Съвет относно екскурзия до Турция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vAiO » 07 Юли 2008, 12:56

аз бях през март на червено море, беше люта зима, 30-35 градуса :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 07 Юли 2008, 16:31

Вчера се върнах от Мармарис. Едно ви казвам - Слънчев брег - пасти да яде. Курорта е супер, да не говорим че all-inclusive пакетите са супер евтини. И не бяха кои знае какви жеги - спасението е в безплатната бира на плажа :mhihi: :mhihi:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 07 Юли 2008, 17:34

http://www.journey.bg/offers/offer.php?offer=37982 това е потърси клум мега сараи в гугалето :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 07 Юли 2008, 23:13

SKISA написа:...

Ми то и аз в Кемер ама явно наистина има значение в коя част.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 08 Юли 2008, 21:26

Юни бяхме с лудотоджиесемче за седмица в Мармарис, хотел Гранд Паша. Бяхме единствените после, които не се оплаквахме от нищо - просто се разцепихме... и качихме по 4-5кг за една седмица :mhihi:
Както писаха по-нагоре - от хотел до хотел има огромна разлика, така че избирай внимателно!

Ето ти няколко снимки да добиеш представа, правени от мен там. Черпя всички с последната снимка :mhihi:

Изображение ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 08 Юли 2008, 21:35

BMX написа:Юни бяхме с лудотоджиесемче за седмица в Мармарис, хотел Гранд Паша. Бяхме единствените после, които не се оплаквахме от нищо - просто се разцепихме... и качихме по 4-5кг за една седмица :mhihi:
Както писаха по-нагоре - от хотел до хотел има огромна разлика, така че избирай внимателно!

Ето ти няколко снимки да добиеш представа, правени от мен там. Черпя всички с последната снимка :mhihi:

Изображение ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Колко кихнахте... информативно, така..? :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 08 Юли 2008, 21:50

По 370 евро на човек, вкл. летищните такси... Това е с 15% отстъпка, която ползвахме ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 08 Юли 2008, 22:57

аз съм бил два пъти в Турция и ПОВЕЧЕ ЗА НИЩО на света - ама за НИЩО на света няма да стъпя там! първо жегите са кошмарни! особено през летните месеци- това 50 градуса на сянка за нищо го нямат! имайте предвид че в официалните прогнози лъжат за да не отблъскват туристи- вземете си термометър и ще видите за какво иде реч! ако си жена обаче нещата стават други- мои приятелки ходят там самички, щото турците са невероятни свалячи...абе секс туризъм за женки- това е (к)урция.....иначе при мен какво беше- хотела по снимките супер- отиваме и се оказва, че стаята ми е горе на тавана. стените са буквално два пръста дебели и се напичат като урна. дограмата не може с пръст да я пипнеш.....кухнята може да накара и най-коравия стомах да се преобърне. басейна е по-скоро шадраван. мяста за всички няма, шезлонга е лукс! между теб и прашния булевард има само един жив плет, който не спира нито прах нито шум....отврат! това в мармарис. бил съм и в бодрум- картинката е не по-различна.....

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Юли 2008, 23:01

не си уцелил правилното място...!!жалко!! аз съм адски претенциозен на почивка и искам като съм бъхтал цела година да немам никакви ядове на почивката и трябва да ти кажа,че единственото място,където ми се е случвало това е турция...!!нямам думи да опиша колко ми беше гот сичките пъти като ходих.

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 08 Юли 2008, 23:04

...пробвал ли си някой четири звезден хотел на ултра all-inclusive на Албена? например Калиакра?

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Юли 2008, 23:12

не съм...!!ма и не мисля!!
има доста неща,които ми харесват в турция ,но ще ти изброя няколко:
-нямам нужда от пари в джоба! просто се размазвам и сичко съм си го платил предварително...!няма такъв кеф да не мислиш /зех ли си портфейла,колко струва и прочее ежедневности...!
-всичко стои там ,където съм го оставил...!!независимо колко струва!фотоапарат,телефон,лаптоп,кърпа...!!всичко си стои и ме чака без да го мисля/дали па не го забраих-бегай до масата...!!
-обслужващият персонал явно монтира некви предаватели първата нощ в главите на туристите и знае какво искам още докато съм си го помислил!няма кисели физиономии от типа " е тоа па са за кво поръчва пак и дали ше даде бакшиш"!!! просто са родени да правят туризъм и с кеф да си остави човек парите...!!
-всички -от ченгето до готвача и продавача се грижат да останеш доволен ,а не задължително да вържат бюджета за зимата....!!
-можеш д ане си видиш детето цел ден и знаеш ,че няма страшно-има кой да го занимава и да се грижи за него без да се изнервя...!!
- и не на последно място - не е нужно като дойде некое измирско величие до твойта маса да се изнасяш ,щото мое да реши ,че го гледаш лошо и да требва ад се разпрааш с некви гавази... или к**ва му да си излее чашата в саксията до тебе ,щото и се пишка...!! явно мутрите им почиват некъде в диарбекир или не знам ,ма ги нема по курортите...!!
тва е!

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 09 Юли 2008, 8:28

....-а-а-а-а! все едно чета описанието на Албена! ама по-добре не ходете там, че ще вдигнат цените! ходете в Курция или Гърция...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 09 Юли 2008, 9:16

SKISA написа:не съм...!!ма и не мисля!!
има доста неща,които ми харесват в турция ,но ще ти изброя няколко:
-нямам нужда от пари в джоба! просто се размазвам и сичко съм си го платил предварително...!няма такъв кеф да не мислиш /зех ли си портфейла,колко струва и прочее ежедневности...!
-всичко стои там ,където съм го оставил...!!независимо колко струва!фотоапарат,телефон,лаптоп,кърпа...!!всичко си стои и ме чака без да го мисля/дали па не го забраих-бегай до масата...!!
-обслужващият персонал явно монтира некви предаватели първата нощ в главите на туристите и знае какво искам още докато съм си го помислил!няма кисели физиономии от типа " е тоа па са за кво поръчва пак и дали ше даде бакшиш"!!! просто са родени да правят туризъм и с кеф да си остави човек парите...!!
-всички -от ченгето до готвача и продавача се грижат да останеш доволен ,а не задължително да вържат бюджета за зимата....!!
-можеш д ане си видиш детето цел ден и знаеш ,че няма страшно-има кой да го занимава и да се грижи за него без да се изнервя...!!
- и не на последно място - не е нужно като дойде некое измирско величие до твойта маса да се изнасяш ,щото мое да реши ,че го гледаш лошо и да требва ад се разпрааш с некви гавази... или к**ва му да си излее чашата в саксията до тебе ,щото и се пишка...!! явно мутрите им почиват некъде в диарбекир или не знам ,ма ги нема по курортите...!!
тва е!

Много точно описано :yes: . Аз тази година за първи път ходих и съм много доволен. Досега в България не съм попадал на такова обслужване

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Юли 2008, 16:51

Това, което казва Скиса е вярно. И аз като бях в Мармарис по същия начин...хотела беше на 15 км. от града / бяхме с кола / и когато си поискаме си ходиме до центъра насам-натам...принципно е хубаво и парите, които даваш си заслужават, защото и да ги дадеш тука ще се изръсиш отделно с двойно повече :help:

П.С И по случай първото ми ходене в Турция една история да разкажа. Понеже пътувахме с нашите с кола.. / бтв е39 дизел/ такам...и вече сме в Турция гониме ферибота и нашея карат като луд...и на улицата изкача 1 кучи....и бамммм право в колата....вече сме в Измир и по едно време се чува едно "бам" и колата не може да вдигне повече от 50км/ч и еваш еваш се занесохме нали до Мармарис, но...после за Б-я няма как така да се пътува толкова много....и по сервизната книжка гледаме къде има сервиз на БМВ най-близко...и някъв град...нит го знаем, нит нищо...и отиваме ние там...обяснявам криво-ляво кво що....и се оказва, че турбото спукано, радиатора разместен или май беше счупен....абе ужас...че даже и бронята я нямаше :mhihi: и хората оправиха най-важното нали...колкото да се прибереме обратно...та после ни миха колата....отделно докато чакаме чайове...майове...нз си кво...абе за обслужване са супер:))))

Предишна

Назад към Извън Темата