Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: Политическа.

Мнение от empar » 28 Сеп 2022, 10:25

Don_Diego написа:
Top Gun Maverick написа:То и при много от нас. Лошото е, че така просто гласът ти се разпределя между процентите, които ще изберат другите граждани.

Не е точно така - при нашата избирателна система е по-добре да отидеш и да гласуваш с "не подкрепям никого" или да пуснеш невалидна бюлетина отколкото изобщо да не гласуваш :bchug:
Когато не гласуваш индиректно вотът ти се разпределя между останалите

Уви, с тия електронни гласуванки ми съсипаха дългогодишната традиция да гласувам за Костенурките Нинджа, които си добавях в бюлетината отдолу.
Съсипаха я тая държава. :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 28 Сеп 2022, 11:37

Don_Diego написа:
Top Gun Maverick написа:То и при много от нас. Лошото е, че така просто гласът ти се разпределя между процентите, които ще изберат другите граждани.

Не е точно така - при нашата избирателна система е по-добре да отидеш и да гласуваш с "не подкрепям никого" или да пуснеш невалидна бюлетина отколкото изобщо да не гласуваш :bchug:
Когато не гласуваш индиректно вотът ти се разпределя между останалите

Не е вярно това. На всички преминали партии 4%, им се преизчислява резултатът към 100% и се разпределят 240 места. "Не подкрепям никого" щеше да има тежест, ако оставаха незаети места в парламента. Но такива няма. Даже се вкарва повече тежест на преминалите границата от 4%.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 28 Сеп 2022, 12:07

Излиза, че е все едно, дали няма да се гласува или ще се пусне бюлетина с отметка 'Не подкрепям никого!' !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2022, 12:54

То общо взето винаги е излизало, че кардинално изборите нищо не променят, но да се поддържа театъра, а ние да има за какво да говорим относно политика стават. Обикновеният човек си е прецакан по рождение. После ако не станеш гъзоблизец все ще си далеч от политиката, а другия вариант е да направиш бол пари за да станат политиците гъзоблизци на теб.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 28 Сеп 2022, 18:55

:mhihi: Голем цирк в момента по босфор тв - двата проекта на американското посолство се скараха и едните си тръгнаха. Мъка та мъкаааа... :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2022, 19:08

Г-н Петков, ние държим на спазването на правилата, вие не ги спазвате в момента, как да ви вярваме, че ще ги спазвате след като ви изберат... :mhihi: сега го пуснах, ами никак ще ги спазват, както досега през тия месеци. Обявеният депутат от ПП не се явил както е казал и се появил Петков. Който на всичко отгоре не дава на Томиславчо да се изкаже. :mhihi: Държи се като някакво първеню точно. Само си върнете в началото дебата да слушате цирк. :mhihi: Не се изненадвам, че напусна, то Петков не му даде да се изкаже въпреки, че онзи се молеше да го остави да го направи. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Сеп 2022, 19:21

Смех пълен!Ама за съжаление всичко се пише на нашия гъз :cry:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 28 Сеп 2022, 20:30

Ами да, на нашия гъз е. Славабогу имаме бая корави гъзове... Попринцип сами сме си виновни, не ни е виновен някой друг! Киро Харварда кой го избра, а Бойко? Киро Харварда откъде дойде изобщо и имаше ли нещо общо с България... Асен Василев казал ли е нещо смислено, за да е първия избор на гласоподавателя!? Направиха ли нещо от нещата, които са обещали ПП, че пак са първи избор на българина...
Българинът се интерсува от политика една седмица преди изборите, ако изобщо има намерение да гласува, кой му е виновен!? Гледам, че Демократична България са полулярни, ами представителят им каза в Панорама, че първата им цел била "Депутинизацията на България"! Това е тъпо и несериозно... ние нямаме "путинизация" в България, нито агенти на Кремъл и т.н... това са плоските пропаганди на ПП и ДБ!
Другия "патриот" Костадинов се "опитвал да не ни вкара във Война!!!!!!"...
Ние нямаме реални политически партии насочени към определени цели, това е грозната истина! Всичката им пропаганда е русофоби vs. русофили! Може би не е и нужна по-силна политическа идеология ако на това се връзваме...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Сеп 2022, 20:37

Излезе, че Киро излъгал нарочно за да не дойде другия, а той. Онзи другият е участвал в друга телевизия пас преди това и няма личен проблем така да се каже като луга Киро в студиото. :mhihi: Булгаристан тв не знам откъде разбраха в края на дебата, но Киро предлагал на друг лидер така да направят и да се появят ненадейно те вместо посочените си представители. :mhihi: Много бързо научиха бг схемите ей. :mhihi:

Иначе интересен дебат стана през малкото време в което не се караха и най-смислено от него говореше този с червената вратовръзка, предполагам беше на БСП представителя. :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 28 Сеп 2022, 22:09

ildivvy написа:Излиза, че е все едно, дали няма да се гласува или ще се пусне бюлетина с отметка 'Не подкрепям никого!' !

Ами простата математика е такава. Извода е че ако ще правите "не подкрепям никого" или "не валидна", просто си стойте вкъщи, само си губите времето.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Сеп 2022, 22:16

На мен ми е интересно как в устите на всички ви е Киро?Той управлява 7месеца!А тъпата мутра която 11години закопаваше България никой не я споменава :shock: Може ли толкова да сте манипулирани и късопаметни?!? Сега ще се върне на бял кон след изборите и всички ще сте хепи...
И кво от това че Киро се е явил вместо някъв друг на дебата?Дебата наистина трябваше да е м/у лидерите на партийте.А герб като са толкова отворени и тънкоубидни защо се явиха 2ма на дебата?Това честно ли беше спрямо другите участници?

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 28 Сеп 2022, 22:22

"Трън" в очите е защото с дойде с големите заявки, промени, чистки и тн и нищо от това не се случи, а имаше цялата власт...
Вторачи се в нещо, което макар и опорочено преди него продължава да е все така зле и след неговата намеса (според доклада на европейската комисия за Капитан Андреево), за всичките му лъжи не мисля, че има нужда да говорим...

Аз не съм против него, но съм разочарован от него. Гласувах за тях на предните избори с идеята да хванат мнозинство и да извадят всички кирливи ризи на ББ и сие...да изкараха нещо? Да оправиха нещо? Старата песен на нов глас подкараха
Изображение

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Сеп 2022, 5:55

Мда, което е най-тъпото, дори снощи той не отговори нито веднъж, ама нито веднъж на въпроса защо дойде той и планирано ли беше това. Вместо това в 80%-та от думите му присъстваше "г-н Борисов и герб". :mhihi: Аз друго не запомних, макар да си признавам, че не слушах всичко. А, да, спомена и нещо за тръбопровода, че някой си го бил опорочил. :shock: Аз ли бях на власт колко месеца там казахте и преди това в служебното? Въобще тая мантра пък с вижте онези преди нас сме я слушали 30 години. :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Сеп 2022, 7:01

Пак се почна с обобщаването, слагането под общ знаменател и изказването на мнения тип 'крайна инстанция' от доста колеги... Няма да се научим и това си е :banghead: !
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Сеп 2022, 8:54

Don_Diego написа:"Трън" в очите е защото с дойде с големите заявки, промени, чистки и тн и нищо от това не се случи, а имаше цялата власт...

Баси, аз си мислех, че имаше 60-70 депутата, той пък се оказа, че имал 121++ :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата