Политическа.
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Политическа.
Е.Димитров написа:що така се получи че един производител на горива до преди 2 месеца нямаше подобни съоръжения,че същият не плащаше корпоративни налози защото "нямал никаква печалба"
Tова не е верно Емо, не помниш ли че Уорлик ги похвали колко сериозна и надежна компания са

А Сидерягата, колкото и да е циркаджия и клоун, не е гепил една ст'инка...Щото него го мразят и комунистите (сините и червните) и турците и циганите, а най-много оня с носовете - ако беше сгафил отдавна да е заминал през панделата при Костов

Ubi dubium, ibi libertas
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
А от къде си изкарва парите които прахосва по екскурзии и насам натам? Използвам прахосва защото да дадеш 30 хил за нощувки за 1 седмица е прахосничество ако не си милионер 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Избягваш въпроса. Всекш може да направи справка колко струва едноседмичен престой в този хотел. Отговори все пак на въпроса ми откъде има парите с които разполага.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
hell's angel написа:И ти ли имаш фактурите като Жорж Ганчев ?
До Куба не се ходи с 2 бона депутатска заплата, вЕрвай ми

Да не говорим за хилядите билбордове и рекламни пана, с които е осеяна държавата. Или за телевизията му, дето сигурно на хартия се издържа от 2-3-ма куци рекламодателя и смс-и на врачки...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Т'ва, че за да размахва златния пръст има рубладжии, турци и офшораджии зад него е ясно на всички. Ама всите крадци в един глас ревнаха дръжте крадеца ...имах предвид, че кинти от държавна хазна не му е останало време да дръпне 
Медийната активност не променя действителността, а мнението на електората ...Така или иначе клоним към БСП,ДпС и Герб в парламента, та да видим кой колко

Медийната активност не променя действителността, а мнението на електората ...Така или иначе клоним към БСП,ДпС и Герб в парламента, та да видим кой колко

Последна промяна hell's angel на 13 Яну 2014, 13:29, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas
Така е.. особенно странни са ми билбордовете , рекламите , телевизията, която ако си я пуснете, все едно води военни репортажи .... и какво ли още не... ЕТ ЮРУШ е в криза, и вожда го знае.
А парите на Бисеров не миришат....
Бих го казал - как ли не се върти като змия за да се закачи за баницата.
Субсидията не е никак за изпускане !
Забелязахте ли кои сега са му най големите врагове ?
Говори за постановки на ГЕРБ , на марсианците, на който искате още, само не споменава ДПС и БСП ! .
За него те изчезнаха от речника !
НАй големия враг сега видиш ли ти , не е ДПС с турсктие интереси , не е БСП с руските интереси , а ГЕРБ ?!?!?
Правителството е 80 % с не-български имена, по места и области е дори на 100% той обаче, като виден националист номер 1 , не забелязва това !
Смешник.
Покрай всичките скандали , прозира нещо мн важно - никога не се говори за национализъм.
Когато постоянно говореше как "ще изкара червея меди доган от дупката" - имаше таква възможност, но... предаде се на ДПС.
И че.. въпреки очевидната коалиция БСП с ДПС , които с преврат взеха майските избори от спечелилите ГЕРБ , то трябвало да се види работещо правителство , бла бла бла
Поне да си го приберат ДПС като заместник на другаря наместан /ще има парички за харчене из европата/ , и да се знае веднъж завинаги
А парите на Бисеров не миришат....
имах предвид, че държавна пара не му е останало време да дръпне от тях
Бих го казал - как ли не се върти като змия за да се закачи за баницата.
Субсидията не е никак за изпускане !
Забелязахте ли кои сега са му най големите врагове ?
Говори за постановки на ГЕРБ , на марсианците, на който искате още, само не споменава ДПС и БСП ! .

За него те изчезнаха от речника !
НАй големия враг сега видиш ли ти , не е ДПС с турсктие интереси , не е БСП с руските интереси , а ГЕРБ ?!?!?
Правителството е 80 % с не-български имена, по места и области е дори на 100% той обаче, като виден националист номер 1 , не забелязва това !
Смешник.
Покрай всичките скандали , прозира нещо мн важно - никога не се говори за национализъм.
Когато постоянно говореше как "ще изкара червея меди доган от дупката" - имаше таква възможност, но... предаде се на ДПС.
И че.. въпреки очевидната коалиция БСП с ДПС , които с преврат взеха майските избори от спечелилите ГЕРБ , то трябвало да се види работещо правителство , бла бла бла

Поне да си го приберат ДПС като заместник на другаря наместан /ще има парички за харчене из европата/ , и да се знае веднъж завинаги

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
На мен участието в тази тема ми е на ташак, общо взето бъзикам пропагандата на Герберчетата и Сороса
, щото са надъхани както едно време когато времето беше "наше" (нищо ново под слънцето) или пък им плащат.... (на сороса не-той си е промит )
Един въпрос - Сидерягата с всичките му отлюспени е сложен да опорочи националната идея, която евентуално можеше да промени статуквото
Ако в другия парламент, хипотетично (ама не чак толкова) коалицията е Герб, Турци и Бсп, тогава -к'во правим ?

Един въпрос - Сидерягата с всичките му отлюспени е сложен да опорочи националната идея, която евентуално можеше да промени статуквото

Ubi dubium, ibi libertas
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
hell's angel написа:Един въпрос - Сидерягата с всичките му отлюспени е сложен да опорочи националната идея, която евентуално можеше да промени статуквотоАко в другия парламент, хипотетично (ама не чак толкова) коалицията е Герб, Турци и Бсп, тогава -к'во правим ?
Аз все си мисля, че ББ навремето не се отказа от чисти подбуди, да прави ново правителство, а просто за разлика от Болен Лидеров, не показва колко е намазал.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Да де, общо взето сега ни управляват бсп, дпс и атака, не върви на добре защото ни превземат дпс ама ние се ташачим с герб. Евала! Така ни се пада.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Е, то 90% от вината да дойдат тия на власт е на Боко !!! С'а ти не ми отговори на въпроса ... 

Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:Е, то 90% от вината да дойдат тия на власт е на Боко !!! С'а ти не ми отговори на въпроса ...
ала бала ... вината е на бойко правилно, а ако бойко го нямаше кой щеше да ни управлява в момента... нека видя, ааа пак дпс и бсп, сам се сети защо

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
На мен ми е пределно ясно, че Боко не е, не и няма и за в бъдеще да промени нищо. Ти се сети 'що тезата за "новите" лица в политиката у нас не работи...
Ubi dubium, ibi libertas
hell's angel написа:На мен ми е пределно ясно, че Боко не е, не и няма и за в бъдеще да промени нищо. Ти се сети 'що тезата за "новите" лица в политиката у нас не работи...
Имам си идея на идея защо, но ти кажи, интересно ми да видя друга гледна точка, защото действително у нас "новите лица" бързо биват изхвърляни от системата.
то и вашта логика една, 9/10 от младите българи мразят бсп/дпс, ама всички сме сорсоиди
все едно е трудно да ги мразиш..само като им гледаш физиономиите на mute и ти иде да ихвърлиш телевизора.. буквално спрях да гледам телевизия заради всички дс,бсп,дпс цървули по каналите. пък и човек може да напише няколко дисертации на тема " кражби бсп/дпс 1990-2009"
няма какво да го умувате, страната може да се оправи само от партия контролирана от ЕС, ако утре ЕНП кажат подкрепяме съседа ти, а не Борисов, за него ще гласувам. вече сме прекалено малки и прекалено корумпирани за да се оправим сами, другото е гражданска война.
обаче не може да се отрече че последният враг на рубладжиите от такъв ранг беше Стамболов, никога не са се обединявали срещу някой толкова открито и на всички фронтове, до 2009-та всички си бяха свои. ся само дето не обвиняват Борисов за залеза на слънцето
но щот са глупаци и говорят с толкова злоба/омраза само си показват истинските намерения- да запазят статуквото и така му вдигат акциите. всяка сутрин като чета новини в кенефа, има поне 5 изказвания за Борисов
да не е от криптон че ВСИЧКИ партии дори "десните" да са срещу него? ама бумернга се върна и удари "реформаторите", тогава и те запяха друга песен, ама задника им лъсна гол вече.
п.с от свързването на касовите апарати към НАП само за първите 4 месеца влязоха в хазната 3 млрд повече.. ако се направи както трябва и се изкара наистина сивата икономика, това са поне още 30 млрд. но и не виждам кой ще накара най-големите като лукойл и пещера да си плащат акцизите.
п.с 2 - и аз имам далавера ако се върнат ГЕРБ на власт, ще гледам пак телевизия, най-вече как се пени станишев и уклюмани физиономии на "социалистчета', вече ще трябва да работят истинска работа
п.с 3 - за обвинението че съм си измислял и Цацаров не бил човек на Б.Б.. може и да не е, но нищо не съм си измислял, в изтеклите разговори на Кокинов и Б.Б, Кокинов каза нещо от рода "Не се смей, ти избра Цацаров"

няма какво да го умувате, страната може да се оправи само от партия контролирана от ЕС, ако утре ЕНП кажат подкрепяме съседа ти, а не Борисов, за него ще гласувам. вече сме прекалено малки и прекалено корумпирани за да се оправим сами, другото е гражданска война.
обаче не може да се отрече че последният враг на рубладжиите от такъв ранг беше Стамболов, никога не са се обединявали срещу някой толкова открито и на всички фронтове, до 2009-та всички си бяха свои. ся само дето не обвиняват Борисов за залеза на слънцето

п.с от свързването на касовите апарати към НАП само за първите 4 месеца влязоха в хазната 3 млрд повече.. ако се направи както трябва и се изкара наистина сивата икономика, това са поне още 30 млрд. но и не виждам кой ще накара най-големите като лукойл и пещера да си плащат акцизите.
п.с 2 - и аз имам далавера ако се върнат ГЕРБ на власт, ще гледам пак телевизия, най-вече как се пени станишев и уклюмани физиономии на "социалистчета', вече ще трябва да работят истинска работа

п.с 3 - за обвинението че съм си измислял и Цацаров не бил човек на Б.Б.. може и да не е, но нищо не съм си измислял, в изтеклите разговори на Кокинов и Б.Б, Кокинов каза нещо от рода "Не се смей, ти избра Цацаров"
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд