Smart...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
I.Voykov написа:Че друса друса, но като оставим това колата е уникална за градско каране, точно никога неможете да вкарате всякакви тойоти, мазди и т.н. на място на което влиза смарта. Харчи малко, вътре 2-ма нормални души седят спокойно (влизали сме и 2-ма души с общо тегло 240кг. ама малко се бутаме) по-хубавите имат клима, централно, ел. стъкла, стъклен покрив, абс, esp и т.н. екстри и освен това е много удобнен автоматика с типтроника. Багажника също е прилично голям което е странно но факт.
Важните неща при покупка са да не е над 100к км или ако е то да му е направен основен ремонт защото около 100к здават и моторите и турбините и да се гледа да е с повече екстри (изпълнение пешън се нарича).
П.С. Впечатленията са ми от колата на жена ми която я кара вече над 1.5 година. Ако си от София можем да се видим и да поговорим по надълго за смартовете и да видиш неиния пък ако много ти хареса може и да ти го продам
Много полезно, мерси, колега.
И на мен не ми се видя тясно, пробвах 2 смарта и вътре си е достатъчно широко. Дори като бутна седалката назад докрай, едва стигам педалите.
Казвай цена за твоя и да го отнасям

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
имам лични впечатления-моята половинка имаше такъв- слабото място е скоростната кутия-много внимаваи при покупката- и е истина че при краш тестове е с много по-добри резултати от доста по-солидни автомобили!
консумативите са евтини-маслен филтър-12 лв., горивен става от пежо 306-15 лв. въздушен 22- на фирмата клиин
климатиците добре им работят, вътре е широк/имаики в предвид че карам голяма кола и се шашнах от простора вътре/- и доста върви в градски условия за 600-те си кубика
дано съм ти бил полезен
консумативите са евтини-маслен филтър-12 лв., горивен става от пежо 306-15 лв. въздушен 22- на фирмата клиин

климатиците добре им работят, вътре е широк/имаики в предвид че карам голяма кола и се шашнах от простора вътре/- и доста върви в градски условия за 600-те си кубика
дано съм ти бил полезен

- HuKoTuH40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: форд мондео мк2
- Мечтае да кара: е30 М3/е38 750iL
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
И аз съм с положително мнение за Смарт-а
Карах известно време - 2месеца в София и това с паркиране е много забавно и удобно. Колата се движи прилично и хич не е тясно вътре. Единсвеното, което мен много ме дразни е интериора, но за толкова място - това. Разхода няма да коментирам
. Нищо не съм сменял и ремонтирал за тези два месеца.
в момента за 6-7к лв може да се намери много прили4ен смарт, няма да е Брабус де
Аз също съм се замислил да си купя такваз табуретка за столицата

Карах известно време - 2месеца в София и това с паркиране е много забавно и удобно. Колата се движи прилично и хич не е тясно вътре. Единсвеното, което мен много ме дразни е интериора, но за толкова място - това. Разхода няма да коментирам

в момента за 6-7к лв може да се намери много прили4ен смарт, няма да е Брабус де

Аз също съм се замислил да си купя такваз табуретка за столицата

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Колега имам Смарт от 2 години ! Колата е много готина, голяма осичка е 600 кубика, 54 коня с турбина и 3 цилиндера ! Не е създавала проблеми до сега с исключение на един датчик за ESP-то, но има един пич в Люлин, който е много добър, прави почти всичко по тези коли, има си връзка в Германия и ако трябва някаква част я доставят за около седмица, не взима бесни суми, много коректен !Та в този ред на мисли няма да имаш проблем с подръжката !
За това за което мислиш да я вземаш е перфектна !
За това за което мислиш да я вземаш е перфектна !

::: vankata™ :::
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Смарт-а е голем палавник и скоро и тук ще се напълни с такива колЕнца,както в Италия,щото с тоя бензин в БГ и парко-места е чудо!Супер са,само скоростите им са зле до колкото съм чувал....! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Пешо написа:колега, копи-пейстни темата с лайната от бенц форума че ми е заключено там
Писах там, не го харесват Смарта. Разубеждават ме да го купувам.
Може би има нещо вярно в цялата работа ама като ми е влязъл в главата...
titto, колега що да не се напълни:) Я си представи колко място ще се освободи в центъра ако всеки седне в такъв клас кола. За какво да се движиш с кола 2 тона като си сам.
Едно заразно клипче:)
http://www.youtube.com/watch?v=wi_CgGGD ... re=related
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3