Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Политическа.

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 18:01

Acer, в моя пост не визирах теб под Соросоида :nono:
Малко ти блуждае мисълта, та не разбрах какво искаше да кажеш....Мен лично, "Н"-то ме притеснява в тая ЕНП :ok:
:OT:
А за Отманли, понеже съм харпунджия, мога да ти кажа какво се промени за последните 5-6 години - появи се много бодлива тел на кълбета и махнаха митническия пост, охранителната фирма си е все същата.
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Яну 2014, 18:53

.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 10:35, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 19:38

За Ейсъра ти го каза, а Алекс Джоунс играе с носовете-що ме подценяваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
В един момент бая яростно го защитаваше (него и фондациите му) на всяка цена-та отстрани погледнато ...
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Политическа.

Мнение от steeN » 13 Яну 2014, 22:01

.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Яну 2014, 15:33

hell's angel написа:Е, то 90% от вината да дойдат тия на власт е на Боко !!!

Забравихте май хронологията.
ББ червената мафия го свалиха с чист неподправен полузаконен, като за учебник ПРЕВРАТ.
ГЕРБ въобще не разбраха откъде се посипаха всичките флашки, компромати, предатели-министърчета, и какво ли още не.
От февруарските протести, които бяха против монополите, БСП и ДПС ги яхнаха и обърнаха срещу ГЕРБ , плюс излизащите като по график компромати.
Поне графика на пускане не може да не ви е направил впечатление.

Забелязахте ли акк реагира ГЕРБ ?
- точно така - НИКАК .
Щото не знаеха кога и откъде се сипеха шамарите.
А уж бяха най - контролиращите, подслушващи, полицейско-мафиотско управление ?

Истината е че БСП си контролираше всичко , включително и службите, под носа на "злите торбалани" ББ и ЦвЦв с които плашеха децата.
Но се оказа крадеца вика дръжте крадеца.

КАк една флашка не излезе на разговор на стани шеф и доган ? или с наместан ?
Мноооого интересни неща биха се чули как доган "Разпределя" и управлява държавата, ама Тцъ...
Всичко което излизаше от пропагандната машина на БСП бе за "лошите" ББ и Цв ЦВ без грам доказателство.
Абсолютно нищо от тази пропаганда не се потвърди .
Но в хората остана и си повтарят старите простотии за полицейщината, рекетьорите от ГЕРБ, контрабандистите, и какво ли още не.
А сами видяхте какво стана - и полицейщината сега е в пъти повече, и рекета, и скандалните назначение, и какво ли не !

Единственото което успяха да измислят да реагират някак си ГЕРБ бе... да се хванат за някаква сламка за "купено председателско място в ПЕС " на стани шеф.
Ама това беше просот писък на обречен давещ се... А и не хвана "дикиш".

За Костнинброд прокуратурата се изказа , но нещо не се обърна внимание - няма грам фалшива бюлетина, а "раздухването на скандала е ПОВЛИЯЛО на обществените нагласи" , т.е. виновни са М.Манолова и каупта Бареков , които раздухаха несъществуващ скандал.
На базата на това становище, още чакам касиране на изборите.
Ама уви... :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 14 Яну 2014, 15:39

miro20 написа:

ББ червената мафия го свалиха с чист неподправен полузаконен, като за учебник ПРЕВРАТ.
ГЕРБ въобще не разбраха откъде се посипаха всичките флашки, компромати, предатели-министърчета, и какво ли още не.
От февруарските протести, които бяха против монополите, БСП и ДПС ги яхнаха и обърнаха срещу ГЕРБ , плюс излизащите като по график компромати.

- точно така - НИКАК .

Истината е че БСП си контролираше всичко , включително и службите, под носа на "злите торбалани" ББ и ЦвЦв с които плашеха децата.

Мноооого интересни неща биха се чули как доган "Разпределя" и управлява държавата, ама Тцъ...
Всичко което излизаше от пропагандната машина на БСП бе за "лошите" ББ и Цв ЦВ без грам доказателство.
Но в хората остана и си повтарят старите простотии за полицейщината, рекетьорите от ГЕРБ, контрабандистите, и какво ли още не.
А сами видяхте какво стана - и полицейщината сега е в пъти повече, и рекета, и скандалните назначение, и какво ли не !

Единственото което успяха да измислят да реагират някак си ГЕРБ бе... да се хванат за някаква сламка за "купено председателско място в ПЕС " на стани шеф.

За Костнинброд прокуратурата се изказа , но нещо не се обърна внимание - няма грам фалшива бюлетина, а "раздухването на скандала е ПОВЛИЯЛО на обществените нагласи" , т.е. виновни са М.Манолова и каупта Бареков , които раздухаха несъществуващ скандал.

Самата истина, малцина са тези който виждат пред носа си за цялата картинка...

Ако трябва да се сме изчерпателни същия сценарий беше разигран на костов, на царя и сега бойко.. само като се сетя как царя беше най-големия враг на народа по едно време...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Яну 2014, 17:06

miro20 написа:

- точно така - НИКАК .

:clap:
има и виждащи хора, браво колега.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Яну 2014, 17:22

да де,така си е,изкараха флашките и на тези записи наистина не фигурират ония играчи които цитира колегата,но пък и разговорите на записаните са си достатъчно интересни и по никакъв начин не ги оневинява или прави на жертва,за бюлетините-да,трябваше да се касират изборите но не мисля че щеше да има кой знае каква разлика заради знаете кой,един с луд поглед и избухлив характер обичаш лукса,все пак след като бюлетините са били истински,означава че са си били за разпределение а не както се твърдеше че били брак...
Ами тефтерчето на златанов или там каквото му беше името с имена на кой кога да удари.
Може да виждате нещата,но виждате фрагменти,цялата картина трябва да се види а тя е много проста,ама много проста,всички които виждате в парламента и тези дето сега се въртят около парламента да влязат спазват някакъв кодекс,не се закачат сериозно един друг защото пределно добре знаят че всички хапват тайно,самият факт че доган никой нищо не му направи въпреки заканите,както и на станишев и на овчаров,само пушилка за пред хората за да са разделени ,да са пристрастни към партия а не към собственото си благополучие,за това партиите яхат лесно народа,а народа си е глупав и скандира политически лозунги!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 14 Яну 2014, 17:27

.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 14 Яну 2014, 17:37

Може да виждате нещата,но виждате фрагменти,цялата картина трябва да се види а тя е много проста,ама много проста,всички които виждате в парламента и тези дето сега се въртят около парламента да влязат спазват някакъв кодекс,не се закачат сериозно един друг защото пределно добре знаят че всички хапват тайно......

Принципно може би е така, не споря за това.
Но няма как от "цялата картина" която описах , от началото на февруарсктие протести , да не се забележи колко усилия, какви неистови атаки, постоянен натиск и мачкане имаше от БСП към ГЕРБ.
Дори тук бих добавил малко спекулативно , че за мен "майския преврат" на БСП започна от надутите сметки за ток.
За мен това бе умишлен ход на контролираните от тях енергийни дружества, които умишлено отчитаха тока не съвсем коректно и натрупаха зимни високи изравнителни сметки , което и преля чашата.

Дори до последния момент с нарушенията в "Деня за рамзисъл".
Толкова активна, тотална на всички фронтове атака на червените не бях виждал НИКОГА до сега.

Затова се зачудих , щото и аз имах таква теза както казваш - всички са маскари , всички цоцат , всички се договарят за баницата да си папкат и т.н. и т.н..
Обаче от всичките тези червени мероприятия ми падна шапката ! Такова нещо в новата ни история не е имало.
И се зачудих защо червените впрегнаха толкова усилия за да свалят някой , който "уж" е едно и също с тях ?
НЕ се връзва.

А и както казах - вижте резултатите.
Какво имаме сега, и какво бе преди .
- Не , не съм гербаджия, както някой ще си помисли, и винаги съм критикувал простотиите на хер флик / дянков/ Но това което виждаме вече 9 месеца, е просто .. .. нямам думи...
И ББ , и хер флик, и ал бънди / цв цв / бледнеят, ама много бледнеят, като деца с куклички, пред новите "алкапоне".

пп
Цирковете на клоунете които сега се опитват да се закачат на "баницата" не заслужават коментар и са просто за смях .. и турския русофил сидероуглу, и "капута" бареков.... смях смях.. макар че е тъжно вече.. . http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9138

Последно ме радва че БСП почна да се разцепва.. и както неистово се опитват да неглижират това, реално имаме не разцепване, а направо РАЗПАД.
Което няма как да не аплодирам.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 14 Яну 2014, 21:35

Утре ще има доста изненади, мисля! :)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2913072
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Яну 2014, 0:36

miro20 написа:
Може да виждате нещата,но виждате фрагменти,цялата картина трябва да се види а тя е много проста,ама много проста,всички които виждате в парламента и тези дето сега се въртят около парламента да влязат спазват някакъв кодекс,не се закачат сериозно един друг защото пределно добре знаят че всички хапват тайно......

Принципно може би е така, не споря за това.
Но няма как от "цялата картина" която описах , от началото на февруарсктие протести , да не се забележи колко усилия, какви неистови атаки, постоянен натиск и мачкане имаше от БСП към ГЕРБ.
Дори тук бих добавил малко спекулативно , че за мен "майския преврат" на БСП започна от надутите сметки за ток.
За мен това бе умишлен ход на контролираните от тях енергийни дружества, които умишлено отчитаха тока не съвсем коректно и натрупаха зимни високи изравнителни сметки , което и преля чашата.

Дори до последния момент с нарушенията в "Деня за рамзисъл".
Толкова активна, тотална на всички фронтове атака на червените не бях виждал НИКОГА до сега.

Затова се зачудих , щото и аз имах таква теза както казваш - всички са маскари , всички цоцат , всички се договарят за баницата да си папкат и т.н. и т.н..
Обаче от всичките тези червени мероприятия ми падна шапката ! Такова нещо в новата ни история не е имало.
И се зачудих защо червените впрегнаха толкова усилия за да свалят някой , който "уж" е едно и също с тях ?
НЕ се връзва.

А и както казах - вижте резултатите.
Какво имаме сега, и какво бе преди .
- Не , не съм гербаджия, както някой ще си помисли, и винаги съм критикувал простотиите на хер флик / дянков/ Но това което виждаме вече 9 месеца, е просто .. .. нямам думи...
И ББ , и хер флик, и ал бънди / цв цв / бледнеят, ама много бледнеят, като деца с куклички, пред новите "алкапоне".

пп
Цирковете на клоунете които сега се опитват да се закачат на "баницата" не заслужават коментар и са просто за смях .. и турския русофил сидероуглу, и "капута" бареков.... смях смях.. макар че е тъжно вече.. . http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9138

Последно ме радва че БСП почна да се разцепва.. и както неистово се опитват да неглижират това, реално имаме не разцепване, а направо РАЗПАД.
Което няма как да не аплодирам.

Пич я кажи колко дават Герб за да напиша и аз едно такова есе че имам нужда от пари? :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 15 Яну 2014, 1:34

Цялата ни политика от 90-та насам е едно голямо дежа-вю. Появява се дясна прогресивна партия, взема властта от комунистите, започва някаква политика, усеща се някакво развитие, след година се появява един приятелски кръг, който заграбва едрия бизнес, през това време самата дясна партия се е провалила заради неграмотните си и реваншистки настроени кадри на ниско ниво. Народа се отчайва и избира комунистите, които започват да вървят леко, много леко срещу Европа, започва се също едно крадене и едни излагации, народа се отчайва и отново избира дясна партия или спасител, отново приятелски кръг и провал на ниско ниво, отново народа избира комунистите, отново идва спасител и така едни 23 години. Пропуснах да кажа, че винаги през цялото това време има и по един клоун в политиката, който е голям артист и печели доста симпатии. Беше Жорж, Сидеров, разни комични кандидат президенти и всякаква друга гад. През цялото това време ДПС играе доста к**ва политика и винаги успява да се намърда в ключови сектори на икономиката. Десните партии и разните спасители по принцип се опитват да водят правилна политика, но се провалят в провинцията и с кадрите си, които както казах са реваншистки настроени и много прости. Това си има обяснение, всеки който беше сравнително умен и искаше да гради някаква политическа кариера в крайна сметка отиде при комунягите. Комунистите са по-рафинирани и организирани, като при тях провалът се състои в прекомерното приятелство с Русия, което дразни Европа. Не че и при БСП няма хиляди мърши. Основен проблем на населението е бедността и нагласата, че политиците трябва да се грижат за просперитета на нацията.

:OT: За мен най-тъпия политик е Цецо. Да го шибам в глупака, дето си накупи шееест апартамента от селска и милиционерска лакомия, та го разбраха всички. Тъпанар. :lol: Румен Овчаров има само един апартамент, ама е в центъра на София и е мезонет около 500 квадрата, което е може би повече от всичките шест Цецови апартамента като квадратура. Овчаров беше гост преди време в някакво предаване, та сподели в какво жилище живее. Това е и проблемът на повечето ни политици от селски тип - показността. Като искаш да караш луксозни коли и да тънеш в разкош, вземи си откраднатите пари и ей го къде е Монако или Кан. Там и с космически кораб да кацнеш няма да те забележи никой, камо ли пък някой журналист да те снима и да те пише във вестника.
:OT: 2 В световен мащаб най-тъп политик за всики времена за мен си остава Осама Бен Ладен или както там се произнася името на тъпанара. Едно нещо не мога да разбера, като си милионер, защо вместо да си купуваш Ролсове и Ферарита(и Айфони разбира се) и да праскаш холивудски звезди, си тръгнал да се заяждаш с най-голямата супер сила, да се криеш по пещерите и да тънеш в мизерия. Да си беден идеалист рабирам ама да си потомък на милионерски род, трябва да си малоумен, та да правиш такива работи :mhihi: На султана на Бруней какво му е. Купи си някоя луксозна кола, не че му се кара ама да има за колекцията, покани някоя световна звезда на гости с приятеля и, удари я, по някой път като бонус удари и приятеля и :lol: и си живее ебах ти буржоазния живот... :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 15 Яну 2014, 8:21

Мхм.. когато някой няма какво да отговори , понеже не му достига нито интелекта, нито има капацитета да осмисли нещо написано, но иначе трябва да изглежда много умен ... почва с познатите простотии... "а тебе кой ти плаща" ? :)
Румен Овчаров има само един апартамент, ама е в центъра на София и е мезонет около 500 квадрата, което е може би повече от всичките шест Цецови апартамента като квадратура.

Тва за апартаментите бе от поредицата "събирайте всичко де що може за компромати".
Разбира се, всичко се оказа пълна бутафоеия, но в обществото не се загнезди нито милионния хонорар на доган, нито парите на Р.Овч. , а... "апартаментите та апартаментите на злия Цв Цв " :) :)
Ето това е успешна червена пропаганда - да убедиш хората да злорадстват над сламките, а да замажеш всички свои "греди" и милиардни далавери.
Тепърва ще се чудим и как да излезем от блатото и заемите за руските енергийни милиардни проекти ... но... поживем увидим....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Яну 2014, 9:28

steeN написа:Добре, ти какво искаш анархия? Разпускане на народното събрание, разстрел и нова конституция, хм този филм май сме го гледали вече :mhihi: Точно това е начина за формиране на някакви приемливи политически партии... Другия е да си напрвиш сам.

Глупости разбира се пишеш.
Как пък някой като напише някъде че хората не трябва да гледат политиците а своите си интереси и да ги отстояват,все някой излиза и почва да обяснява че се предлагало анархия,разстрел и подобни щуротии!
Казвам и дано ме разбереш ти и някой други субекти-не харесвам никоя партия,желая моите интереси да са на първо място,както и интересите на народа,това не означава заобикаляне на общовалидни правила и законови рамки,не означава неплащане на такси и данъци,не означава хаос и всеки да си прави каквото иска,означава че който е кандидат за политик ще трябва да направи чудо,а именно това което обещава да изпълни пред избирателите да го направи,в противен случай да се оттегли завинаги от политиката,не като го изберат и да почне да се оправдава през целият си мандат,означава не политически пристрастни тролове да тръбят някакви глупости за месии ами всичко българи да са обединени от идеята за справедлив собствен живот!
Къде виждаш анархия и разстрели

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата