Киномания
Модератор: Общи модератори
- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
Re: Киномания
Din написа:Смразяващ !!!
Гледах го преди години ....и още не мога да са наканя да го пусна пак .....
Действителен случай
хаха ако се поразровиш малко в нета да попрочетеш ще разбереш, че не е по действителен случай в действителност

- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
Всъщност най елементарното проверявам си филмите в imdb преди да ги гледам и там си го пише за The Fourth Kind : An interview between Dr. Abigail Emily Tyler and Olatunde Osunsanmi (the director) kicks off the movie. (NOTE- The film is indeed fake, so everything that is in this synposis is NOT based on true events).Така че не се шашкайте и спете спокойно
последния филм, който гледах беше "Now you see me" не е лош 

За да убия 3 часа отидох на кино- определено филмчето е приятно за гледане. Не че блести с нещо кой знае какво, но си заслужава 2-та часа време.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
http://www.zamunda.net/details.php?id=374663&hit=1
The Lone Ranger / Самотният рейнджър
Добро филмче с Джони Деп, персонажите и актьорската игра са в стил карибски пирати. Хареса ми!
The Lone Ranger / Самотният рейнджър
Добро филмче с Джони Деп, персонажите и актьорската игра са в стил карибски пирати. Хареса ми!

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
SvetlyoSvetlyo написа:Elysium http://www.youtube.com/watch?v=QILNSgou5BY
Toлкова тъпо и предъвкани филмище не бях гледал скоро

По темата. Наскоро гледах:
White House Down - става за един път, не е лошо филмето. Лично аз го гледах заради Джейми Фокс. Не бих платил билет да го гледам или да си купя DVD-то му

Curse of Chucky - боза, пълна шитня. Язък ми за изхабения bandwidth

Pacific Rim - aбе хареса ми да го ева. Учудващо за мен ефектите са на ниво и много реалистични. Ако бях дал пари за билет нямаше да съжалявам

Think like a man - от 2012-а. Става за един път и убиване на време.
Precious - oт 2009-а. Много го хвалеха, много награди бил събрал пък и кака Марая Кери участвала и спечелила награди, а у. Е...шитня. По принцип харесвам филмите с негра, ма този е такава боза, че няма накъде повече

The Heat - ми не ми хареса. Баба Сандра е прекалила с операциите нещо и изглежда на извънземно. А таа дебелата свиня не разбирам просто кво ѝ харесват толко, че почнаха да правят толкова филми с нея в главната роля. Нито може да играе, нито нищо

Run - шитня, шитня, шитня и пак шитня

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Pacific Rim-Забавен филм,нали,все пак се абстрахираме от малоумщината на идеята да се строи стена и поне да не се сложи върху стената някой от онези оръжия дето си служиха големите...чудеса с хората вътре,както и че ги носеха хеликоптери,а като видях как налагаше едно от чудовищата с някакъв кораб се замислих и за теглото на самите роботи,което си е невъзможно да се носи от хеликоптери,както и където да отидеха по море,водата им беше до колената ,освен в последният момент ,когато трябваха да се гмуркат на дълбоко...
Уникалното във този филм беше как сцепиха елементарните закони на физиката само с една дума,значи робота пада от 15000 метра височина,нали пада с голяма скорост и главният герой успя да каже преди да паднат-''ДРЪЖ СЕ"...За кое бе пич,за кое да се държи като падне долу
Иначе забавен филм,гледа се,чудя се що не извадиха меча в самото начало да ги порят както се изказва ония титаничен плейбой-Митьо пищова
Уникалното във този филм беше как сцепиха елементарните закони на физиката само с една дума,значи робота пада от 15000 метра височина,нали пада с голяма скорост и главният герой успя да каже преди да паднат-''ДРЪЖ СЕ"...За кое бе пич,за кое да се държи като падне долу

Иначе забавен филм,гледа се,чудя се що не извадиха меча в самото начало да ги порят както се изказва ония титаничен плейбой-Митьо пищова
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Е.Димитров написа:Pacific Rim-Забавен филм,нали,все пак се абстрахираме от малоумщината на идеята да се строи стена и поне да не се сложи върху стената някой от онези оръжия дето си служиха големите...чудеса с хората вътре,както и че ги носеха хеликоптери,а като видях как налагаше едно от чудовищата с някакъв кораб се замислих и за теглото на самите роботи,което си е невъзможно да се носи от хеликоптери,както и където да отидеха по море,водата им беше до колената ,освен в последният момент ,когато трябваха да се гмуркат на дълбоко...
Уникалното във този филм беше как сцепиха елементарните закони на физиката само с една дума,значи робота пада от 15000 метра височина,нали пада с голяма скорост и главният герой успя да каже преди да паднат-''ДРЪЖ СЕ"...За кое бе пич,за кое да се държи като падне долу![]()
Не мислех, че има по-абсурден филм от трансформърс , но явно има . Онова поне му е простено, че е по анимация за деца от 80те и са се опитали да приспособят филма по това . Но Пасифик Рим е уникална дивотия - освен нещата които изброи може да се добави и адската прилика на битките с тези в Първична Сила и Разбиване - бой в главата по половин час и дебилни обрати

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
http://www.youtube.com/watch?v=
Наистина много добър филм , но аз май съм в групата на тези които останаха леко разочаровани . Предвид силната реклама и перфектните отзиви, очаквах повече . Най-вече от пресъздаването на състезанията . Някак си всичко е във стил Бързи и Яростни , претупват се интересни моменти , преследванията са по 5-10 секунди ... щеше ми се нещата да са по-близки до Дейс Ъф Тъндър , отколкото до тиинфилми .
Всичко останало по филма беше добре . Гледах го на 4ХД и тръпката е все едно караш наистина - до последния момент не знаех какво ще стане с Хънт (не бях чувал за него) и това допринесе за още повече емоция . Като цяло не съжалявам, че го гледах но се надявах , на малко повече . Лична оценка 7/10
Наистина много добър филм , но аз май съм в групата на тези които останаха леко разочаровани . Предвид силната реклама и перфектните отзиви, очаквах повече . Най-вече от пресъздаването на състезанията . Някак си всичко е във стил Бързи и Яростни , претупват се интересни моменти , преследванията са по 5-10 секунди ... щеше ми се нещата да са по-близки до Дейс Ъф Тъндър , отколкото до тиинфилми .
Всичко останало по филма беше добре . Гледах го на 4ХД и тръпката е все едно караш наистина - до последния момент не знаех какво ще стане с Хънт (не бях чувал за него) и това допринесе за още повече емоция . Като цяло не съжалявам, че го гледах но се надявах , на малко повече . Лична оценка 7/10

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Намерих време за 1 филм и реших да гледам Grown ups 2. Очаквах нещо по-смислено, но бях разочарован.
Има забавни моменти, но като цяло филма е пълен с дебилщини - анимационен лос в спалнята, 13-годишен стероиден идиот с нож, глутница пубери отиват да пребият хората на партито им...
Има забавни моменти, но като цяло филма е пълен с дебилщини - анимационен лос в спалнята, 13-годишен стероиден идиот с нож, глутница пубери отиват да пребият хората на партито им...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
ГРАВИТАЦИЯ ..гледах го на кино 3D филма е с много яки ефекти и държи постояно в напрежение .Препоръчвам на тези който си падат по фентази да го гледат на кино 3D
http://www.kinoarena.com/%D0%93%D0%A0%D ... 82057.html
http://www.kinoarena.com/%D0%93%D0%A0%D ... 82057.html

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Отидох на Metallica: through the never 3D. Супер филм за фенове на групата, саунда беше покъртителен.
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
b00st написа:Отидох на Metallica: through the never 3D. Супер филм за фенове на групата, саунда беше покъртителен.
Къде в София го дават още, че май съм изпуснал срока...де*а тия лимитирани прожекции

едит: намерих, просто преди няколко дни не ми излизаха предстоящи прожекции..