моята бъдеща кола :)
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми за мене прилична цена е 70-80 бона евра!! да ти предложиме неква такава!?!?!?
пак ти обясняваме всички ,че за да ти предложат нещо изпитано е важно да кажеш до каква цена!!!!!
пак ти обясняваме всички ,че за да ти предложат нещо изпитано е важно да кажеш до каква цена!!!!!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
presinka написа:Повтарям- малка, маневрена, на прилична цена, 8-9 годишна максимум.
7-8000 лв.
забрави за тия пари да вземеш БМВ на 8-9 години (освен ако собственика му не е от Челопечене и да живее в близост до голямата заря)

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
каката че ви вкара в пътя...!!! ааа...!!немало..!!!я веднага да се намери едно...!!мноо сте гостоприемни начи...!! аз като додох у форума ми подарихте 5тичка са -немало...!!!
павлине ,земи продай парфумите и купи на момичето кола ,бе!!!
павлине ,земи продай парфумите и купи на момичето кола ,бе!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
А от нея банана
Колежке, съвет от мен (понеже обещах на един човек тука да няма проблеми с писането ми
) първо уточни колко пари имаш, и ни казваш, разполагам с еди колко си. Тогава някой ще те насочи.
А не "искам да е малка и розава"
Не 318 няма да ти е тромава особено ис

Колежке, съвет от мен (понеже обещах на един човек тука да няма проблеми с писането ми

А не "искам да е малка и розава"

Не 318 няма да ти е тромава особено ис

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
SKISA написа:McClane написа:Пусни някоя твоя снимка и можем да минем на вариант подарък
кьорав ли си бе!!???има сайт!!
Уупс,кой да гледа

По темата,един колега от Варна преди време продаваше един Купър във форума,при това изгодно го даваше.
А за теб може и някоя примоция да направи

Тцтц, да не видите мома.
Имай предвид, че бмв не е от икономичните коли + това е със задно, през зимата ще имаш приключения.
За тия пари можеш да си вземеш приличен голф 4, който е маневрен и няма скъпа подръжка, но ако толкова държиш на bmw е36 318 e твойта кола.

Имай предвид, че бмв не е от икономичните коли + това е със задно, през зимата ще имаш приключения.

За тия пари можеш да си вземеш приличен голф 4, който е маневрен и няма скъпа подръжка, но ако толкова държиш на bmw е36 318 e твойта кола.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
65 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5