Ново Х5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Юли 2008, 13:15

Х6 не ми харесва нещо хем дигнат хем отзад прегърбен един такъв :roll: Х5 поне си личи че е 100% жипка и стоиката му е по добра,
от хиксовте ги степенувам така Х5,Х6,Х3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 16 Юли 2008, 16:58

x5
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 16 Юли 2008, 17:21

X6 изглежда доста футуристично. Наподобява ми онея ситроени от Париж-Дакар .. Само заради външния вид бих го предпочел, ако ще и да е по-зле по всички останали параграфи. Прилича на мутирала 3-ка или 6-ца ... абе върха.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 16 Юли 2008, 17:24

Такам... порачахме Х5 3.0sd 286 коня... М-пакет,сив металик Изображение(за сравнение),вътре фул екстра... оказа се че автомобила тъкмо влязъл в България с автовоз и до петък щял да бъде в Бургас. Като ходиме да го зимаме и ще праят оценка на старата петица... мн се бяхме навили :mhihi: :mhihi: за Hamann Edition Race джанти, нооо 4 500 едната 21'' .... отказахме се да даваме 20 000 за джанти, затова искам да ми дадете сайтове откъдето можем да си намерим хубави и качествени обувки за звяра. Благодаря ;)[/img]

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 17:30

Честито братле много е добър ама само един косур има дето не ме кефи. Що дизел бе човек :(
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GeorgiMarinov » 16 Юли 2008, 17:34

Сега ще ти обясня, защото имаме голяма база със селскостопанска техника и цистерна със дизелово гориво ( за комбайни,трактори абе за цялата техника включително и бусовете са дизелови) и излиза по евтино нафтата като е на едро и направо си зареждаме в базата. Пък и разликата вече в дизела и бензина не е много голяма ;) имаме само едно Е39 535i то си е бензинка и затова най-малко го карат наще :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 17:43

Само като прочетох първото изречение до цистерна и ми стана ясно :mhihi:
Еми със здраве да си я карате ;)
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 16 Юли 2008, 17:44

Аве колега намали си малко аватара обаче щото направо немисе събира на екрана :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vladi_the_boss » 16 Юли 2008, 21:25

много искам да видя този двигател колко километра ще издържи с нафта за трактор,освен ако не карате тракторите със ''скъпата нафта'' от ОМВ :shock: :shock: :shock:
иначе честито за джипката

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Юли 2008, 21:29

Nikito_nn написа:Аве колега намали си малко аватара обаче щото направо немисе събира на екрана :mhihi:

то и ти може малко си намалиш пидписа ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар

Мнение от barcode » 16 Юли 2008, 21:41

Дизела за нищо не струва но нали сте зели по-хубавата според мен ;) В Бургас видях Х6 беличка,хубав двигател ама баща ми я подмина като да не казвам ...
bmwpower-bg.net <- моят начин на живот..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 16 Юли 2008, 22:42

на голяма мака си колега :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GeorgiMarinov » 16 Юли 2008, 23:58

Е кво да и има на нафтата ... от лукойл я зимаме ... Х5-цата си вървеше 2 години през проблем с нафтата, имаме и Нисан Патфайндер който също си върви .... незнам. Тоя Стоянчо от БМВ каза че сме големи късметлии, защото карали единствената X5 sd двигател и то точно цвета какъвто искахме, пък и екстрите не се разминават много от очакваните, би трябвало да върви като луда, пък и Митко (ma6inata) ми каза че всички Х6 били купени вече ... карай :) това да е проблема ;) пък и ся тръгнало на Х5 ... няма да разваляме традицията, аз догодина като взема книгата и събера опит със шофирането започвам да мрънкам за М3 :mhihi:

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 17 Юли 2008, 2:50

Първо поздравления за покупката със здраве да си карате SD-то, което смятам,че е един доста добър избор :yes:

j0r33tt0 написа:...Като ходиме да го зимаме и ще праят оценка на старата петица... мн се бяхме навили :mhihi: :mhihi: за Hamann Edition Race джанти, нооо 4 500 едната 21'' .... отказахме се да даваме 20 000 за джанти, затова искам да ми дадете сайтове откъдето можем да си намерим хубави и качествени обувки за звяра. Благодаря ;)[/img]

Hamann са адски красиви, но просто не са за нашите пътища или поне джантата да не е по-голяма от 20 цола... Наскоро карах едно Е70 с 22 цолови джанти на Hamann първо, че трябва да ги пазиш и от най-малката дупка и второ рискуваш да останеш без камани в бъбреците защото возията става ужасно твърда. Просто ти препоръчвам да не си правиш експерименти с по-големи джанти за да не останеш разочарован... Иначе за модели джанти може да разгледаш ///М моделите има доста красиви варианти също така освен тези на Hamann много ми харесва един модел на AC SCHNITZER от, който мисля че имат 20 цола...

Изображение
Изображение

Поздрави и успех в избора ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 17 Юли 2008, 13:40

barcode написа:Дизела за нищо не струва но нали сте зели по-хубавата според мен ;) В Бургас видях Х6 беличка,хубав двигател ама баща ми я подмина като да не казвам ...

Като си нямаш понятие от дизел и джипове що се обаждаш?! Точно тая кола е по-добре да е дизел! Незнам дали въртящ момент ти говори нещо, но погледни и се образовай! Наскоро карах Е60 525д и мога да ти кажа, че мотора е супер, има тяга на която и да е предавка! А 3.0сд има 580 Нютон метра, Е92 М3 има 400 Нм. Сам смятай за какво став въпрос!

ПП. Най-слабия двигател на Х6 е 3.0d 173 kW (235 PS) 520 Nm. Много искам да вида как баща ти ще го подмине с неговата Е46 "като да не ми казваш кво" :winky:
Не знам каква Е46 кара баща ти, но дори и с 330и да е, няма да е ей така. Да не говорим ако Х6 е с янкой от по-силните двигатели.
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата