Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Политическа.

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 11:18

Е.Димитров написа:що така се получи че един производител на горива до преди 2 месеца нямаше подобни съоръжения,че същият не плащаше корпоративни налози защото "нямал никаква печалба"

Tова не е верно Емо, не помниш ли че Уорлик ги похвали колко сериозна и надежна компания са :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А Сидерягата, колкото и да е циркаджия и клоун, не е гепил една ст'инка...Щото него го мразят и комунистите (сините и червните) и турците и циганите, а най-много оня с носовете - ако беше сгафил отдавна да е заминал през панделата при Костов :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Яну 2014, 11:46

А от къде си изкарва парите които прахосва по екскурзии и насам натам? Използвам прахосва защото да дадеш 30 хил за нощувки за 1 седмица е прахосничество ако не си милионер ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 11:55

И ти ли имаш фактурите като Жорж Ганчев ?
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Яну 2014, 12:28

Избягваш въпроса. Всекш може да направи справка колко струва едноседмичен престой в този хотел. Отговори все пак на въпроса ми откъде има парите с които разполага.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Яну 2014, 12:32

hell's angel написа:И ти ли имаш фактурите като Жорж Ганчев ?

До Куба не се ходи с 2 бона депутатска заплата, вЕрвай ми :mhihi:
Да не говорим за хилядите билбордове и рекламни пана, с които е осеяна държавата. Или за телевизията му, дето сигурно на хартия се издържа от 2-3-ма куци рекламодателя и смс-и на врачки...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 13:09

Т'ва, че за да размахва златния пръст има рубладжии, турци и офшораджии зад него е ясно на всички. Ама всите крадци в един глас ревнаха дръжте крадеца ...имах предвид, че кинти от държавна хазна не му е останало време да дръпне :mrgreen:

Медийната активност не променя действителността, а мнението на електората ...Така или иначе клоним към БСП,ДпС и Герб в парламента, та да видим кой колко :lol:
Последна промяна hell's angel на 13 Яну 2014, 13:29, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 13 Яну 2014, 13:21

Така е.. особенно странни са ми билбордовете , рекламите , телевизията, която ако си я пуснете, все едно води военни репортажи .... и какво ли още не... ЕТ ЮРУШ е в криза, и вожда го знае.
А парите на Бисеров не миришат....

имах предвид, че държавна пара не му е останало време да дръпне от тях :mrgreen:

Бих го казал - как ли не се върти като змия за да се закачи за баницата.
Субсидията не е никак за изпускане !
Забелязахте ли кои сега са му най големите врагове ?
Говори за постановки на ГЕРБ , на марсианците, на който искате още, само не споменава ДПС и БСП ! . :)
За него те изчезнаха от речника !
НАй големия враг сега видиш ли ти , не е ДПС с турсктие интереси , не е БСП с руските интереси , а ГЕРБ ?!?!?
Правителството е 80 % с не-български имена, по места и области е дори на 100% той обаче, като виден националист номер 1 , не забелязва това !
Смешник.

Покрай всичките скандали , прозира нещо мн важно - никога не се говори за национализъм.
Когато постоянно говореше как "ще изкара червея меди доган от дупката" - имаше таква възможност, но... предаде се на ДПС.
И че.. въпреки очевидната коалиция БСП с ДПС , които с преврат взеха майските избори от спечелилите ГЕРБ , то трябвало да се види работещо правителство , бла бла бла :)

Поне да си го приберат ДПС като заместник на другаря наместан /ще има парички за харчене из европата/ , и да се знае веднъж завинаги
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 14:03

На мен участието в тази тема ми е на ташак, общо взето бъзикам пропагандата на Герберчетата и Сороса :mhihi:, щото са надъхани както едно време когато времето беше "наше" (нищо ново под слънцето) или пък им плащат.... (на сороса не-той си е промит ) :mrgreen:

Един въпрос - Сидерягата с всичките му отлюспени е сложен да опорочи националната идея, която евентуално можеше да промени статуквото :lol: Ако в другия парламент, хипотетично (ама не чак толкова) коалицията е Герб, Турци и Бсп, тогава -к'во правим ?
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 13 Яну 2014, 14:11

hell's angel написа:Един въпрос - Сидерягата с всичките му отлюспени е сложен да опорочи националната идея, която евентуално можеше да промени статуквото :lol: Ако в другия парламент, хипотетично (ама не чак толкова) коалицията е Герб, Турци и Бсп, тогава -к'во правим ?

Аз все си мисля, че ББ навремето не се отказа от чисти подбуди, да прави ново правителство, а просто за разлика от Болен Лидеров, не показва колко е намазал. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_Borisov » 13 Яну 2014, 14:22

Да де, общо взето сега ни управляват бсп, дпс и атака, не върви на добре защото ни превземат дпс ама ние се ташачим с герб. Евала! Така ни се пада.

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 14:28

Е, то 90% от вината да дойдат тия на власт е на Боко !!! С'а ти не ми отговори на въпроса ... :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Яну 2014, 15:00

hell's angel написа:Е, то 90% от вината да дойдат тия на власт е на Боко !!! С'а ти не ми отговори на въпроса ... :mhihi:

ала бала ... вината е на бойко правилно, а ако бойко го нямаше кой щеше да ни управлява в момента... нека видя, ааа пак дпс и бсп, сам се сети защо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 13 Яну 2014, 15:11

На мен ми е пределно ясно, че Боко не е, не и няма и за в бъдеще да промени нищо. Ти се сети 'що тезата за "новите" лица в политиката у нас не работи...
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Яну 2014, 15:46

hell's angel написа:На мен ми е пределно ясно, че Боко не е, не и няма и за в бъдеще да промени нищо. Ти се сети 'що тезата за "новите" лица в политиката у нас не работи...

Имам си идея на идея защо, но ти кажи, интересно ми да видя друга гледна точка, защото действително у нас "новите лица" бързо биват изхвърляни от системата.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Яну 2014, 17:40

то и вашта логика една, 9/10 от младите българи мразят бсп/дпс, ама всички сме сорсоиди :mhihi: все едно е трудно да ги мразиш..само като им гледаш физиономиите на mute и ти иде да ихвърлиш телевизора.. буквално спрях да гледам телевизия заради всички дс,бсп,дпс цървули по каналите. пък и човек може да напише няколко дисертации на тема " кражби бсп/дпс 1990-2009"

няма какво да го умувате, страната може да се оправи само от партия контролирана от ЕС, ако утре ЕНП кажат подкрепяме съседа ти, а не Борисов, за него ще гласувам. вече сме прекалено малки и прекалено корумпирани за да се оправим сами, другото е гражданска война.

обаче не може да се отрече че последният враг на рубладжиите от такъв ранг беше Стамболов, никога не са се обединявали срещу някой толкова открито и на всички фронтове, до 2009-та всички си бяха свои. ся само дето не обвиняват Борисов за залеза на слънцето :lol: но щот са глупаци и говорят с толкова злоба/омраза само си показват истинските намерения- да запазят статуквото и така му вдигат акциите. всяка сутрин като чета новини в кенефа, има поне 5 изказвания за Борисов :lol: да не е от криптон че ВСИЧКИ партии дори "десните" да са срещу него? ама бумернга се върна и удари "реформаторите", тогава и те запяха друга песен, ама задника им лъсна гол вече.

п.с от свързването на касовите апарати към НАП само за първите 4 месеца влязоха в хазната 3 млрд повече.. ако се направи както трябва и се изкара наистина сивата икономика, това са поне още 30 млрд. но и не виждам кой ще накара най-големите като лукойл и пещера да си плащат акцизите.

п.с 2 - и аз имам далавера ако се върнат ГЕРБ на власт, ще гледам пак телевизия, най-вече как се пени станишев и уклюмани физиономии на "социалистчета', вече ще трябва да работят истинска работа :mrgreen:

п.с 3 - за обвинението че съм си измислял и Цацаров не бил човек на Б.Б.. може и да не е, но нищо не съм си измислял, в изтеклите разговори на Кокинов и Б.Б, Кокинов каза нещо от рода "Не се смей, ти избра Цацаров"
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата