза,ама аз като си тръгна от Враца за Варна минавам по следния маршрут:
Враца-Баница-Борован-Бяла Слатина-Кнежа-Долни Дъбник-Плевен-Бяла-Попово-Търговище-Шумен-Варна.
Пътя е 425 км сравнително добър,не е толкова натоварен колкото през Търново и е с 40 км по кратък
Враца-Баница-Борован-Бяла Слатина-Кнежа-Долни Дъбник-Плевен-Бяла-Попово-Търговище-Шумен-Варна.
Пътя е 425 км сравнително добър,не е толкова натоварен колкото през Търново и е с 40 км по кратък

- Morridin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Бавно....
- Детайли за колата: 40-ска с газ ;)
Колега, карай си по севернияпът - верно, не е магистрала само, но пък е доста по-спокойно (в сравнение с южния), а и Варна - Бургас си е към 2 часа отгоре. Ходя поне по 2 пъти в месеца до София или региона и с чиста съвест ти препоръчвам да караш по северния път! А за объркване - няма как да се объркаш, вервай ми 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Откъдето и да минеш, гледай по възможност да пътуваш през нощта или много рано сутрин. Аз ходих до Варна, като тръгнах в 01,00 ч. от София по северния път (през Търговище) и нямаше жива кола по целия път. Кофти е, че ти се доспива, но ако не си сам, няма да е проблем с два РедБула. Ако не, тръгни към 03,00 ч. и най-късно в 08,00 ч. си във Варна без да ти пречи движението.
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
vazioo написа:Перкай си по магистрала Хемус - Велико Търново, Омуртаг, Търговище, Шумен, Варна

... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Що я видех тая тема чак сега, аз?!
По темата,пътувам регулярно и мога само да кажа: София-Враца-Ловеч-В.Търново-Шумен-Варна. Няма къде да сбъркаш, ако все пак някъде се колебаеш даваш направо по по-големия път (това от опит, не бяха сложили табелите още
)
RESPECT
by t060
По темата,пътувам регулярно и мога само да кажа: София-Враца-Ловеч-В.Търново-Шумен-Варна. Няма къде да сбъркаш, ако все пак някъде се колебаеш даваш направо по по-големия път (това от опит, не бяха сложили табелите още

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
///sasho написа:А ако мина през Бургас с колко км. горе долу е по дълъг маршрута?
Ти си мазохист ако минеш през Бургас ! Има завои , има камикадзета има и много ПТПта там
Пътя е един единствен София - В.ТЪрново - Търговище- Варна

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Пич, ти явно и до Бургас не си ходил, щом мислиш, че е само магистрала до там. Според мен и двата пътя са еднакво гадни и затова избери по-краткия - северният.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
t060 написа:Що я видех тая тема чак сега, аз?!
По темата,пътувам регулярно и мога само да кажа: София-Враца-Ловеч-В.Търново-Шумен-Варна. Няма къде да сбъркаш, ако все пак някъде се колебаеш даваш направо по по-големия път (това от опит, не бяха сложили табелите още)
RESPECT
by t060

Утре и аз пътувам,който не знае пътя ще го водя,ма да кара пред мен за "бушон",че мноо куки напоследък...!

Последна промяна titto на 28 Юли 2008, 20:21, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
През Бургас ще се видиш в малък ад чесно.Пътувах Русе-Варна-Бургас наскоро и се оказа,че Ришкия проход беше затворен за камионни и от там се сещай.От Русе до Варна (180км) за около 1 и 45 мин нормално каране с кола,Варна-Бургас 2 часа понеже всички малоумници,туристи и камиони явно се бяха наговорили да ти е гадно.От 2-те страни на Обзор по завоите бяха станали такива лютеници,че още ме побивавт тръпки като се сетя.Карай през Търговище и си цар 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

И ако направиш грешка да минеш през Южният път не минавай през Бургас. Отбий се през Айтос - Дългопол - Провадия - Варна. Пътят с изключение на 2 - 3 места е отличен, пътува се бързо и лесно. Минус е малко тесният път при наличие на бързи тирове и интересните завои.
Но въпреки това пътят София - В. Търново - Варна е класика. След В. Търново посока Варна е много спокойно (с изключение на полицаите)...
Но въпреки това пътят София - В. Търново - Варна е класика. След В. Търново посока Варна е много спокойно (с изключение на полицаите)...
Селото се оказа точно във града
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ На с.Кавлак на острия завой в гористата красива местност седят (ограничение 60 км/ч по спомен) , на Антоново ,пак малко след отбивката на спускането седят и се крият , на Омуртаг по абсолютно аналогичен начин , малко след с.Презвитер козма точно преди широкото и дълго спускане преди култовата отсечка покрай "Белия кон" до Търговище , в Търговище между караулката и кръговото с ОМВ , Шумен 5-ти км и Варна на влизане от магистралата където по табели каквото пише се спазва поне до Макдоналдса/SG Expressbank
sambeto ,каза и друг вариант ,но там малко съм го пътувал и знам за себе си ,че в България няма друга отсечка ,която не е магистрален път ,като Плевен-Бяла ,където човек трябва да е луд да не дава газ колкото може ... Голям кеф е там - хубав асфалт ,дървета отстрани ,които дават много адреналин и отлична видимост надалеч
Георги Пенчев

sambeto ,каза и друг вариант ,но там малко съм го пътувал и знам за себе си ,че в България няма друга отсечка ,която не е магистрален път ,като Плевен-Бяла ,където човек трябва да е луд да не дава газ колкото може ... Голям кеф е там - хубав асфалт ,дървета отстрани ,които дават много адреналин и отлична видимост надалеч

Георги Пенчев
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
t060 написа:Що я видех тая тема чак сега, аз?!
По темата,пътувам регулярно и мога само да кажа: София-Враца-Ловеч-В.Търново-Шумен-Варна. Няма къде да сбъркаш, ако все пак някъде се колебаеш даваш направо по по-големия път (това от опит, не бяха сложили табелите още)
RESPECT
by t060
Бате къде от София ще го караш човека да минава през Враца до Варна ?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Icco® написа:Бате къде от София ще го караш човека да минава през Враца до Варна ?

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3