Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Цените на горивата 2015-2016
Да напомня на варненци с дизели че във Варна вериги бензиностанации Дизелор ул. Девня 104 продават дизел с карта Дизелор за 1.53 лв. - тоест със 6 ст. по-ниско от Марешки!
Дизелор имат също и бензиностанции в Пловдив и София - но там цената на дизела е 1.83 лв

А Марешки от понеделник-вторник ще смъкне дизела на 1.54 лв.

Дизелор имат също и бензиностанции в Пловдив и София - но там цената на дизела е 1.83 лв

А Марешки от понеделник-вторник ще смъкне дизела на 1.54 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Добре, разбрахме, че във Варна е най-евтиния дизел, успокой се малко сега 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Демирев трябва да го вземат за "PR на варненските бензиностанции", дума да няма 

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
А някой ще спомене ли въпросните бензиностанции в София, които продавали на цените във Варна както твърдеше вчера онзи от КФН? Не че сигурно има...
Аз се сещам само за Круиз, които продават на 1.82, с техен чип може да се докара до 1.72, но е далеч от 1.5X като във Варна
Аз се сещам само за Круиз, които продават на 1.82, с техен чип може да се докара до 1.72, но е далеч от 1.5X като във Варна
- Mollov
- Мародератор
-
В този ред на мисли - тия чип-карти от Круиз... да не вървят с орден "Стара Планина", че са толкова трудни за намиране? Каква е схемата?
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Mollov написа:В този ред на мисли - тия чип-карти от Круиз... да не вървят с орден "Стара Планина", че са толкова трудни за намиране? Каква е схемата?
И аз се интересувам!

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
ГО-Петролиум раздават карти (-6%), с които дизелът е 1,78, а 95 е 1,82. Това за София, по цени от вчера.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Тия дни ще разбера със сигурност откъде е проблема ,но имам опасения,че заради сипване на шанобензиностанции,ми е замръзнала вода У бензиновия филтър и сега няма тихи,придърпва и т.н. драми..
Ако е от това със сигурност,ще ви кажа и кои са бензиностанциите ,нищо,че са в прованса..
Ако е от това със сигурност,ще ви кажа и кои са бензиностанциите ,нищо,че са в прованса..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
Haddess написа:И аз се интересувам!
Видях един вариант... който го проучвам в момента... ако са ОК нещата ще го споделя, че иначе няма сми да се създава излишно стрес

- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Марешки планира да купи петролна база и да внася самостоятелно горива
http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/mareshki-planira-da-kupi-petrolna-baza-i-da-vnasia-samostoiatelno-goriva-209781/
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Марешки планира да построи газопровода Южен Поток и нефтопровода Бургас Александруполис ....ъъъъ като стане президент през 2016г
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Mollov написа:Haddess написа:И аз се интересувам!
Видях един вариант... който го проучвам в момента... ако са ОК нещата ще го споделя, че иначе няма сми да се създава излишно стрес
Mollov, ако проучваш нещата за Круиз и имаш нужда от помощ, пиши на ЛС. Мисля, че ще помогна.
Kris написа:Mollov написа:Haddess написа:И аз се интересувам!
Mollov, ако проучваш нещата за Круиз и имаш нужда от помощ, пиши на ЛС. Мисля, че ще помогна.
Аз от няколко години сипвам само на Круиз и да си кажа съм доволен , чиповете преди 1 година ги даваха като заредиш над 50 лв. си взимаш (аз така си взех 2) тва е легалния начин. През 2-3 седмици пускат промоция при над ХХ литра получаваш , течност за чистачки , ароматизатор , разни сладоледи и сладки работи

Иначе с чипа бензина и дизела са 15-20 ст. надолу а при газта чипа не важи .
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Как са като качество и количество тези круиз? В смисъл лъжат ли в литрите? Горивото по-добро ли е, като качество от лукойл, еко, омв и другите? За бензин ме интересува конкретно.