Хайка за БМВ-та?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 09 Юли 2008, 21:22

///peter написа:За това ли взе алдито :mhihi: :mhihi:

мхм
аз си го имам от бая време ма беше запустяло :mhihi:

ония са ми записсали номера и сиг. дет ме видят ще ме дерът :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 09 Юли 2008, 22:53

///peter написа:За това ли взе алдито :mhihi: :mhihi:
По темата, аз днеска спокойно си минах пред едни катаджии :D :D

И аз така .. имаше куки в Младост 4 преди Бизнес парка, имаше и на бул. Св. Климент Охридски след ОМВ-то, също така и на завоя на Андрей Ляпчев и Охридски, където минава 88 ... минах покрай тях без проблеми :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Юли 2008, 23:03

те завиждат затва така :mhihi: спират поне да се порадват малко :mhihi:
It`s party time !

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 09 Юли 2008, 23:57

На мен ми писаха акт за включени фарове за магла при положение, че докато карах с 50 ме изпревариха 4 коли поне каращи доста бързо не ги спряха тях за скорост.. спряха мене за фарове за магла.. и докато ми писаха акта минаха още поне 10 коли с над 70.
Е па кво да правиш ;-]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 10 Юли 2008, 0:11

с Е36 почти не ме закачат,обаче с Е30-ката не ме оставят да дишам много ама много рядко ме пропускат не смея една бира да изпия

Потребител
Аватар

Мнение от БАНСИНГ » 10 Юли 2008, 0:21

да вметна че имам наблюдения че и цветът е от значение :shock:
особено ако ти е черно бмв-то задължитено си спрян :mhihi: по светлите цветове рулират :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 10 Юли 2008, 0:23

аз за тва си взех мергел :mhihi:..вчера ме спряха за минаване на червено и без колан и докат извадя талона ме пуснаха,дори и не почерпих :mhihi:...само "Успех колега" получих кат отговор :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 10 Юли 2008, 1:48

днес аз също си карам баварката и гледам патрулка със пациент иии си минавам покраи тях ония ме изяде с поглед ебаси се едно не е виждал черно Е36... :mhihi: :mhihi: :mhihi: май наистина обичат бмв ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 10 Юли 2008, 1:53

Юзър написа:аз за тва си взех мергел :mhihi:..вчера ме спряха за минаване на червено и без колан и докат извадя талона ме пуснаха,дори и не почерпих :mhihi:...само "Успех колега" получих кат отговор :mhihi:

Ахам а на мен 2 пъти ме спира същата кука(плешив но си е почти нула номер) по едно и също(около 00:00-01:00ч.) време на същото място(широка,главна и права улица на центъра) и същите дни на различни дати(петък 27 юни и петък 4юли)!За двата пъти ме спира само заради халогенните и ми каза че следнащия път акт(аз му казах дУбре)!Чакам да дойде петък 11 юли и се моля да е същия пак... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щото първия път културно ми оглежда колата и ми иска документите после се оглежда за ГО на стъклото и ме пита защо карам с влючени халогенни а аз му викам забранено ли ми е,а той веднага ми дава документите и викка да си заминавам,а втория път аз си карам с двайсет км/ч и си пафкам през стъклото и като гледам оп стоп палката и какво да види същия...и направо ми вика какво ти казах предния път,а аз му викам ко да напрая бе :mhihi: пари ли ще искаш...той вика не следващия път пиша акт а моят отговор беше дУбре :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 10 Юли 2008, 9:14

А, харесват си ни, спор няма.....как види колоната с коли, и ще ми се хвърли на капака като види БМВ-то....отдалече си личи с каква нагласа тръгват :)ама като види жена, пък и аз за 10 лв ще се обеся на колана, само му се усмихвам и продължавам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 10 Юли 2008, 10:28

снощи и на мен ми се случи доста глупава история. в 1 и 30 някъде през нощта карам приятелката си към тях и свивам по хан крум между васил левски и попа, като се има впредвид че бях паркирал между хотел даунтаун и юзит колорз и видите ли, не съм минал и 20 метра и в тази мръсна, неосветена забутана пресечка както си карам по не бавно и гледам неква кола ми светна с фаровете на 2 пъти и на втория пусна и синиа буркан и усетих че трябва да спра. спрях на уличката а тя е точно еднопосочна за 1 кола. и излиза полицая и вика документи и т.н, и го изчаках то не гледа под капака предния :shock: и отзад багажника и усетих че с неохота ме пусна та и аз снощи ме наведе мисълта че има нещо ама после забравих да вида форума. а двама как се беха чукнали на моста на влубените там от българия като се завива надиасно за сити центра..мани мани

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 10 Юли 2008, 11:15

Снощи за 500метра , на два пъти ме сприраха. Имаха няква акция и то във Варна. Едния път на ОМВ-мир влезнах без газ в завоя и след мене от бензиностанцията буркани. Проверка за документи само . Тоя беше СПООРаджия . Качвам се аз и точно на авангарда да прая десен завои и аиде пак сирените зад мене. Бахти акцията

Извод: Като караш черна е36 с 17 цолови джанти с отворени джамове - значи си дилър.
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Юли 2008, 11:28

Аз заради това вечер си карам шкодичката :mhihi: ....макар че и с нея ме спират - щот е комбинизон...снощи празнувахме РД на жената на колегата Titto и на връщане много ми се спеше и ме спряха на петте киошета....аз понеже си се прозявам та ме почнаха с проверки за алкохол...отвори багажника и прочие.
М/у в момента тече акция на черноморието за алкохол и корупция.....пуснали са цивилни ченгета които преди да седнат зад волана пият по 1- 2 питиета /до 0.9 промила/ и като ги спрат за проверка пробват да дават рушвет......ако някой вземе пари директно го заключват.....куките го знаят това и ако покаже до 0.9 промила са непреклонни....по-скоро биха взели пари ако покаже над 1.2 отколкото до 0.9........
Използвам момента да призова колегите....НЕ КАРАЙТЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 10 Юли 2008, 12:20

"хулиганите на пътищата" сме не забравяйте :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 11 Юли 2008, 0:08

За ден и половина ме спряха 4 пъти... и колко са тъпи куките.. няма да се хванат че карам на дълги в града, ми почват да разглеждат гражданската че била перфорирана на криво.., какво им става на тия незнам!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата