Пореден инцидент в София - сблъсък на бмв и линейка ...
Модератор: Общи модератори
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
БМВ-то беше Е46.... Май доста бързо се е движел, наистина.
А видяхте ли следващата новина, с Пасата? Тази кола не приличаше на нищо

А видяхте ли следващата новина, с Пасата? Тази кола не приличаше на нищо

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
прочетете коментарите отдолу...!!!
който кара бмв е идиот и мутра и не знам си кво...!!
ебати мнението имат за нас тия хора....!!!
се едно само бмв-та се удрят!!
има си следствие -ще си установят кой е крив...!! още се търкалят тасовете от колите и вече го осъдили!!!!
скапана работа!!доли и да е виновен - може наистина да не е чул и видял линейката и да я е треснал или тя него...!! може да се случи...!! едва ли всеки кат оминава на зелено намалява и се оглежда на кръстовището...!!!!
има си следствие -ще си установят кой е крив...!! още се търкалят тасовете от колите и вече го осъдили!!!!

скапана работа!!доли и да е виновен - може наистина да не е чул и видял линейката и да я е треснал или тя него...!! може да се случи...!! едва ли всеки кат оминава на зелено намалява и се оглежда на кръстовището...!!!!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
ACCELERATOR написа:БМВ-то беше Е46.... Май доста бързо се е движел, наистина.
А видяхте ли следващата новина, с Пасата? Тази кола не приличаше на нищо![]()
![]()
![]()
Ебаси,тези с Пасатора направо са се размазали! Жалко за всички!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Колеги това, че е с бмв не значи да го оправдаваме или обратното. Обаче твърде вероятно е той да си е виновен дори и да е минал на зелено линейката е със специален режим и трябва да се пропусне. И ако е карал с нормална скорост дори да не я е видял със скорост от 40-50км едвали е щяло да се стигне до фаталния край. Но това вече няма никакво значение дано поне другите пострадали да се оправят.
- Гост
-
SKISA написа:прочетете коментарите отдолу...!!!
има си следствие -ще си установят кой е крив...!! още се търкалят тасовете от колите и вече го осъдили!!!!![]()
Чиста завист и злоба...
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
vAiO написа:в US и предполагам в други страни, като има линейка или полиция с пуснат буркан, колите не просто я пропускат да мине, а отбиват встрани и спират, това да даваш газ до ламарината и да караш отпред е голяма простотия
Абе колега като не знаеш мълчи,ситуацията беше такава,че неможеше да отбия(знам че така се прави) ама пътя тесен как да отбия да се кача върху мантинелата ли,а тея от насрещното си карат не им дреме(па то това си се води магистрала) акоси бях карал като първия човек щях да бавя линеиката

А много ме ядоса с тоя тъп коментар.

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Kambe написа:е*а сички ни обвиняват че сме с БМВ-та... ебати тъпите хора братче.... незнам завист ли е какво е
Завист,злоба....

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Да, прав си, ама пилота на линейката май беше пил, а? А върху Росен пък май се стовари светофарен стълб, ъ?

поредният шибан дебил който си мисли че светът се върти около него уби поредния човек.
всички дето казвате че линейка с сирена и мигачки е виновна - на дрога ли сте или просто сте тъпи?
всички дето казвате че линейка с сирена и мигачки е виновна - на дрога ли сте или просто сте тъпи?
имах бмв, но си купих мерцедес преди доста време... предадох ви!!!
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
И аз съм свидетел как не само линейка , а и полиция като не им са чака на светофар или задръстване си пуксат сирените и трагват без да им пука..
Никой не защитавам и нямам никаква информация за случилото се,просто коментирам -жалко за хората!.Аз се чудя как на този в бмв-то нищо му няма все пак се блъска в доста по голям от него автомобил,но все пак това е марката автомобили другите са имитация, както казваше един колега.
А това което пишат за тези който карат бмв-та , мутри идоти на който уш всичко им е позволено ми се струва ,че просто набиват комплекси от завист!
Никой не защитавам и нямам никаква информация за случилото се,просто коментирам -жалко за хората!.Аз се чудя как на този в бмв-то нищо му няма все пак се блъска в доста по голям от него автомобил,но все пак това е марката автомобили другите са имитация, както казваше един колега.
А това което пишат за тези който карат бмв-та , мутри идоти на който уш всичко им е позволено ми се струва ,че просто набиват комплекси от завист!