СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- St.Trinity
- Потребител
-
Re: СПАМ ТЕМА
Въобще не мислите за природата, 140 страници хартия сме изписали от тогава.
От стр. 834 натам се дискутира Seat-а, от Юли 2024г., все едно беше преди два месеца.
Жалко, но в Софийската джунгла е страшно, остава утехата че всички са живи и здрави.

От стр. 834 натам се дискутира Seat-а, от Юли 2024г., все едно беше преди два месеца.
Жалко, но в Софийската джунгла е страшно, остава утехата че всички са живи и здрави.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Бая разпиляна колата ,но пък няма отворени възглавници.Важното е ,че жената е добре ...тенекиите ще се оправят
.

Моджо написа:
Те това е положението, Минке ле
В нормалните държави...тоталка и толкова...
Т.е. не би трябвало да има проблем след като платят застрахователите.
Тук...лошо.
Важното е че госпожата е добре.
Железа се правят.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Част от колите "нов внос " идват в подобно насипно състояние 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
На това ли викате потрошена кола, че и тоталка?
Ако няма къде да я прави, нека я докара тук, гарантирам, че ще я направят кадърно без никой форумен герой да разбере, даже геометрията ще излезе както трябва после. Това е удар с 40 макс според мен и нищо сериозно и няма на колата, къде по-тежки неща е виждала историята да стават като хората после.
П.п: Майсторът ми работи бързо, качествено и евтино, но може да си изберете само две от тези неща, няма как и трите едновременно.

П.п: Майсторът ми работи бързо, качествено и евтино, но може да си изберете само две от тези неща, няма как и трите едновременно.

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Щото не си гледал в Пакистан и Индия кви коли изпъват 

Аз да споделя,че и хора разпъват и то близо до теб в Павел Баня например,но това не значи,че същите тези хора са такива каквито са били преди да им се наложи разпъване.
Така от 20 годишен опит нали...както и с колите.
Иначе да...колата е като нова.Примерно.Ама за нас.

Така от 20 годишен опит нали...както и с колите.

Иначе да...колата е като нова.Примерно.Ама за нас.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:На това ли викате потрошена кола, че и тоталка?Ако няма къде да я прави, нека я докара тук, гарантирам, че ще я направят кадърно без никой форумен герой да разбере, даже геометрията ще излезе както трябва после. Това е удар с 40 макс според мен и нищо сериозно и няма на колата, къде по-тежки неща е виждала историята да стават като хората после.
Ами ако се наложи ще я докараме. Сериозен съм. Я го питай дали ще се навие.
Нека минат застрахователи, работи и ще го мъдря. Имам човек уж тука дето прави..даже е бая популярен (специално за боядисване е много известен..в Елин Пелин), че и от София му карат коли. Дали ще се навие и за какви пари не знам още.
Според мен крива геометрия няма. Главно са се начупили пластмасите. Радиатора е здрав, точно пред гумата е казанчето за чистачките - нищо му нема. Има една греда, която е изкривена и е подпряла радиатора /без да го пробие/ то се вижда на снимката и назад вече и няма нищо. Колата си пали, даже си я придвижвахме снощи на собствен ход. В общи линии частите са калници, капак, фарове, решетка, броня с халогени... Проблем ще са частите може би. Тоя модел има 2 фейслифта. Мойта е от втория фейслифт и не намирам такива коли за части. Иначе от първия има..даже намерих една същия цвят здрава отпред. Визуално са еднакви, ама знам ли ги. Не държа да ги изчукват и изправят, направо "нови".
Тамън има едно хубаво сеатче 2017 да се продава. Според сумата за ремонта може и да ми е по ок да си купя още едно

Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Като видиш кога може да работиш по нея няма проблем да го питаю, но според мен няма да си заслужава да я карал дотук, това всеки разбиращ си от работата тенекеджия ще я направи без забележки ако не бърза да я претупва, а когато ти е под ръка и наблизо ще ти излезе доста по-евтино вместо всеки път да идваш дотук.
Ще го питам за мнение все пак.
Ще го питам за мнение все пак.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Е защо да идвам много пъти? Докарвам я веднъж после си я зимам като е готова.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ами знам ли, ако си от хората, които искат да гледат какво се случва или за някоя непасваща част да се иска някакво консултиране, всякакви хора има.
Някои държат всяка секунда да гледат ако може.
П.п: Писах му, каза, че ако е така както описваш и изглежда на снимката ще стане бързо.
И има части естествено.

П.п: Писах му, каза, че ако е така както описваш и изглежда на снимката ще стане бързо.

И има части естествено.
Последна промяна Top Gun Maverick на 22 Яну 2025, 9:06, променена общо 1 път
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Чакай ти в София и набързо. Един колега за драстично по-лек удар си я прави 5 месеца от чакане на майстори, че и за луди пари. Сега си личи от 30 метра, че е блъскана. Ако си намери за 200-300лв да му я закарат, колата ще стане по-бързо и по-евтино. Залагам една баничка
Важното, че всички са добре.

Важното, че всички са добре.

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Кат не му разбирам и 24 часа да седя да гледам се тая. За консултации има видео обаждания
) Питай да си каже мнението. Оставям, правят я, зимам си я готова и добре направена...това е. Претенцията ми е да не се прави месеци.
EDIT Няма да е в София ТНТ. На село ще си е
) Евентуално в Кьонзанлък ако елин пелинеца не се навие или не ми хареса какво ще ми каже.
EDIT 2 Елин Пелинеца каза, че няма проблем да я направят. Части можело и нови даже, някъде от Пловдив ги поръчвали /афтърмаркет/ срок макс 1 месец...за пари не знам.
Иска да я види на живо, не по снимките,които му пратих. Евентуално огънатата греда можела да събере роговете..ама мисля, че няма такава ситуация, но и да има пак ще я оправят.

EDIT Няма да е в София ТНТ. На село ще си е

EDIT 2 Елин Пелинеца каза, че няма проблем да я направят. Части можело и нови даже, някъде от Пловдив ги поръчвали /афтърмаркет/ срок макс 1 месец...за пари не знам.
Иска да я види на живо, не по снимките,които му пратих. Евентуално огънатата греда можела да събере роговете..ама мисля, че няма такава ситуация, но и да има пак ще я оправят.
Последна промяна Моджо на 22 Яну 2025, 9:39, променена общо 2 пъти
Хм,хм...