Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ацалов
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Лодка в морето

Re: iOS тема

Мнение от Atsalov » 19 Ное 2014, 13:58

Аз лично съм си пак с 2-ва бавни ай-фона.Ще се помоля на дядо Коледа :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 19 Ное 2014, 14:24

Atsalov написа:Аз лично съм си пак с 2-ва бавни ай-фона.Ще се помоля на дядо Коледа :lol:

Ааааа- 4s-ката си е за мен още добър телефон. На едната карта продължавам да съм си с 4s , на другата се мъча с андроиди / мазохизъм :mhihi: / - сега ще мъча един ноут 4 ...да го видиме ... На жена ми айфон-а 6-цата просто ми доказа ,че има какво да догонват другите марки :mhihi: .

п.с. Свалих сега ъпдеит-а . Освен ,че е около 43 мб. друга разлика след няколко минутно разцъкване не виждам :dunno:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

Аватар

Мнение от Хаос » 19 Ное 2014, 23:25

Взех си 6тица за служебен, защото ми писна 4с-а да бави толкова много от последната версия на iOS-a... Писна ми екрана да не ми отчита докосванията, да натискам по три пъти бутоните н музикалния плеър итн. Това да не е самсунг бе?... 4с си е супер телефон, тея нарочно така направиха софта, да бави на по-старите версии.

От 6тицата съм доволен. Засега.

А, да. Не мога да разбера хората, които си слагат кейсове на телефоните. Така се губи половината от смисъла да държиш качествен телефон в ръцете.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 19 Ное 2014, 23:30

Хаос написа:А, да. Не мога да разбера хората, които си слагат кейсове на телефоните. Така се губи половината от смисъла да държиш качествен телефон в ръцете.

+1. Взех си уж качествен кейс, много ми харесваше визията отначало... ами не издържах и седмица с него.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 19 Ное 2014, 23:30

Хаос написа:А, да. Не мога да разбера хората, които си слагат кейсове на телефоните. Така се губи половината от смисъла да държиш качествен телефон в ръцете.

подкрепям и аз :)

моя кейс пристигна и наистина седи много добре на телефона и почти не се забелязва, но точно заради усещането не го нося. просто като хвана телефона и усещам кейса...
за сега си карам без нищо и няма проблеми. тактиката е да не му се трепери много :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2014, 0:04

Тъпото е, че без кейс за има-няма няколко дни можеш да го направиш да не изглежда никак добре. Моят падна от няма и 10см на плочките и се подби :shock: Много страдах от мисълта, че с кейса ще ми е супер гадно да го гледам ама изненадващо е, че ми хареса. :mhihi: Може би, щото в миг спрях да мисля дали няма да го изпусна с всяко едно изваждане.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Ное 2014, 8:17

Тия наистина порязаха специално 4с за да може да си купят 6-тци. Ето колегата е пример. Няма да карате цял живот с един айфон :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Ное 2014, 10:30

Да, защото 4с е доста качествен телефон като изработка и като визия и общо взето единствения ъпгрейд е размера на екрана, заради което не си струва да се дават излишни пари.
Да не говорим, че в джоба е по-малък, а 6тицата ме дразни като трябва да се наведа/клекна, което около моите машини се случва непрекъснато...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 20 Ное 2014, 15:13

Хаос написа:Да, защото 4с е доста качествен телефон като изработка и като визия и общо взето единствения ъпгрейд е размера на екрана, заради което не си струва да се дават излишни пари.
Да не говорим, че в джоба е по-малък, а 6тицата ме дразни като трябва да се наведа/клекна, което около моите машини се случва непрекъснато...

Не знам до колко си запознат с 6-цата ама е на светлинни години пред 4s-ката и като камера, процесор и визия ... Екрана не го коментирам като размер понеже си е въпрос на вкус. Ретина дискплея ... просто няма аналог. Ся ако сравняваш 5s и 6... тогава по-може да се каже, че разликите освен екрана са пренебрежими. Макар, че 6-цата е с една идея по-бърз чип и общо взето според мен предимството е NFC-то което си е задължително при такъв клас телефон и просто немога да си дам обяснения защо аджеба час сега го слагат ....

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 20 Ное 2014, 16:26

Хора някой ползва ли Apple TV за стрийм на .avi файлове? Аз единствено успявам да го направя, ако предварително си конвертирам видеото в iTunes-friendly формат. Това обаче като време си отнема колкото да изгледаш филма. Някой може ли да препоръча някакъв вариант? За МАС имаше някакви врътки да заблудиш iTunes, че файла не е .avi, а някой подходящ формат, и да си го пуснеш, ама съм го чел отдавна и не мога да изровя инфото, за да потърся аналог под Win. Друг вариант е да ми препоръчате място, от където да си свалям филмите в подходящ формат, че в Арена и Замунда няма.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2014, 16:57

Зависи какво е, ако е тройка си прецакан. Ако е 1 или 2 може да се джейлне и да си ползваш XBMC.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 20 Ное 2014, 17:00

cocosas написа:
Хаос написа:Да, защото 4с е доста качествен телефон като изработка и като визия и общо взето единствения ъпгрейд е размера на екрана, заради което не си струва да се дават излишни пари.

Не знам до колко си запознат с 6-цата ама е на светлинни години пред 4s-ката и като камера, процесор и визия ... Екрана не го коментирам като размер понеже си е въпрос на вкус. Ретина дискплея ... просто няма аналог. Ся ако сравняваш 5s и 6... тогава по-може да се каже, че разликите освен екрана са пренебрежими. Макар, че 6-цата е с една идея по-бърз чип и общо взето според мен предимството е NFC-то което си е задължително при такъв клас телефон и просто немога да си дам обяснения защо аджеба час сега го слагат ....

То и 4s е с Retina дисплей, но това не променя факта, че просто хардуера е стар. Тука го изкараха вечен тоя телефон.

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 20 Ное 2014, 17:17

bum_bum написа:Зависи какво е, ако е тройка си прецакан. Ако е 1 или 2 може да се джейлне и да си ползваш XBMC.

Е*аси колко ме е яд ако знаеш... В магазина тогава(преди бая време) ме питаха 2 или 3 искам и аз понеже не бях запознат с разликите предварително и изцепих, че искам по-новата версия... Съответно имам 3-ката.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 20 Ное 2014, 17:26

Не случайно в момента 2-ката е далеч по-скъпа от 3.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 20 Ное 2014, 18:44

stocky написа:Хора някой ползва ли Apple TV за стрийм на .avi файлове? Аз единствено успявам да го направя, ако предварително си конвертирам видеото в iTunes-friendly формат. Това обаче като време си отнема колкото да изгледаш филма. Някой може ли да препоръча някакъв вариант? За МАС имаше някакви врътки да заблудиш iTunes, че файла не е .avi, а някой подходящ формат, и да си го пуснеш, ама съм го чел отдавна и не мога да изровя инфото, за да потърся аналог под Win. Друг вариант е да ми препоръчате място, от където да си свалям филмите в подходящ формат, че в Арена и Замунда няма.

Ако опитваш с МАС да стриймваш към епъл тв-о погледни програмата Beamer. А през телефона като сложиш кмплеър и пуснеш филма пускаш през еърплей и си ти.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата