СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от seimo » 10 Яну 2025, 17:38

Хах тея изплискаха легена и те с дакели по 60 бона :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Яну 2025, 18:11

Моджо написа:Айде нападайте
https://www.dacia.bg/CountriesData/Bulg ... igster.pdf

Тия като ги направят служебни и ще ги карат сякаш са с аурата на черна Г класа :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Яну 2025, 19:25

Моджо написа:Айде нападайте
https://www.dacia.bg/CountriesData/Bulg ... igster.pdf

Имам ли право да съм ПАС? :mhihi: и
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Яну 2025, 19:50

Има и хубави дачии... Sandriders . Доста добре се представя за сега...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Яну 2025, 19:58

ildivvy написа:Има и хубави дачии... Sandriders . Доста добре се представя за сега...

Там само надписа е нейн... :mhihi:
Все едно да кажа,че на Дакар карат Tenere World Raid като моето...карат те...ама не знам дали освен блока и главата имат нещо общо,а и за тях не съм сигурен. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 10 Яну 2025, 19:58

Аз кусури не му намирам при тази цена (на дъстъра е същата или пренебрежимо надолу). Има си резервна гума, автоматична врата на багажника, предупреждение за мъртва точка и 360 камери, панорамен таван, какво повече да искам?! BMW X1 с 4х4 за сравнениепочва от 100, сложиха му DCT вместо хидротрансформатор от предишните генерации, еми предпочитам си ръчката на дачията вместо идиотския автомат с двоен съединител.
Любопитно ми е, вие какво бихте избрали в този бюджет? С гаранция и сходни суми за поддръжка. Като пример човек от форума скоро писа за покупка на пежо 3008, като доста адекватно обоснова избора си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Яну 2025, 20:19

Duster 140кс на газ може би не е лош избор.
Вярно 3- цилиндъра но при положение че все пак караш на газ :ok:
Кръчмарска сметка показва че лизингова вноска може да е около 400лв/месец+ 160лв каско.... постижимо е.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 10 Яну 2025, 20:49

Southside написа: Любопитно ми е, вие какво бихте избрали в този бюджет? С гаранция и сходни суми за поддръжка. Като пример човек от форума скоро писа за покупка на пежо 3008, като доста адекватно обоснова избора си.

Рав4 като задължително да не е хибрид или някой 2-3 годишен Лексус RX350.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 10 Яну 2025, 20:50

Повече пари излиза изплащането на дачията... 1.4 не е ли 4 цилиндъра? Мотор на Рено?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 10 Яну 2025, 21:18

Не, слагат само 3 цилиндрови мотори, които са си на рено, 1200 кубика, вървят с електромотор в трансмисията. даже при 4х4 версията е дефорсак, да покрива емисиите :mhihi:
Алтернативата РАВ4 е адекватна, но колата е същата консерва, и 4-5 годишна такава над 100к км има осезаемо износване вътре в купето, заради бюджетните материали.
Интересен презокеански внос има бол също в този бюджет, ама дачата я караш 4-5 години безгрижно с поносима поддръжка и я махаш за 60% от стойността ѝ като нова примерно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Яну 2025, 21:22

Всичко е според зависи.
Ако ще карам яко и не ми дреме за комфорт,шумоизолираност и искам фешън екранчета,пластмаса и да съм на ГАЗ...Дачията.
Ще изкара 150К без много зор и ще е "евтино".
За другото...има и други коли различни от нови.
Аз така погледнато си мисля лятото да си взема фиат типо 1.4Т там някъде около 2020година и на под 100К км.
С моето каране до 200К ще стигне като го спрат и то да влиза в центъра.
А държа да е проста и здрава колица без изгъзици която да върши работа...т.е. искам тия двете дето са ми в гаража,ама ако може по-нови. :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 10 Яну 2025, 21:24

Southside написа:Не, слагат само 3 цилиндрови мотори, които са си на рено, 1200 кубика, вървят с електромотор в трансмисията. даже при 4х4 версията е дефорсак, да покрива емисиите :mhihi:
Алтернативата РАВ4 е адекватна, но колата е същата консерва, и 4-5 годишна такава над 100к км има осезаемо износване вътре в купето, заради бюджетните материали.
Интересен презокеански внос има бол също в този бюджет, ама дачата я караш 4-5 години безгрижно с поносима поддръжка и я махаш за 60% от стойността ѝ като нова примерно.

А гледай брошурата де..има и 4 цилиндъра КибриТ....от скъпото при дъСЪР-а.
Аз на вид го харесвам от вън...не му харесвам фуражомелката в двигателният отсег и ламарината от консервени обелки...
Ама вече не харесвам и че "за тия пари толкова" не звучи добре. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 10 Яну 2025, 21:50

Както някой вече каза - ДЦИ мотора беше единственото смислено нещо в тея коли. Нямаше грижи по него и гореше 5 както и да го караш. Масово земеделци си купуваха такива дъстър дизел. Пишат ги служебни, взимат им ддс-то, нафта имат евтинко и си карат хората...
Що оставиха само трицилиндрови кафемелачки сега нямам идея, пак ли е заради еврогейски норми...?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Яну 2025, 22:39

slatanic написа:Всичко е според зависи.
Ако ще карам яко и не ми дреме за комфорт,шумоизолираност и искам фешън екранчета,пластмаса и да съм на ГАЗ...Дачията.
Ще изкара 150К без много зор и ще е "евтино".
За другото...има и други коли различни от нови.
Аз така погледнато си мисля лятото да си взема фиат типо 1.4Т там някъде около 2020година и на под 100К км.
С моето каране до 200К ще стигне като го спрат и то да влиза в центъра.
А държа да е проста и здрава колица без изгъзици която да върши работа...т.е. искам тия двете дето са ми в гаража,ама ако може по-нови. :ok:

Напълно съм съгласен, аз когато жената си хареса маздата по картинка се съгласих освен заради семейното спокойствие поради същите съображения.... мазда 2020, ~ 35 000лв, дизелче автомат под 100 000км ... върната от лизинг.... какво толкова егати .... и така и стана караме си и си свиркаме с маздичката вече 20 000км , прилични екстри, прилично тихичка, добри фарове, добре завива абе много адекватна кола и то го казвам като човек дето кара редовно бмв и други премиум автомобили от последните години с 400+коня ..... то даже сега реших да видя в мобиле няма нито 1 такава :D +2020 , дизел автомат ... явно са доволни хората и си ги карат и е в в пъти повече кола от дачия.....
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 11 Яну 2025, 2:16

Не знам каква ти е маздата, но един приятел имаше нова цх5, строши кутия, правиха му я по гаранция, после я върна за да вземе новия модел, нещо по мотора умря при нея и му писна от тея кенефи и мина на мерцедес. :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата