СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Re: СПАМ ТЕМА
Това звучи малко като един приятел имаше БМВ , поднесе го на сняг , удари се в къщата - баси тъпите БМВ таdhtj написа:Не знам каква ти е маздата, но един приятел имаше нова цх5, строши кутия, правиха му я по гаранция, после я върна за да вземе новия модел, нещо по мотора умря при нея и му писна от тея кенефи и мина на мерцедес.

Коя година и кой мотор е бил, това е ключовото тук.
СХ-3 имаме ние , дизел , преди 2019 са много зле моторите , както и бензиновите са кофти….. ако си е взел бензин или преди 2019 нормално … все едно да си вземеш 316 36-ца и да казваш ама то старо , то не върви хаххаах
А и честно казано дай ми една марка която няма някакви дефекти производствени проблеми , ето например доджа (всички в8 хеми ) имат маслен глад при работа на място , проблеми с mds системата след 100 к км ….
За бмв няма нужда да ти обяснявам надявам се , сам виждаш колко обяви има на по-нови коли на около 50 -70 к и пише ( нов мотор на 5000 , само купето е на 70 000)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Точно Фиат 1.4 T НЕ неколко такива съм виждал ,в коша е кенеф коли на под 150 к всичката пластмасария вътре беше опечена и се разпадаше само при леко разклащане.Турбото се охлажда от антифриза с едно 8 мм тройниче от пластмаса само с поглед става на прах.Жилата на скоростите са се захващат към кутията с едни пластмасови държачи ,идиотска сглобка струват 450 кинта на бройкс и има само ОЕ.Няма от де да бръкнеш в коша ,всичко е наблъскано и претъпкано ,тия мотори държат висока температура ,абсолютни кенефи.Инак като комфорт и изпълнение вътре в купето са доста добре,евтино и здраво окачване ,тенекиите им са с добро антикорозионно покритие.
3 цилиндровите мотори на Рено са леш ,я изкарат 200 к я не ,веригата се сменя на 60-70 хил щото е с дебелината на ланец за тоалетно казанче.
Хибрида им е добър дето е в Джогера ,ще го слагат и в Дъстър.
За мазНа тва па от всички оризници са най-трошливите таралясници,няма бензинов мотор дето да не е маслояд ,дюзите им яко пикат и пълнят маслото с бензин, викат им "убийци на масло " Пълна комедия.
3 цилиндровите мотори на Рено са леш ,я изкарат 200 к я не ,веригата се сменя на 60-70 хил щото е с дебелината на ланец за тоалетно казанче.
За мазНа тва па от всички оризници са най-трошливите таралясници,няма бензинов мотор дето да не е маслояд ,дюзите им яко пикат и пълнят маслото с бензин, викат им "убийци на масло " Пълна комедия.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Ивайло Димов написа:Точно Фиат 1.4 T НЕ неколко такива съм виждал ,в коша е кенеф коли на под 150 к всичката пластмасария вътре беше опечена и се разпадаше само при леко разклащане.Турбото се охлажда от антифриза с едно 8 мм тройниче от пластмаса само с поглед става на прах.Жилата на скоростите са се захващат към кутията с едни пластмасови държачи ,идиотска сглобка струват 450 кинта на бройкс и има само ОЕ.Няма от де да бръкнеш в коша ,всичко е наблъскано и претъпкано ,тия мотори държат висока температура ,абсолютни кенефи.Инак като комфорт и изпълнение вътре в купето са доста добре,евтино и здраво окачване ,тенекиите им са с добро антикорозионно покритие.
Хюндая / моят / вече не се продава

Ивайло Димов написа:Точно Фиат 1.4 T НЕ неколко такива съм виждал ,в коша е кенеф коли на под 150 к всичката пластмасария вътре беше опечена и се разпадаше само при леко разклащане.Турбото се охлажда от антифриза с едно 8 мм тройниче от пластмаса само с поглед става на прах.Жилата на скоростите са се захващат към кутията с едни пластмасови държачи ,идиотска сглобка струват 450 кинта на бройкс и има само ОЕ.Няма от де да бръкнеш в коша ,всичко е наблъскано и претъпкано ,тия мотори държат висока температура ,абсолютни кенефи.Инак като комфорт и изпълнение вътре в купето са доста добре,евтино и здраво окачване ,тенекиите им са с добро антикорозионно покритие.
Имам другар дето се разправя с такъв фиат от как ги пуснаха от завода.
Работеше и в представителството им в Белгия и ги сервизираше.
Та имам от кой да черпя информация.
Колата е чудесна за парите си.
Тоя мотор го има и близо 200 коня в абарт заводски.
Та няма да е чак такъв дръгел.
Говоря за модела ДО 2020г.
Чипосваме на 160/70 и караме.
Аз правя с мъка 10К на година с личните си коли та….
Няма да е проблем.
Но ще имам ниски разходи за каско и данък да речем както и обслужване и части.
Стига ми.
Парите мога да си ги наливам в мотора….

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Преди няколко години изкарах от магазина Фиат Типо 1.4Т но с газ, монтирана от дилъра. Не можаха да настроят газ-та и имах проблеми с нея и затова продадох колата на 27 хил км.
Фиат Типо не е лоша кола като нова. Но стане ли на 7-8 г и над 150 хил км е за махане. Затова е една от най-евтините коли на пазара.
Фиат Типо не е лоша кола като нова. Но стане ли на 7-8 г и над 150 хил км е за махане. Затова е една от най-евтините коли на пазара.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
slatanic написа:Ако ще карам яко и не ми дреме за комфорт,шумоизолираност и искам фешън екранчета,пластмаса и да съм на ГАЗ...Дачията.
Ще изкара 150К без много зор и ще е "евтино".
За другото...има и други коли различни от нови.
:
Оказва се, че не е точно така.
Ако ще караш "яко", тоест ще ти е работно място през голяма част от времето, работното ти място трябва да е удобно, комфортно и практично.
Да отиваш с удоволствие на работа и да пътуваш с удоволствие.
Никога не съм се качвам в Дачия, ама един комшия преди години каза, че колата, дето я кара служебно, някаква Дачия дето е лек автомобил с 4 врати, седалката му била супер НЕудобна и за някакво малко разстояние гърба му почвал да го боли. Не се карала толкова удобно.
Иначе от друга страна се оказа, че Дачия е най-продаваният автомобил в Европа за 2024 година мисля беше.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
Аз като дето стоя по 12 часа в тия копънарки мога да кажа ,че пластмасовите столове в селските кръчми са по-комфортни от седалките на Сандеро и Логан първо поколение .Следващите модели са доста подобрени и удобни ,плата е много по-здрав и издръжлив .Старите се избушваха бордовете много бързо ,но пък моторизацията 1.4 и 1.6 е легендарно дуракоустойчива ,последно 1.2 16 клапановия е читав MPI дето издържа на издевателства .
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
По този повод да питам:
Трябва да взема още една кола, като изискванията са от 2018+, 4 врати, сравнително голяма, като комби е желателно, до 140 хил км и не повече от 22 хил лв.
До тук излизат Опел Астра и Инсигния Б: 1.6Д и 1.5Т
Хюндай и Киа комби 1.6Д, Форд разни, Пежо 308 и т.н.
Опел Инсигния Б ми е фаворит но този мотор 1.6Д е с тънка верига и смяната ѝ е като на БМВ и Мерцедес
Нямам гараж, колата се държи на улицата, където намеря.
Някакви предложения
Трябва да взема още една кола, като изискванията са от 2018+, 4 врати, сравнително голяма, като комби е желателно, до 140 хил км и не повече от 22 хил лв.
До тук излизат Опел Астра и Инсигния Б: 1.6Д и 1.5Т
Хюндай и Киа комби 1.6Д, Форд разни, Пежо 308 и т.н.
Опел Инсигния Б ми е фаворит но този мотор 1.6Д е с тънка верига и смяната ѝ е като на БМВ и Мерцедес

Нямам гараж, колата се държи на улицата, където намеря.
Някакви предложения

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
308-ца, за около 19-20 000 пари, дизел ,1.5, под 100к км искаш ли. 2018 или 19 модел. Ма не е точно комби, хечбек си е.
С история, щото е купувана нова , не е внос.
Megan-че комби
https://selection.renault.bg/view/2501O ... master%5D=
С история, щото е купувана нова , не е внос.
Megan-че комби
https://selection.renault.bg/view/2501O ... master%5D=
Последна промяна Моджо на 11 Яну 2025, 9:53, променена общо 3 пъти
Хм,хм...
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
От всички бих гледал Хюндай i 30/i40 печка с на пежо дизел 1.6 .Единственото което не ме кефи е ниския просвет ,има катаджийски кии с тоя мотор дето веке са на по над 300 к.Ако аз тря диря нещо подобно бих гледал и Рено Меган с 1.5 dci .
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ivanski_2 написа:Това звучи малко като един приятел имаше БМВ , поднесе го на сняг , удари се в къщата - баси тъпите БМВ таdhtj написа:Не знам каква ти е маздата, но един приятел имаше нова цх5, строши кутия, правиха му я по гаранция, после я върна за да вземе новия модел, нещо по мотора умря при нея и му писна от тея кенефи и мина на мерцедес.![]()
Коя година и кой мотор е бил, това е ключовото тук.
СХ-3 имаме ние , дизел , преди 2019 са много зле моторите
Е, прав си за бмвтата, и аз съм го удрял настрани, май няма изключения

Маздите бяха 2.2 дизел автомат и двете, не помня кои години, може и преди 2019 да бяха.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Колега имаше цх5 мазда дизелче, около 200 коня, но не помня коя година. Продаде го като му направи някакъв проблем и започна да вдига температура, не беше нищо сериозно не помня какво се оказа, но се беше притеснил, че са заминали дюзите, пък ремонта им бил около 8000лв. Явно беше на километри и не беше много далеч момента, в който ще се правят тия дюзи.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
slatanic написа:Там само надписа е нейн...![]()
Все едно да кажа,че на Дакар карат Tenere World Raid като моето...карат те...ама не знам дали освен блока и главата имат нещо общо,а и за тях не съм сигурен.
Колега, какво стана с теб да не би и ти да си в тази група ?
Интересува ме понеже ми трябва някой с такава като си дойда след няколко месеца, искам да премерим дали ще влезе в гаража ми пък ще почерпя.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!