25.07.2008 Metallica -среща ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 23 Юли 2008, 2:12

GRIPEN написа:
PhilAnselmo написа:Чадооо... Down ако са боза, Metallica не знам какво трябва да са... Това че ти не си ги слушал не означава, че не са добри ;) Аз лично се чудя дали да оставам за Metallica :mhihi:

Това че някой ги слуша също не означава че са добри , пък да ги сравнаваме с Metallica мисля е леко смешничко ! Далечко са от тях ! :winky: Всеки с вкуса си ама в случая Metallica e друга бира . :winky:
Малко загрявка :
http://uk.youtube.com/watch?v=meOhVtXlPq4
http://uk.youtube.com/watch?v=tfteQf6pGDA

Абе пич, не се излагай... кои са Metallica? Какво са направили след 91-ва година насам? Вярно е смешно да ги сравняваме Down с Metallica...те вече са някакви залязващи пичове, които се опитват да си вдигнат малко реномето преди да им излезе новия албум ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 23 Юли 2008, 8:56

Иване ти идваш пред нас на магазина, почваме се и после с рейса надолу :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 23 Юли 2008, 9:52

ооо агитката ни ще е добра като гледам :twisted: :twisted: :twisted:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 23 Юли 2008, 11:53

PhilAnselmo написа:
GRIPEN написа:
PhilAnselmo написа:Чадооо... Down ако са боза, Metallica не знам какво трябва да са... Това че ти не си ги слушал не означава, че не са добри ;) Аз лично се чудя дали да оставам за Metallica :mhihi:

Това че някой ги слуша също не означава че са добри , пък да ги сравнаваме с Metallica мисля е леко смешничко ! Далечко са от тях ! :winky: Всеки с вкуса си ама в случая Metallica e друга бира . :winky:
Малко загрявка :

Абе пич, не се излагай... кои са Metallica? Какво са направили след 91-ва година насам? Вярно е смешно да ги сравняваме Down с Metallica...те вече са някакви залязващи пичове, които се опитват да си вдигнат малко реномето преди да им излезе новия албум ;)

брат само ще ти напомня че Metallica е групата която пълни стадионите,а на Down най- много да отидат 2000 човека в зала Универсиада,а и ако си тръгнеш след тяхното изпулнение в петък ще е голяма глупост,ти ще си единствения от 45000 дето ще го направи това :mhihi:

след като Metallica са ги поканили като гост,значи не са слуючайна група,ще ги видим ;)

айде приятно изкарване на всички :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 23 Юли 2008, 14:03

Пич, се съм и очаквал да харесваш Down, просто се опитах да ти кажа, че са много добри (лично мнение) и че Metallica не са направили нищо съществено от 17 години насам... Иначе естествено че няма да си тръгна след Down :D

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Юли 2008, 15:01

аз па предлагам на личи да си пишета,да не локнат темата ;)
сега по-темата къде и в колко ще се срещнеме да подгряваме :)
аз предлагам ан входа ан спортна софия,че ще е лудница около стадиона :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 24 Юли 2008, 1:41

PhilAnselmo написа:
GRIPEN написа:

Малко загрявка :

Ама ти сериозно ли искаш да ти казвам кои са Metallica ??? :mhihi:

Kill 'Em All : 3 Million (U.S)
Ride the Lightning: 5 Million (U.S)
Master of Puppets: 6 Million (U.S)
...And Justice For All: 8 Million (U.S)
Black Album(Metallica): 22 million WW
Load: 5 Million (U.S)
ReLoad: 3 Million (U.S)

Това като го стигне загряващата група ще приведа още факти по темата кой е по-по-най !

Айде приятно изкарване на концерта, и наистина да не караме хората да заключват темата щото мога още да говоря кои са TE !!! :winky: :
И бай дъ уей добре, че бяха те че много народ да чуе че имало такава група като DOWN ! :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 24 Юли 2008, 2:36

Пич, ставаш смешен... не ми пиши Metallica колко са продали да не взема да пиша Pantera, Crowbar, Down и т.н. колко са продали... не ми се спро сега, особено с хора които си мислят чв Metallica са измислили метъла... радвай им се там и не се излагай...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 24 Юли 2008, 2:41

PhilAnselmo написа:
GRIPEN написа:

Малко загрявка :

Металика е една от най-великите групи ,които са се раждали на тази планета!Несмятам,че трябва да се успорва този факт ,просто този стил нямаше да е същия без тази група.На колегата да кажа,че има и много добри попадения след 91 година,просто човек трябва да се интересува от групата.Явно колегата не им е голям фен.
Приятно гледане на концерта на всички,които ще присъстват на това зрелищно музикално събитие на годината в БГ ;)
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Phil » 24 Юли 2008, 2:51

Гледай сега пич, бях супер голям фен на групата...само че... според мен не са направили нищо от 91-ва насам...знам че всички ще са срещу мен, най-малкото защото не са слушали Down и Pantera... и аз ще се кефя на Metallica много, въпроса е че не са това, което бяха

P.S. Весело на всички на концерта и да се разцепим, като за последно :)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 24 Юли 2008, 17:38

сега последно о колкопочват да подгряват,и в колко ще се срещнеме ние да подгреееме :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 24 Юли 2008, 18:09

Хорца фотота ще вкарвате ли?Чух по новините,че щели да проверяват за записващи у-ва....(май ще крия фотото в пуканки :mhihi: )
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Юли 2008, 19:08

ше джобят за камери и фотоапарати :mhihi:
така че си оставаме само с телефоните, не че няма да има хора които са успели да вкарат и други записващи устройства де 8)
Ама казвайте и за кои сектрои са ви билетите
Аз взех за терен правостоящи 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 24 Юли 2008, 19:21

Аз съм в сектор А, блок 11 с още 3 мадами.. да се чудиш как с този чалгаджийски имидж дето вадят са на концерт на Металика. :mhihi:

Взимайте си дъждобрани, че го дават да вали!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 24 Юли 2008, 19:28

търся два билета спешно 0877111421

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата