СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Elesar74 » 29 Яну 2025, 0:27

Ивайло Димов написа:Ем взимай 3 цилиндрова косачка ,ама не забравяй да метнеш една туба масло в багажника ,че не знаеш кога ще роди :ok:

Аха, гледах един разглоби форд някакъв, три цилицндъра и ай майко мила, на мястото на веригата от коляновия вал към маслената помпа, сложили ремък.....
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Яну 2025, 0:31

Lenco написа:
Don_Diego написа:
Lenco написа:
Моджо написа:Я ми кажи .....

В стила на спам темата във въпросните години 2009 -2016 има един автомобил Е89 с моторче N54B30, типично дамска кола, мисля ще си я хареса много.

Унисекс си е колата :oops: :mhihi:
A пък със споменатия мотор си е направо мъжка :bchug:

Много исках да имам такава, но накрая разума надделя, ако изобщо може да се нарече разумно купуването на кабриолет, мечта от 80-те години на миналия век.

Най-глупавата и в същото време яка покупка, която съм правил :mhihi:
Хем я ненавиждам, че я ползвам 4 месеца в годината, хем всяко качване в нея през тези 4 месеца е свързано със спомен и усмивка до ушите
И най-важното….обръщам се към нея да си я погледна след като съм я паркирал :lalala: . Много от притежателите на доста по-скъпи и мощни коли не могат да се похвалят с това :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Яну 2025, 9:21

И аз съм на път да направя същата 'глупост'...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 29 Яну 2025, 9:45

Аз като знам, че въздуха се върти почти само вътре, за да не ми смърди от околните коли... сигурно никога не бих си взел кабрио. Дори прозореца рядко си свалям, с отворена панорама съм карал 2-3 пъти планинско и по морето. Тази глезотия е за държави, където ГТП не минава всеки :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 29 Яну 2025, 10:15

Аз не мисля да карам с него из града... Мисля да опитам да заменя (до някъде) карането на мотор. Т.е. колкото ми е било 'замърсено' с мотора, толкова трябва да е и с него, уж... Ще видим!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 29 Яну 2025, 11:54

Don_Diego написа:Най-глупавата и в същото време яка покупка, която съм правил :mhihi:
Хем я ненавиждам, че я ползвам 4 месеца в годината, хем всяко качване в нея през тези 4 месеца е свързано със спомен и усмивка до ушите
И най-важното….обръщам се към нея да си я погледна след като съм я паркирал :lalala: . Много от притежателите на доста по-скъпи и мощни коли не могат да се похвалят с това :idea:

Само 4 месеца ??? При всяка възможност карам. И то със свален гюрук.
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 29 Яну 2025, 12:02

TNT написа:Аз като знам, че въздуха се върти почти само вътре, за да не ми смърди от околните коли... сигурно никога не бих си взел кабрио. Дори прозореца рядко си свалям, с отворена панорама съм карал 2-3 пъти планинско и по морето. Тази глезотия е за държави, където ГТП не минава всеки :mhihi:

Аз съм същия.. никога не бих го отоврил гюрука, бих го карал само затворено, което тотално го обезмисля като покупка :mhihi:
А панорама само нагоре отварям и то в много редки случай, та и без нея може :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 29 Яну 2025, 12:19

ildivvy написа:И аз съм на път да направя същата 'глупост'...

И аз от доста време, но все не ми се получава, първо гараж нямах, после 2 харесах нито една не искаха да ми продадат.... абе ще се пробвам пак другата година по това време по усилено да видим.
Ти предполагам си се ориентирал в идните месеци за да покараш лятото ?
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 29 Яну 2025, 12:23

Такива коли освен всичко друго и цената им расте с времето ,така че да се купи класически кабриолет си е и инвестиция .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 29 Яну 2025, 12:30

ivanski_2 написа:
ildivvy написа:И аз съм на път да направя същата 'глупост'...

И аз от доста време, но все не ми се получава, първо гараж нямах, после 2 харесах нито една не искаха да ми продадат.... абе ще се пробвам пак другата година по това време по усилено да видим.
Ти предполагам си се ориентирал в идните месеци за да покараш лятото ?

Това ми е идеята...

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ildivvy » 29 Яну 2025, 12:32

Момчета, как се купува имот от частно лице, за който още не е издаден нотариален акт? Сградата е пред акт 14 и още не са издадени нотариалните актове? Прехвърлят ми договора със строителя в негов офис или?

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 29 Яну 2025, 12:46

Платено ли е накуп или е на зелено ,и в двата случая купуваш договора ,щото реално сградата де юре не е сграда .Квото и да правиш с адвокат или нотариус

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 29 Яну 2025, 14:37

немо написа:
Don_Diego написа:Най-глупавата и в същото време яка покупка, която съм правил :mhihi:

Само 4 месеца ??? При всяка възможност карам. И то със свален гюрук.

Имам предвид активно ползване. Аз също го вадя целогодишно, но зимно време е по-скоро рядко и колкото да я раздвижа малко колата. Любимо ми е да е сух студ (-5/-10 градуса) и слънчево: свалям тавана, слагам каскета и цайсите и си правя кефа. Обирам всички палци по улиците :lalala:
Ако обаче е кишаво и мокро - колата не се вади :lol:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Яну 2025, 15:33

мойте скромни наблюдения от кабриолетите са:

студено
шумно
горещо

идеалния случай е 1 от 3.... 90% от времето е 2 от 3... и понякога рядко, но се случва ти се случват и 3те изброени по-горе неща едновремено

да не говориме, че динамиката на окачването на почти всяко кабрио е гадна сравнена със тази на купето- като почнеш да го натискаш и дупето/ задните гуми почват да се движат не в унисон с предницата и е малко куцо :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 29 Яну 2025, 15:37

Яко е ако живееш до плажа да ходиш до там и обратно. Ама като напече слънцето, пуснат свален гюрюк, със без климатик... ад.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата