Къде е ВСУ ? в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 10 Юли 2008, 23:23

Надали някой от тук познава района по-добре от мен, така че помни: (За да си спестя писане, ще ползвам цитат)
err0r написа:Ако ли не - от гарата хващаш рейс 77 (това е първата спирка) към Красна поляна. Като се качиш, питаш шофьора коя спирка е "Вагон ресторант" и на нея слизаш. Като слезеш на "Вагона", ще видиш един булевард с трамвайни релси - това е бул. Стамболийски. Тръгваш на запад (ще ти се падне наляво) до края на булеварда - 600м. (или хващаш трамвая за 2 спирки - питаш за последната спирка на трамвай №10) Там има колело на трамваи и рейсове. Качваш се на кой да е рейс и питаш шофьора - на коя спирка е ВСУ и си готов.
Само внимавай от "Вагона" до ВСУ-то, че от колелото на трамваите навлизаш във Факултета - циганската махала. (Няма да мърдаш от колелото, нагоре нямаш работа... през деня са кротки, ама...)

Докато чакаш шофьора да ти каже, ще ти го опиша:
Като тръгнеш от последната (първата спирка) на рейса (примерно № 56) имаш един десен завой и само направо. Минава се един прелез (по средата на циганската махала), след него пътя криволичи и се изказва. Като започне да се спуска, има един лек десен, лек ляв завой и от ляво ще видиш ВТУ (Изглежда точно като казарма, има си голям надпис над портата). Точно срещу него е спирката на рейса. Ако искаш пиши ми ЛС като ти наближи изпита, ще те взема от Вагон-ресторанта (където трябва да слезеш от рейс № 77) и ще те метна до горе.
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 10 Юли 2008, 23:25

EcLipSeR написа:...
:shock: май ще си замъкна малко преспособления .. от Бургас ,че както ми говорите стаа въпрос за бая сериозен квартал :) не е кат нашия конлук явно. :mhihi:

Надали е като вашия конлук, ама ако искаш мога да те разведа да видиш - няма друг такъв квартал (може само пловдивския Столипиново може леко да се конкурира)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 11 Юли 2008, 0:26

Мерси колеги мисля,да не ви ангажирам,тъй като съм сигурен ,че имате и други работи за вършене,Vlados мерси колега ,все пак ако реша нещо ще ти драсна едно ЛС никога не е излишна малка помощ :D само ми кажете една доло горе свясна таксиметрова компания,която да не е секунда лефче :mhihi: за да знам какво такси да си хвана :)

Потребител
Аватар

Мнение от Krumeca » 11 Юли 2008, 0:50

"За едно евро" са читави, недостатък е размера на колите им ;) "С-експрес" също е добър вариант. Много внимавай с таксита, на които емблемата им е голямо ОК. Истинските са "ОК Супертранс", но има десетки имитации от сорта на "ОК Супершанс", "ОК Софтранс" и тн. Успех с изпита!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 11 Юли 2008, 1:01

Vlados написа:
EcLipSeR написа:...
:shock: май ще си замъкна малко преспособления .. от Бургас ,че както ми говорите стаа въпрос за бая сериозен квартал :) не е кат нашия конлук явно. :mhihi:

Надали е като вашия конлук, ама ако искаш мога да те разведа да видиш - няма друг такъв квартал (може само пловдивския Столипиново може леко да се конкурира)

Конкуренцията ,какво ли не прави :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Предишна

Назад към Извън Темата