България на първо място по смъртност на пътя - причини?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Коя е главната причина?

Манталитетът на хората
147
47%
Лошите пътища
19
6%
Контролът на пътя и налагането(плюс събирането)на глобите
22
7%
Старите автомобили и лошите технически прегледи
1
0%
Липсата на ефективни присъди за пияните и убийците на пътя
12
4%
Всички тези неща
115
36%

Общо гласове : 316
старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?

Мнение от bum_bum » 12 Юли 2025, 13:00

Ако някой е написал документа със задника си, и е допуснал една камара процедурни нарушения то е ясно, че отпада.

Не съм много запознат, но повечето от тия неща като ги вършиш в срок и подадеш жалбата навреме не мисля, че се стига до съд и нямаш нужда от адвокат.

Подавал съм един път такава жалба до СРС като ме блъсна кола на пешеходната, но получих отказ. Там двамата патрулни, които бяха свидетели получиха внезапна амнезия, защото пияния гъз, който ме удари се оказа бивш полковник от полицията.

Подаваш жалбата и ако е грамотно написана, основателна и подкрепена от съответните факти съдията ще се произнесе и няма нужда да ходиш по съдилищата. За тях е един чудесен начин да разтоварят системата от малоумни дела с предизвестен изход.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?

Мнение от Jordana » 12 Юли 2025, 15:22

В България можеш да се защитаваш със изкуствен интелект ...в смисъл да го ползваш да ти подсказва как да се жалиш и да ползваш вратички в закона . Вече има спечелено такова дело на някакъв човек срещу НАП , който сам без адвокат е осъдил кръвопийците да върнат парите .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата