Относно пребоядисването

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 26 Юли 2008, 21:29

:shock: :shock: който иска да ме съди,койт квот иска да ми говори,но това беше ли станало на моята кола на тая п**** заспала щях да и нашия шамарите без да се замисля,без да ми дреме дали мъжа и или баща и е еди кой си,ама грам нямаше да се замисясля деееба изпадналата шамандура :twisted: :twisted: колко се дразна на такива не е истина,пълно е заспи по пътя :twisted: 4е и на теб са ти писали акт,мамка им ушеви :evil:
пс.ина4е колега и в талона на моята пише бяла,ма още не сам ходил в кат и си карам така а ина4е е бяла с 4ерни капаци сега ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 26 Юли 2008, 22:20

euroto написа:Верно е кофти. Ами майната и ... кола се прави .... ти да си ОК .. другото ....... :) ..... а това за боята дето са ти писали АКТ направо ме разсмива. Аз съм карал така и са ме спирали и винаги си минавах без дори да давам пари, но всичко е до късмета .....

Са ако кажеш и по кой член е писан? :mhihi: Бегай да го обжалваш,ще отпадне.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 26 Юли 2008, 22:28

GVT написа:
euroto написа:Верно е кофти. Ами майната и ... кола се прави .... ти да си ОК .. другото ....... :) ..... а това за боята дето са ти писали АКТ направо ме разсмива. Аз съм карал така и са ме спирали и винаги си минавах без дори да давам пари, но всичко е до късмета .....

Са ако кажеш и по кой член е писан? :mhihi: Бегай да го обжалваш,ще отпадне.

Колеги, те ми писаха щото с моя късмет днеска дето имам ми се падна същия полицаи където преди 4 месеца на БМВ-то ми има фолио и на предните и ме беше спрял и му бях казал си ебава мамата и ми беше писал и вика ..... ооооо, ама с тебе не се ли знаем от някъде и аз викам може и той от Ломско Шосе с една 5-ца :mhihi: :mhihi: :mhihi:
еми по ЧЛ.138 ал.1 от ЗДвП .... като ми каза това по-горе дали се помним и вика след 5 минути и сега господине и на вас да съставим един АКТ и аз като видях и ми стана ясно няма мина метър викам "нали знаеш през коя глава ми е :mhihi: аз не съм като вас както виждаш 2000хиляди съм дал за боя некви си 20лв. не ме плашат" и тоя пак се нервира и почна се поти :mhihi: :mhihi: :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

Предишна

Назад към Извън Темата