Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Политическа.
ekalchev написа:BMW_POWER написа:Горбачов е умрял. В Русия никой не тъжи
Защото не са им казали да тъжат - чакат се официални инструкции.
Така е! CNN още не са изпратили инструкции

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
ekalchev написа:BMW_POWER написа:Горбачов е умрял. В Русия никой не тъжи
Защото не са им казали да тъжат - чакат се официални инструкции.
Що не спреш да пишеш глупости, за хора които не познаваш! Човекът, които "мразя Русия от четвърти клас", няма как да кажеш нещо смислено по темата!
Относно Горбачов -той е човекът, който предаде СССР, няма как да го харесват!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Grozdanoff написа:Що не спреш да пишеш глупости, за хора които не познаваш! Човекът, които "мразя Русия от четвърти клас", няма как да кажеш нещо смислено по темата!
И аз се чудя ти що не вземеш да се научиш да пишеш, ама явно няма

- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Grozdanoff написа:Що не спреш да пишеш глупости, за хора които не познаваш! Човекът, които "мразя Русия от четвърти клас", няма как да кажеш нещо смислено по темата!
Слабо ме интересува мнението ти, но напиши поне нещо по темата. Иначе, че не мога да пиша е всеизвестно. Трябва да напиша писменно признание в подписа си, че да спрете да ме тролвате по един и същи елементарен начин.
Иначе нещо по темата за Гобрачов имаш ли да кажеш?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
b_u_b_o написа:

Все пак, преди да упрекнеш някой в грешка, погледни себе си!
В случая , преди да пуснеш нещо пак го прочети!
Но ако си под 12 години, горните неща не важат.
Отнася се само за големи хора.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Нямам какво да кажа по темата за Горбачов, не съм се интересувал от късните години на СССР, все още наблягам на книжки за по-ранните периоди и времената на великите Ленин и Сталин. Но като гледам хората които го плюят имам чувството, че трябва да му симпатизирам. Ще видим някой ден когато разбера повече за перестройката.
Абе и аз не съм най-грамотния човек на света, ама съм си направил труда да науча азбуката и правя разлика между "и" и "й". За разлика от колегата който няма пост в който да не ги оплете. Тва е и една от причините да съм го вкарал в блок листата(отделно, че и съдържанието на писаниците му не отстъпва), ама пусто понякога като видя скрито мнение и цъкам да го видя с надежда тоя път да е нещо смислено и винаги съжалявам после.
И ти отдавна си плачеш да влезеш в тоя отбран кръг и все го отлагам, ама явно си е време. 
Е.Димитров написа:...
Абе и аз не съм най-грамотния човек на света, ама съм си направил труда да науча азбуката и правя разлика между "и" и "й". За разлика от колегата който няма пост в който да не ги оплете. Тва е и една от причините да съм го вкарал в блок листата(отделно, че и съдържанието на писаниците му не отстъпва), ама пусто понякога като видя скрито мнение и цъкам да го видя с надежда тоя път да е нещо смислено и винаги съжалявам после.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Обърках темата.
Последна промяна Моджо на 31 Авг 2022, 17:52, променена общо 1 път
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Сега, тая политическа тема си е основно за БГ политиката, затова отворих оная, затова има куп други за Тръмп, Байдън и т.н.
Тъкмо се беше спряло с Горбачов и Грозданов пак им вика тука да кажат нещо за него. Ами има къде, тука давайте за искащите да извлекат дивиденти от конфликта в Украйна, а именно израждане.
Примерно.
П.п: Ако Бубо искаше да каже нещо за Горбачов, вероятно щеше да го направи в темата му.
Тъкмо се беше спряло с Горбачов и Грозданов пак им вика тука да кажат нещо за него. Ами има къде, тука давайте за искащите да извлекат дивиденти от конфликта в Украйна, а именно израждане.

П.п: Ако Бубо искаше да каже нещо за Горбачов, вероятно щеше да го направи в темата му.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
b_u_b_o написа:Нямам какво да кажа по темата за Горбачов, не съм се интересувал от късните години на СССР, все още наблягам на книжки за по-ранните периоди и времената на великите Ленин и Сталин. Но като гледам хората които го плюят имам чувството, че трябва да му симпатизирам. Ще видим някой ден когато разбера повече за перестройката.Е.Димитров написа:...
Абе и аз не съм най-грамотния човек на света, ама съм си направил труда да науча азбуката и правя разлика между "и" и "й". За разлика от колегата който няма пост в който да не ги оплете. Тва е и една от причините да съм го вкарал в блок листата(отделно, че и съдържанието на писаниците му не отстъпва), ама пусто понякога като видя скрито мнение и цъкам да го видя с надежда тоя път да е нещо смислено и винаги съжалявам после.И ти отдавна си плачеш да влезеш в тоя отбран кръг и все го отлагам, ама явно си е време.
Нали си за демокрацията и ЕС?! Защо учиш историята на СССР, Ленин, Сталин... То вярно, че е модерно сега да се чете историята на Русия, през погледа на анти-руска пропаганда, с цел да се оплюе Русия, някои хора чак жалки стават в опитите си! Истински грозното е, че се изкривява нашата история, с цел да се оплюе Русия!
Защо ми се струва, че след зимата малко по-друга песен ще запеят ****** лидери и нашите покрай тях!
пс: добре, че на Путин и руснаците никога не им е пукало кой - какво говори за тях, иначе щяхме вече да знаем по-добре зависима ли е Гейропа от тях или не е...
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
Грозданов преди да те подмина за пореден път с насмешка, ще ти дам един мисловен жокер - СССР се разпадна поради икономически причини. Горбачов се опита да спаси СССР но според много икономисти, той е дошъл твърде късно на власт за да може да промени умиращата икономика на СССР. Той не е разпаднал СССР по негово желание.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
b_u_b_o написа:Нямам какво да кажа по темата за Горбачов, не съм се интересувал от късните години на СССР, все още наблягам на книжки за по-ранните периоди и времената на великите Ленин и Сталин. Но като гледам хората които го плюят имам чувството, че трябва да му симпатизирам. Ще видим някой ден когато разбера повече за перестройката.Е.Димитров написа:...
Абе и аз не съм най-грамотния човек на света, ама съм си направил труда да науча азбуката и правя разлика между "и" и "й". За разлика от колегата който няма пост в който да не ги оплете. Тва е и една от причините да съм го вкарал в блок листата(отделно, че и съдържанието на писаниците му не отстъпва), ама пусто понякога като видя скрито мнение и цъкам да го видя с надежда тоя път да е нещо смислено и винаги съжалявам после.И ти отдавна си плачеш да влезеш в тоя отбран кръг и все го отлагам, ама явно си е време.
Не, просто искам да кажа да сме по-толерантни един към друг като възрастни хора.
ekalchev написа:Грозданов преди да те подмина за пореден път с насмешка, ще ти дам един мисловен жокер - СССР се разпадна поради икономически причини. Горбачов се опита да спаси СССР но според много икономисти, той е дошъл твърде късно на власт за да може да промени умиращата икономика на СССР. Той не е разпаднал СССР по негово желание.
Не мога да разбера на какво се дължи (не се и опитвам де) арогантното ти поведение, а уж си новоизлюпен "Европеец".
Това, че по някакъв начин си изкарал некой луеф и вече си на топа вероятно, едва ли, в Севлиево преди години си бил толкова арогантен.
Как и да е, едно от нещата, които ти убягват (а те са страшно много) е, че нито за миг соца не се е развивал без натиск от всякъде.
Нито за миг, това е била една битка в световни мащаби и всички така наречени демокрации са се опитвали всячески да унищожат това нещо наречено соц.
Разбира се идеята е супер...всъщност в момента точно това става в ЕС, ама от де разбиране, та първоначално е била идеалистична, намесили са се цървули и нещата са станали зле.
Всъщност същите тези цървули, дето в момента са яростни привърженици на силните на деня, тогава са викали за соца и са били доносници.
Та все едно тебе да те бият и е...ът всеки ден , да не ти дават да си покажеш носа на вън докато не се спатъхнеш и после да обясняват, къф си нещастник.
Нали, малко мисъл требе и да се вземат всички фактори.
В личен план аз съм много доволен, че Горбачов пое това нещо и в крайна сметка цялата схема се разпадна, не, че съм имал проблеми, ама по ми харесва да нямам врагове и уж нямаше да имаме врагове, ама ей на пак втора цедка сме хора в България.
А в момента ЕС има същата функция като на СССР, ама нали тук в България вече може да си вземем BMW втора употреба...ако разбира се бачкаме не на полето.
На полето тея да го духат!
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
ekalchev написа:Грозданов преди да те подмина за пореден път с насмешка, ще ти дам един мисловен жокер - СССР се разпадна поради икономически причини. Горбачов се опита да спаси СССР но според много икономисти, той е дошъл твърде късно на власт за да може да промени умиращата икономика на СССР. Той не е разпаднал СССР по негово желание.
Попринцип е обидно, когато човек те подминава с "насмешка", но ти си такъв висш интелект, историк и политолог. С твоя превъзхождащ другите ум ти е позволено!
Не си прав за СССР, не очаквам човек, който мрази нещо да даде обективно мнение за него, това няма как да стане...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Равил Маганов, председател на борда на директорите на "Лукойл", е открит мъртъв на територията на Централната клинична болница на президентската администрация, предаде БГНЕС. Разследващите органи работят на място, за да установят причините за смъртта му.
По информация той е паднал от прозореца на Централната клинична болница в западната част на Москва и е загинал на място. Това съобщиха правоохранителните органи.
"Инцидентът е станал около 07:00 ч. московско време в Централната клинична болница на улица "Маршал Тимошенко". Мъжът е паднал от прозореца на шестия етаж и е починал в резултат на нараняванията си. Причините и обстоятелствата за случилото се са в процес на установяване.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Няма такова нещо. Там кипи ред, дисциплина и култура.
https://offnews.bg/sviat/vojnitci-i-ofi ... 84177.html
https://offnews.bg/sviat/vojnitci-i-ofi ... 84177.html
Войници и офицери от ФСБ се напиха в Херсон и се стреляха. Трима убити